Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

paju - Modrá Hvězda
7. srpen 2016 | 10:21


Fimive - Restaurace Na návsi
18. leden 2015 | 20:15

Obsluha ujde, ale tak drahou hospodu nenajdete v plzni


insurgentes - Restaurant - Café U Konáška
12. červenec 2014 | 15:49

Byli jsme tam poměrně pozdě večer utrmácení a hladoví, a ani jsme nečekali víc než trochu hmoty do žaludku, o to větší bylo naše překvapení, když jsme dostali výbornou grilovanou makrelu, k ní jsme si dali grilované brambory (ty byly, pravda, trošku sušší, ale vše zachránil podávaný extra virgin olivový olej) a grilovanou zeleninou (ta mohla být zase trochu víc udělaná, ale byla marinovaná ve skvělé středozemní marinádě, tak jsme to odpustili) a navrch domácí tzatziky omáčku, a to vše bratru za 185 korun? Prostě příjemné překvapení, ožily nám smysly a cítili jsme se občerstveni tímto příjemným zážitkem. Pravý opak všech zatím navštívených rádobyrestaurací na domažlicku, kde je to předražené (klidně i 150 korun za obyčejné jídlo) a většinou se to nedá jíst. --- toto moje původní recenze ze 17.7.2013.

Nyní po roce jsme podnik navštívili znovu, a zřejmě změnili kuchaře, protože lákavé položky z jídelního lístku zmizely (makrela), místo toho deset variací na katův šleh. Tak jsme moc možností neměli a dali jsme si něco na ten styl, a sníst se to dalo jen díky velkému hladu. Ještě jsme měli salát Cézar, který byl sice z římského salátu, jak má být, ale dresing byla nějaká jogurtová sračka z makra, no bylo to dost unapetytlich. Pořád sice malinko lepší průměr, ale už žádné hurá jako na začátku se nekonalo.


buldozer - Café Restaurant CROSSROAD
24. duben 2013 | 21:19

Nepřijatelné.

Vlasy v jídle.

Nedodělané, ve středu syrové maso (kuřecí kapsa).

Nepříjemná obsluha.

Přemrštěné ceny.

Terasa u hlavní silnice.

Co víc?


Drice - Restaurace Na Růžku
19. únor 2013 | 12:39

V této restauraci jsem pokaždé moc spokojen. Obsluha příjemná a jídlo výborné.


Mejla - Kiosek Zlatý Kohout
9. listopad 2012 | 14:40

Nikde jinde mi tak pivo nechutná, než na lavičce na peróně... Nikdo nikoho nenutí, aby šel dovnitř. Venku je stejně nejlíp... Pro mě jasná jednička. Jak v létě, tak i v zimě..:)


Jucky22 - Kiosek Zlatý Kohout
8. listopad 2012 | 21:25

Vynikající kuchyně a obsluha nejlepší, kterou jsem kdy potkal... Můžu jen doporučit pro rodinné večeře a firemní akce... Oceněno cenou Zdendy Pólrajcha*****


pedros555 - Peklo
8. listopad 2012 | 05:01

název Peklo tomu odpovídá... jídlo studené nepoživatelné, odporně špinavé nádobí a těžce neochotná obsluha... interier špinavý hnus....


jana84 - Modrá Hvězda
11. říjen 2012 | 00:05

Návštěva v zimě 2012. Dobré jídlo, příjemná obsluha; bohužel u sousedního stolu silně kouřili, takže jsme návštěvu zkrátili, jak to jen šlo.


zidan - Motopenzion
31. květen 2012 | 20:58

Byl jsem zde na obede a nemohu jinak nez chvalit ! Objednal jsem si syrovou pizzu a i pres cas obedu, mi pizzu donesli rychle. Na pizze byli velke kusy syru, coz se jen tak nevidi. Celkove pizza chutnala vyborne a kdyby mi zbylo misto, objednal bych si dalsi ! Obsluha je prijemna a ma dobre vystupovani. Prostredi je prijemne, nebal bych se sem vzit rodinu. Doporucuji ! *****


jacobs1 - Coffee-shop
24. únor 2012 | 18:11

dakujem za opravu telefonniho cisla


leonaXYT - Kiosek Pod břízou
22. leden 2012 | 17:28

... noví majitelé odvedli pořádnej kus práce, dali si záležet na interiéru, udělali vynikající venkovní terasu, která je v létě bezkonkurenční.. Ovšem na tak malý vesnici těžko měnit klientelu :-/.


Strana 1 z 9 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info