Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

Vohry - Modrá Hvězda
14. březen 2007 | 12:14

Vynikající kuchyně se spoustou specialit (celé prasátko a podobně) a hlavně místní pivo, které ocení každý pivní turista. Doporučuji sedmáctku, ale pozor docela dává:)


Beny - Chlumčanka
8. březen 2007 | 13:03

Prostě typická vesnická hospa s typickými štamgasty a příjemně chutnajícím Géčkem.


nasa - Modrá Hvězda
29. leden 2007 | 19:48

Take se musim pridat ke chvale jak jidla tak i mistnich piv. na kole je to pekna projizdka a zpatky do plzne to neni zas tak daleko.

take doporucuju okostovat mistni pivovici


ambiente - Chlumčanka
27. leden 2007 | 20:08

Minulý týden sem projížděl okolo a vypadá to fakt hodně drsně, asi bych tenhle podnik nevolil:)


prti - U Zeleného Stromu
23. leden 2007 | 12:43

Momentálně asi nejlepší hospoda v Nepomuku.


prti - Kiosek Zlatý Kohout
23. leden 2007 | 12:38

Točí tady asi nejlepší pivo v Nepomuku. Do butylky ideální.


Chody - Hotel Dvorec
22. leden 2007 | 08:08

Oprava Hotelu ve Dvorci je jistě bohulibá činnost, po otevření byl interiér vkusně zařízen, ale v poslední době se z hotelu stává průměrná hospoda, ještě že občas je ve vedlejším sále nějaká příjemná muzika. Jinak body dolů za výčep jediného piva G10.


Chody - Pyramida
20. květen 2007 | 14:43

Na Pyramidě vždycky dobře vařili i když zde bylo trochu dráž, než je nepomucký standart, ale příjemné prostředí a ne plzeňské pivo to vynahradí.

Tak bohužel poslední informace už neplatí, Pyramida se zařadila do dlouhého seznamu hospod a restaurací s velkým obludným G


Chody - Restaurace Na Vinici
22. leden 2007 | 08:03

Až budete tuhle hospodu hledat, zeptejte se spíš na Snímalku či Símalku


Chody - Na Vyskočilce
22. leden 2007 | 08:02

Umístění spíše v Nepomuku než v Klášteře.


Michal - Modrá Hvězda
25. prosinec 2006 | 17:47

Tak tohle je naprostá špička nejen co se týče jejich vlastního piva, ale i jídla. Měli sme tu ondráše a nemůžu si stěžovat. A když sem kolem jel na kole tak sem si skočil na jedno:-)


pavliCZECH - Modrá Hvězda
10. říjen 2006 | 01:58

Co dodat? Kdo by jí neznal, široký výběr vlastního piva, mimochodem velmi dobrého. Nedoporučuji aromatická piva, která také vyrábějí, ty mi tedy nechutnala...




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info