Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

corsic - Hotel Dvorec
22. leden 2008 | 09:24

Jen bych snad ještě dodal že je zde velkoplošná projekce hokejových a fotbalových zápasů.


corsic - Angusfarm Soběsuky
21. leden 2008 | 23:50

Velice príjemná atmosféra, obsluha v pohodě a lahůdkové steaky. Ráj pro masožrouty .... osobně sem jezdím na tatarák!


corsic - Angusfarm Soběsuky
21. leden 2008 | 23:50

Velice príjemná atmosféra, obsluha v pohodě a lahůdkové steaky. Ráj pro masožrouty .... osobně sem jezdím na tatarák!


Švejk - Kiosek Zlatý Kohout
9. prosinec 2007 | 19:31

Natočit si pivo do petky a zmizet.


Švejk - Hotel Dvorec
9. prosinec 2007 | 19:24

Velice hezky vybavená hospůdka-hlavně vymalování je perfektní. V létě je možné se posadit ven-bývá otevřen venkovní bar a někdy se asi peče i něco v krbu. Jinak jak už bylo zmíněno-taky bych bral větší výběr piv-ale bohužel si myslím že v díře jako je Dvorec by asi nikdo nic jinýho než Gambrinus nepil. Pokud se náhodou do Dvorce někdy dostanete vřele doporučuji.


rasta - Coffee-shop
27. listopad 2007 | 23:50

na čEpu se objevily i sWIJANY (11° MÁZecc), hurá! *****


Chico - Modrá Hvězda
27. listopad 2007 | 16:24

Do Hvězdy stojí zato zajít, jejich pivo je báječný a prostředí s pivovarskou výzdobou dodává ještě vetší chuť na Modráky. Vaří dobře, obsluha příjemná a z Plzně je to kousek, který za to stojí!


fousatýpánsbříškem - Coffee-shop
5. listopad 2007 | 13:29

supr jídla, pivo jde, ale rozšířil bych nabídku

akce paráda, mohlo by chodit víc lidí :-)


Matci - Disco Fontána
29. říjen 2007 | 14:56

Velká diskotéka, kde se pořádají různé akce...


Neverhooder - Coffee-shop
17. říjen 2007 | 13:24

Pro mě teda nejlepší (protože de facto jedinej) klubík v Nepálu. Fakt hustý akce každej vákend! Alternativní muzika a přitom čistý prostředí vč. hajzlíků. Příjemnej a vcelku zajímavě designově řešenej interiér. Fakt bohatá nabídka chlastů. Pivo bohužel pouze made in Pilsen. Je třeba zmínit v okolí naprosto bezkonkurenční pizzu, fakt dobrý mexika (lepší než v Ixcatlánu!) i solidní hotovky za lidový ceny. A barman "slušňák Ondra" nemá chybu :-)


rasta - Na Vyskočilce
17. říjen 2007 | 13:03

Kuriózní časová konzerva, kde se v typicky putykálním odéru tabákového kouře a píva mísí vzpomínky na totáč (stoly, pípa) s ozvuky zlatých (prvorepublikových i rakousko-uherských)časů (kamna, dveře ...).

Kapitolou sama o sobě je maximálně pomalý a poněkud nespolečenský výčepní-majitel, kterého omlouvá snad jen to, že hospodu zdědil již po svém praprapra... pradědečkovi


m@estro - Modrá Hvězda
23. září 2007 | 21:17

Také jsem projížděl na kole a dal jsem si výbornou 12°. Obsluha nesla další pivo a divila se, jaktože ještě nemáme dopito :D Kdo neochutná místní pivo, neví o co přichází.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info