Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7083 recenzí

Vodák - Hospůdka U Hastrmana
20. červen 2019 | 19:55

U Hastrmana - Kamenný Přívoz 283

Jednoznačně NEDOPORUČUJI!!!

Dne 18. 6. 2019 jsme jako skupina navštívili tuto parodii, na hospodu u vody.

Hned po příchodu jsme narazily na jistého pána s "kasírtaškou" za pasem.

Pán byl již od pohledu více než pod vlivem. Bleskurychle přijal objednávku na 3 jídla a pití,

které ihned zkasíroval i s nenabídnutým tuzérem. O nějaké účtence za služby se ani ze slušnosti nezmínil.

Po 30 minutách čekání a dvou urgencích se se mnou ten opilý, arogantní a hloupý pán začal dohadovat,

že jsme si nic neobjednali a stejně na tom bylo i zhruba dalších 10 lidí, kteří v průběhu našeho pobytu zavítali do tohoto podniku.

Přestože na ceduli byla otevírací doba od 11:00 a pán nám "natočil" pár podmíráků a předem nás zkasíroval, osočoval se na nás, co po něm chceme, když má zavřeno...

Po příjemném dohadování, kdy jsme si prý vše vymysleli nahnal dalšího zjevně nadmíru opilého kolegu do kuchyně, kde pár jídel připravil, ne však pro nás.

Toto dohadování se opakovalo asi 4-krát, poté děti dostaly hnusné, prefabrikované a tvrdé jahodové knedlíky a v celku ucházející knedlíky plněné uzeným.

Když jsem popáté požadoval své objednané a zaplacené hovězí na česneku s bramb. knedlíkem, obdržel jsem své jídlo na stůl.

Obratem mi ho však pán zase sebral a dal jej jiným hostům.

Opět jsem požadoval své jídlo a byl mi doručen smažený sýr... :( , když jsem se na baru zeptal, zda je jídlo opravdu moje, že už sním vše,

tak mi byl sýr odebrán a bylo mi přímo na bar doručeno hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem.

Musím se přiznat, že jídlo jsem pouze ochutnal a tak odporné jídlo bylo pod úroveň té nejzaplivanější hospody na konci světa,

v tu chvíli jsem si říkal jaký jsem debil, že jsem si nevzal ten smažák.

Každopádně v tomto podniku by si ČOI, hygiena, i bezpečnost práce opravdu přišla na své !!!

Podnik U Hastrmana - Kamenný Přívoz 283 jednoznačně nedoporučuji, pivo pod míru, kofola točená spádem přes tři skleničky, jak v cirkuse.

Nabízená jídla hnusná a prsonál více než nepříjemný, v pracovní době před polednem ožralý a musím se přiznat, že jsem se personálu opravdu štítil.

Při našem dalším sjezdu Sázavy si na tuto hospodu určitě vzpomenu, obloukem se jí vyhnu a vřele nebudu doporučovat všem, co pojedou okolo.


TurboBeruška - Uncle Paya
7. duben 2019 | 00:27

PAYA Je a Bude jediný normální Rumíčkový bar s nejlepším majitelem v Plzni. Je to moje Srdcová záležitost tohle místečko, pořád se sem ráda vracím. A taktéž naprostý souhlas s "HonzaOu, rastafarii-rulezz, bbukaj"! Kdyby k Payovi chodili lidi jako "Galli" nebyla by tam skvělá pohodová rodinná atmosféra.


123@@ - ŠACHMAT
19. březen 2019 | 20:26

👍


tamikostka - St. Patrick - Original Irish Pub
1. březen 2019 | 18:19

S mužem jsme slavili výročí a sháněli jsme útulnou restauraci s velkým výběrem vín. Velmi nás překvapila různorodost vinného lístku a servis. Večer proběhl skvěle a my se určitě ještě ukážeme. Děkujeme obsluze za milé uvítání a servis jídla i pití


milofr - Restaurace Slovany
29. listopad 2018 | 09:56

Včera 28. 11. 2018 sem s manželkou zašel z nouze po delší době do této jídelny a už mi tam nikdo nedostane, u pokladny seděla slušná a ochotná panička, tak sme si objednali já španělský ptáček s rýží a žena smažené rybí filé s vařeným bramborem. pochopitelně sme si objednaná jídla na lístečku nezkontrolovali a u okénka kde se jídlo vydává nastal šok, já dostal místo španělského ptáčka s rýží moravského brabce se špenátovou polévkou(jinak se té tekoucí směsi říci nedá) a okoralí bramborový knedlík co nešel ani krájet (pták jako pták že) manželka sice smažené filé s bramborem dostala ale to filé bylo nejspíš z cejnů (samá kost) a brambory studené od včerejška, to sme do tohoto "podniku" přišli hodně brzo už kolem půl jedenácté tak by jídlo mělo být čerstvé. Dlouho sme tam už nebyli a už tam nevkročíme.


Jolanda - Plzeňský Trpaslík
6. listopad 2018 | 20:10

Osluha velmi přijemná a usměvavá určite bych neměnila slečna malá brunetka velice šikovná oproti ostatní obsluze co zde je .. slečna restauraci vyšvihla ! Jídlo výborne konečně čisto a voňavo doporučuji určitě budem chodit časteji

Jídlo vyborné a za dobré ceny doporučuji


Chico - ARENA Pilsen
7. září 2018 | 22:33

Nejvetší klub v Západních čechách DARK AUDIO system LED mapping 7x projekce 3 bary + VIP


Daniel - Zlatá koruna
2. srpen 2018 | 16:52

Bohužel nedokáži o této restauraci napsat nic pozitivního, na pivo jsem čekal skoro deset minut, protože obsluha byla zaneprázdněna debatou se svojí kamarádkou, když už jsem konečně dostal pivo tak na dně sklenice plaval nějaký bordel a při placení jsem byl ještě okraden. Jsem rád, že jsem po delší době v zahraničí neztratil iluze o svém rodném městě a českém pohostinství . . .


Paní Neústupná - Plachetnice
12. květen 2018 | 20:26

Dne 29. 04. 2018 jsem byla v této restauraci a byla jsem oklamána ke koupi jejich výrobku, který nabízeli na stojánkách na stole za jinou cenu, než byla cena uvedená v nápojovém lístku. Usoudila jsem tedy, že se jedná o akci a nápoj jsem si koupila. Když došlo na placení na účtu byla cena o 16,- vyšší za kus (měla jsem tři) než co inzerovali na oněch stojáncích. Bavila jsem se s panem číšníkem a oznámila jsem mu, že tohle se nesmí a že je to klamavá reklama a že mu nezaplatím požadovanou částku, ale částku, která je na stojáncích na stole ? čili částka, která mě přiměla si tento nápoj koupit. Číšník mi oznámil, že pokud nezaplatím vyšší cenu zavolá policii. Řekla jsem, že bych s nimi taky ráda mluvila, protože se mě právě někdo snaží okrást. Nakonec se policie nevolala a číšník přišel s jinou strategií ? tvrdil mi, že není zodpovědný za to co je na stolech, ale za to co je v nápojovém lístku. Opáčila jsem mu, že je zodpovědný za všechno v té budově na což měl velmi zvláštní argument. Prý mu zákazníci chodí do restaurace s fixem a ceny na stojánkách dopisují/přepisují a že on s tím nemá co dělat a nemůže kontrolovat co je na stole každý den. Když jsem se ho zeptala jestli jsou i tabule po stěnách napsané křídou lživé odpověděl, že ty jsou v pořádku, protože za ty už ručí sám. Nechápu logiku toho, že zákazníci chodí do restaurace s fixem, ale s křídou už ne, protože to už je asi až moc přitažené za vlasy. Jsou to podvodníci a zloději co se snaží namastit si kapsy na ostatních!


todo - U Zahradníků
28. březen 2018 | 07:06

Restauraci jsem objevil zcela náhodou, když jsem měl jednou hlad a vracel se ze služebky zpět do firmy. Okouzlili mi natolik, že se tam často vracím a všem vřele doporučuji. Nikdo nehlučil, nevysedával na chodníku a měl-li na sobě špinavé montérky, pak asi pracoval rukama a chtěl se v pauze najíst.

Doporučuji vyzkoušet, především v teplejším počasí, až bude otevřená teráska! :-)


Milďofík - Starobolevecká hospůdka
20. březen 2018 | 14:32

Také jsme navštívil tuto hospůdku a musím upřímně říct že jsem byl návštěvou přímo nadšený. Prostředí moc pěkný, obsluha rychlá a ochotná a co se týká jídla tak přímo skvělé. Myslím si že by někteří rádoby hospodští sem mohli zajít na "brigádu " aby se něco přiučili. Rád přijdu znova.


Milďofík - U Námořníka
20. březen 2018 | 14:02

Také jsem zkusil a první dojem parádní. Prostředí příjemný, pivo dobré a jídla také v pohodě, jen tak dál. Myslím že za to stojí zopakovat návštěvu.


Strana 1 z 591 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info