Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

gary - Modrá Hvězda
27. květen 2009 | 11:26

Před lety jsme tam zajeli na kole a to sem tedy koukal, pro cyklisty pěkně vybavené. Dali jsme jídlo, které bylo výborné, velká porce. Piva byla vynikající, hlavně mě docela chutnalo višňové:-), ale i ostatní piva měla šmak.


gary - Judo
27. květen 2009 | 11:21

Tak do této hospůdky jsem zašel před lety po dlouhém pěším výletě. a byl jsem vcelku spokojen, jídlo bylo rychlé a dobré. obsluha svižná a velmi slušná.


Chody - Na Hradišti
25. květen 2009 | 08:16

Dle zvěstí opět nově otevřena a na čepu rakovnický Bakalář, ale neověřeno


Kiss - Coffee-shop
21. květen 2009 | 19:10

Docela v pohodě kavárna, s velice slušným výběrem piva! Byl jsem zde na kole a zastávka mne opravdu posílila!


ludfra - Lidový dům Štěnovice
7. duben 2009 | 12:10

Klasická vesnická hospoda... prostředí příjemné, obsluha celkem v pohodě.


eMiLy.ThE.dRuNk - Modrá Hvězda
13. únor 2009 | 01:18

Dřív jsem tam chodila moc ráda, ale pak se to tam dost změnilo.... Jiná obsluha (hrozně protivná), a nejspíš jiný kuchař protože jídlo (dřív vynikající) pak nebylo vůbec dobrý.... Teď jsem tam tak 1, 5 roku nebyla.... takže nevim jestli se to tam změnilo k lepšímu?


eMiLy.ThE.dRuNk - Restaurace Na Růžku
12. leden 2009 | 21:13

Tak tady nemam co vytknout... :) Nej restaurace....


Martasek88 - Nucený Výsek
30. prosinec 2008 | 23:23

Co se týče cen a hudební nabídky se tenhle klubík hodně pohoršil. Ceny plzeňský a hudba převážně disco. Bohužel pivo už se tu do dvaceti korun nesežene, bude to asi tím, že už tu točí jen Stellu a taky nedobrej Staropramen, kterej se podle mého názoru pít vůbec nedá.


DjNimha - Disco Merklín
23. prosinec 2008 | 11:51

Bohužel sem jezdí tolik lidí že se tam skoro ani nehnete a to horko co tam je to je taky hrozný... Ceny jsou sice super ale čekáte u narvaného baru několik desítek minut až to nakonec prostě vzdáte... Ze strany Dj-je neochota... Takže musím dát jen jednu hvězdičku za ty malé ceny.


ambiente - Lidový dům Štěnovice
28. listopad 2008 | 17:15

Nedělní oběd proběhl celkem v pohodě, obsluha vtipkovala a byla též v pohodě. Až do doby, kdy do hospody přišlo asi 10 dělníků, to už bylo očividně nad síly pana vrchního, takže jsme si nakonec museli skoro i účet spočítat sami...


DjNimha - Hotel Sport
17. listopad 2008 | 13:11

Tak sem chodím opravdu rád... Dobře tu vaří personál je příjemný a rychlí normální ceny. Typická hospoda kde občas hraje i harmonika (škoda že jen občas). točí se výborná Gambrinus 10° i Prazdroj 12°. A když se tam sejdou "dědkové" tak kolem 50-60 let to je teprv pořádná sranda :)


Méďa Béďa - KBS Penzion Zahrádka
9. listopad 2008 | 00:11

Ještě vloni se točila i Plzeň dvanáctka, a to za velice slušnou cenu, že by ji už zavrhli?

Jídlo ucházející, ale s cenou ubytování (1. 000,- Kč za dvoulůžkový pokoj bez snídaně) dost upadli na hlavičku... BTW zdražili z 800,- na oněch 1. 000,- Kč, docela skok... Přitom i za 800,- tam bylo spíš pusto a prázdno než narváno. Inu, kdo chce kam...




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info