Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

gambrmen - Modrá Hvězda
22. září 2007 | 23:59

Pivo paráda, nejlip mi asi smakuje dvanactka. ceny piva primerene, 10° za 18,- 12° za 22,- vicestupnova samozrejme primerene drazsi. Ceny jidla uz tak lidove nejsou, ale zase mi chutnalo. G10° se uz nastesti asi netoci, tedy alespon vzadu venku na zahradce ne, kde se mimochodem pekne sedi. Modrá Hvězda od mě dostane 5hvězd:-)


gambrmen - Coffee-shop
24. srpen 2007 | 01:53

Dal bych pravdepodobne mnohem vic hvezdicek, kdyby pri me navsteve (pravda ze pri konani Nepalfestu) nedosli vsechny tri druhy tocenych piv! Jinak ceny jidel jsou skutecne lidove, v nabidce je treba i rizoto za par korun.


gambrmen - Kiosek Zlatý Kohout
23. srpen 2007 | 02:46

V Plzni na nadrazi maji teda mnohem lepsi a i levnejsi kelímkáče!


gambrmen - Myslivna Hubert Club
23. srpen 2007 | 02:32

Divnej mrnavej a zakourenej pajzlik, za zminku stoji zvlastni postaveni pipy hned u vchodu a celem k prichozim. Kamaradovi prodali uplne studenou klobasu, ktera byla asi jen 5minut v udirne (takovy hodne vyhasly udirne).


Beny - U Zeleného Stromu
16. srpen 2007 | 11:08

Obsluha tu vázne, hodinu před zavíračkou nás zkásla s tím, že neví jestli si můžeme dát ještě jedno a že se musí domluvit s kolegou!!! Jinak prostředí fajn.


gambrmen - U Zeleného Stromu
16. srpen 2007 | 00:48

Take me prekvapilo ze zde toci i Gambrinus a cernyho Kozla, navic za dnes jiz bezne ceny (alespon v plzni bezne).


Mirok - U Zeleného Stromu
15. srpen 2007 | 21:32

Vevnitř pěkné, nato jak se podnik tváří zvenčí i celkem normální ceny - G10 za 19, PU za 28. Jídlo jsem neměl, ale co jsem tak nakouknul do talířů okolo, tak porce vypadaly lákavě...


Johnny - Modrá Hvězda
5. duben 2008 | 13:34

Vlakem co by kamenem dohodil a za cenu jednoho desetistupňového piva se z Plzně dostanete do tohoto velmi nevšedního podniku. Přestože o dvanáctce si myslím, že je průměrná a nezajímavá (S celkem nepříjemnou vůní), ze sedmnáctistupňového "Sekáče" jsem nadšený pokaždé, když ho přeliji přes chuťové buňky (Poprvé jsem málem spadl ze židle. :) Neuvěřitelně lahodné pivo, které je zároveň hořké a příjemně jemné. I polotmavý šestnáctistupňový "Dragoun" stojí za hřích - krásně krémový a rozplývá se na jazyku. Pivo je tak rozhodně předností Modré Hvězdy a důvodem, proč se sem často a rád vydávám na výlet. To se rozhodně nedá říct o jídle, kterému jsem na chuť nepřišel a nepomáhá mu ani fádní vzhled. Přesto i díky příjemnému prostředí a obsluze, hodnotím tenhle dobřanský pivovárek velmi velmi kladně.


gambrmen - Národní dům
6. červenec 2007 | 19:20

Prvnim kamenem urazu je pro nemistní uz to jakoukoli hospodu v Chotesove najit! Jsou pekne zasite jako tato v zastavbe rodinych domku.

Dalsi carou pres rozpocet je to ze ac nazyva se restaurace ne vzdy zde vari, ja zde byl na statni svatek a mei jen pivo alkohol a lizatka. Na konec nam teda udelali bramboracky takze alespon neco! Prostredi prijemne, obsluha sverazna (a neumi pocitat, platili jsme mene:-)


Vohry - Disco Merklín
22. červen 2007 | 13:12

Diskotéka se supr cenami a občas i dost dobrou muzikou, která je pravidelně doprovázena projekcí i když nesouvisející... Kolem jedenactý je tu opravdu mega nátřesk... Do devíti tu ale neni skoro ani noha


Vohry - Disco Fontána
22. červen 2007 | 13:03

Hodně populární diskotéka celkem v pohodě. Akorát už dost okoukaná, ale snaží se to napravit akcema.. Akorát si tu ve svých 21 připadam místy hodně staře:)


Vasek - Modrá Hvězda
19. červen 2007 | 09:42

Super pivka, pěkné posezení venku i vevnitř, skvěle vařej :-)




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info