Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 9 recenzí

papilon - Disco Fontána
13. září 2010 | 16:37

podnik vrele doporucuji obzvlast musim pochvalit dj Drake - dobra muzika hraje co si lide preji a zbytecne nezvasta do mikrofonu


DjNimha - Disco Merklín
23. prosinec 2008 | 11:51

Bohužel sem jezdí tolik lidí že se tam skoro ani nehnete a to horko co tam je to je taky hrozný... Ceny jsou sice super ale čekáte u narvaného baru několik desítek minut až to nakonec prostě vzdáte... Ze strany Dj-je neochota... Takže musím dát jen jednu hvězdičku za ty malé ceny.


SNIKERSKA - Disco Fontána
4. červenec 2008 | 09:52

Peckovej podnik: každej pátek mega lidí super atmosféra a ta pěnová párty je fakt moc.


DADA - Disco Merklín
1. červen 2008 | 15:13

Disco je SUPER!!!!! Chodím pravidelně a neměnila bych. Hodně lidí, super ceny a super zábava.


HankaJi - Disco Merklín
5. březen 2008 | 23:19

Po desátej hodině je tam tak narváno až bych řvala. Nedá se tam hnout a zatancujete si až tak ve dvě ráno když to jakžtakž prořídne. Vzduch strašnej, to bych to chtěla vidět někdy v červnu. Jinak super ceny čehokoliv, přijde mi to dost levný.


HankaJi - Disco Fontána
25. červen 2009 | 22:01

Jednoho času jsem tam chodila každej tejden, pak jsem z toho nějak vyrostla ale i teď tam občas zajdu. Obsluha v pohodě, nikdy jsem neměla problém, pivo nepíju takže nemůžu soudit ale jinak mi to tam přijde dost předražený... Celkově ale hodnotim kladně, přece jenom jsem tam potkala spoustu nových lidí a dá se tam dobře vyblbnout:)


Matci - Disco Fontána
29. říjen 2007 | 14:56

Velká diskotéka, kde se pořádají různé akce...


Vohry - Disco Merklín
22. červen 2007 | 13:12

Diskotéka se supr cenami a občas i dost dobrou muzikou, která je pravidelně doprovázena projekcí i když nesouvisející... Kolem jedenactý je tu opravdu mega nátřesk... Do devíti tu ale neni skoro ani noha


Vohry - Disco Fontána
22. červen 2007 | 13:03

Hodně populární diskotéka celkem v pohodě. Akorát už dost okoukaná, ale snaží se to napravit akcema.. Akorát si tu ve svých 21 připadam místy hodně staře:)




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info