Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7077 recenzí

Chico - ARENA Pilsen
7. září 2018 | 22:33

Nejvetší klub v Západních čechách DARK AUDIO system LED mapping 7x projekce 3 bary + VIP


Daniel - Zlatá koruna
2. srpen 2018 | 16:52

Bohužel nedokáži o této restauraci napsat nic pozitivního, na pivo jsem čekal skoro deset minut, protože obsluha byla zaneprázdněna debatou se svojí kamarádkou, když už jsem konečně dostal pivo tak na dně sklenice plaval nějaký bordel a při placení jsem byl ještě okraden. Jsem rád, že jsem po delší době v zahraničí neztratil iluze o svém rodném městě a českém pohostinství . . .


Paní Neústupná - Plachetnice
12. květen 2018 | 20:26

Dne 29. 04. 2018 jsem byla v této restauraci a byla jsem oklamána ke koupi jejich výrobku, který nabízeli na stojánkách na stole za jinou cenu, než byla cena uvedená v nápojovém lístku. Usoudila jsem tedy, že se jedná o akci a nápoj jsem si koupila. Když došlo na placení na účtu byla cena o 16,- vyšší za kus (měla jsem tři) než co inzerovali na oněch stojáncích. Bavila jsem se s panem číšníkem a oznámila jsem mu, že tohle se nesmí a že je to klamavá reklama a že mu nezaplatím požadovanou částku, ale částku, která je na stojáncích na stole ? čili částka, která mě přiměla si tento nápoj koupit. Číšník mi oznámil, že pokud nezaplatím vyšší cenu zavolá policii. Řekla jsem, že bych s nimi taky ráda mluvila, protože se mě právě někdo snaží okrást. Nakonec se policie nevolala a číšník přišel s jinou strategií ? tvrdil mi, že není zodpovědný za to co je na stolech, ale za to co je v nápojovém lístku. Opáčila jsem mu, že je zodpovědný za všechno v té budově na což měl velmi zvláštní argument. Prý mu zákazníci chodí do restaurace s fixem a ceny na stojánkách dopisují/přepisují a že on s tím nemá co dělat a nemůže kontrolovat co je na stole každý den. Když jsem se ho zeptala jestli jsou i tabule po stěnách napsané křídou lživé odpověděl, že ty jsou v pořádku, protože za ty už ručí sám. Nechápu logiku toho, že zákazníci chodí do restaurace s fixem, ale s křídou už ne, protože to už je asi až moc přitažené za vlasy. Jsou to podvodníci a zloději co se snaží namastit si kapsy na ostatních!


todo - U Zahradníků
28. březen 2018 | 07:06

Restauraci jsem objevil zcela náhodou, když jsem měl jednou hlad a vracel se ze služebky zpět do firmy. Okouzlili mi natolik, že se tam často vracím a všem vřele doporučuji. Nikdo nehlučil, nevysedával na chodníku a měl-li na sobě špinavé montérky, pak asi pracoval rukama a chtěl se v pauze najíst.

Doporučuji vyzkoušet, především v teplejším počasí, až bude otevřená teráska! :-)


Milďofík - Starobolevecká hospůdka
20. březen 2018 | 14:32

Také jsme navštívil tuto hospůdku a musím upřímně říct že jsem byl návštěvou přímo nadšený. Prostředí moc pěkný, obsluha rychlá a ochotná a co se týká jídla tak přímo skvělé. Myslím si že by někteří rádoby hospodští sem mohli zajít na "brigádu " aby se něco přiučili. Rád přijdu znova.


Milďofík - U Námořníka
20. březen 2018 | 14:02

Také jsem zkusil a první dojem parádní. Prostředí příjemný, pivo dobré a jídla také v pohodě, jen tak dál. Myslím že za to stojí zopakovat návštěvu.


Luboš - U Námořníka
10. březen 2018 | 12:54

Od března 2018 zrekonstruováno a znovu otevřeno!

Stará dobrá hospoda U Námořníka v novém hávu - dřevěné lavice, dřevem obložený bar, malba námořníka na zdi, dveře do kuchyně, které vypadají jako dveře do kajuty... Vše nové a moderní, přesto stylové a vkusné. Přesně takhle by to mělo U Námořníka vypadat. Dobrá práce!

Pivo točí Pilsner Urquell a Kozla.

Jídelní lístek vypadá parádně. Česká klasika, ale kvalitně podaná - uzeniny od Majera, telecí řízek smažený na sádle, ...

Paráda, doufám, že jim to vydrží.


Esender - Cinema Bowling
27. únor 2018 | 23:16

Vynikaji prostredi, fajnovkove jidlo, dobry pivko a prijemna obsluha. Obcas tu mastime jak kuzelky tak bowling. Da se tu koukat na fotbal perfektne popit najist a obcas i pekne striskat kdyz se to sejde ;) urcite doporucuji...


Esender - Pizza Bossi
27. únor 2018 | 22:48

Spatne objednane noky jsem zkusil po dvaceti minutach zmenit a bylo mi receno ze uz jsou hotove a bohuzel. Tri minuty na to, telefonat ze mi udelaji nove. Za me naprosta spokojenost a vstricny pristup. Objednavame tu uz dlouho, pizzu a noky maji vynikajici.


Mr.Scully - Pizza Bossi
25. únor 2018 | 12:28

Nedoporučuji. V relativně klidnou část dne dorazila pizza za 80 minut a oproti objednávce tam byl překvapivě příplatek za dopravu, ač jsem v jejich webovém rozhraní zvolil plzeňskou čtvrť a doprava měla být zdarma. Je to blbých 25 korun navíc, ale jde o princip. Příště určitě objednám jinde.


kuchařinkaa - U Zahradníků
9. únor 2018 | 10:57

Popravdě, už nikdy. Chápu že místní milují pivo, hluk, špinavé monterky a vysedávání na chodníku.

Asi místním výrobním dělníkům chutná, ale Restauraci si představuji jinak v 21. století. Už nikdy ani na kole.


jiricek - Havránek
8. únor 2018 | 14:37

Sobota večer, chtěli jsme se někde navečeřet. Interier celkem ujde, až na prach a jiné nečistoty. Dali jsme si večeři - žebra - nic moc! Pivo 12gam. hnusné, po náhodném krátkém zjištění u baru ředěné 1/2 na 1/2 10-12. Obsluha včetně vedoucího OPILÁ, nevychovaná, nepříjemná, IQ ??? Hulí za barem a v KUCHYNI. Mušky, zápach, špína, WC chybí hyg. prostředky, neudržované hnus. Přehlučené hudbou od baru a opilé obsluhy. OKRADLI NÁS!!! Bylo nás pět. Jídlo jsme snědli, místo 5ti hnusných nedopitých piv účtovali 6... Asi si dali jedno na nás... Účtenky snad jen někomu. My jsme ji nedostali. Do Plzně - do této "Restaurace" UŽ NIKDY !!!!!!!!!!! "Asi jim to stále sype, tak proč nééé."


Strana 1 z 590 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info