Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

Méďa Béďa - Gril Míšov
13. červen 2009 | 23:33

Pivo z Březnice chutná sice fajn, ale 25,- Kč za půllitr už tak moc fajn není, vzhledem k tomu, že jinde se piva z malých pivovarů vejdou do dvacky...

Přes léto bývá nechutně narváno, díky cyklistům a zasr..aným čtyřkolkářům. Možná by se sem občas mohli podívat policajti.


Vohry - Restaurace Na Růžku
5. září 2008 | 17:21

Příjemné posezení v relativně nedávno zrekonstruovaném prostředí a hlavně celkem povedená kuchyně. Rozhodně mohu jen doporučit.


Vohry - Angusfarm Soběsuky
27. srpen 2008 | 22:39

Musím říci, že hodně povedený výlet a steaky mi osobně přijdou lepší než v dceřinném podniku v Plzni.. Atmosféra a hlavně prostředí je lepší nesrovnatelně.


Vohry - Penzion u Josefa
16. srpen 2008 | 13:12

Podnik této rozlohy mne v Merklíně poměrně zaskočil.. Každopádně jsem rád zajdu před páteční návštěvou místní diskotéky .. I na bowling to tu není špatný bohužel, ale dost daleko od Plzně..:(


SNIKERSKA - Disco Fontána
4. červenec 2008 | 09:52

Peckovej podnik: každej pátek mega lidí super atmosféra a ta pěnová párty je fakt moc.


DADA - Disco Merklín
1. červen 2008 | 15:13

Disco je SUPER!!!!! Chodím pravidelně a neměnila bych. Hodně lidí, super ceny a super zábava.


Beny - Gril Míšov
22. duben 2008 | 14:29

Pivo z Březnice chutná celkem fajn. Po zavírací době podniku v 18, 00 se můžete v klidu přesunout do Has klubu, který je hned naproti...

A ještě jedna věc. Po celém vojenském prostoru a okolí Příbrami najdete na cestách bílou barvou vyznačený směr, kde se gril nachází. Zvláště ve změtišti vojenských cest je to dost úsměvné. Místní raritka:-)


HankaJi - Disco Merklín
5. březen 2008 | 23:19

Po desátej hodině je tam tak narváno až bych řvala. Nedá se tam hnout a zatancujete si až tak ve dvě ráno když to jakžtakž prořídne. Vzduch strašnej, to bych to chtěla vidět někdy v červnu. Jinak super ceny čehokoliv, přijde mi to dost levný.


HankaJi - Disco Fontána
25. červen 2009 | 22:01

Jednoho času jsem tam chodila každej tejden, pak jsem z toho nějak vyrostla ale i teď tam občas zajdu. Obsluha v pohodě, nikdy jsem neměla problém, pivo nepíju takže nemůžu soudit ale jinak mi to tam přijde dost předražený... Celkově ale hodnotim kladně, přece jenom jsem tam potkala spoustu nových lidí a dá se tam dobře vyblbnout:)


Neverhooder - Na Otáčce
4. únor 2008 | 15:16

Klasická hospoda, interiér trochu v selském stylu. Vaří hotovky. Bohužel kvůli TV, Gambrihnusu a fotbalistickým štamgastům jen **.


jirka.king - Restaurace Na Vinici
4. únor 2008 | 13:12

Doplněn kulečník = bod navíc.


jirka.king - KBS Penzion Zahrádka
4. únor 2008 | 13:08

Jde to, chtělo by to lepší obsluhu a více piv.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info