Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Domažlice

Celkem 39 recenzí

Podlipou - Restaurace Pod Lipou
9. říjen 2014 | 00:06

Potvrzuji předchozí recenzi, majitel by se měl chytit za nos a jednat se zákazníkem jako s hostem a ne se neustále dotazovat, kdy přijdete příště, co si dáte zítra k obědu, proč jste zrovna včera nepřišel na oběd a kde jste byl. Tímto neomaleným chováním si odradil mnoho zákazníků..


insurgentes - Kavárna u sedmi andílků
12. červenec 2014 | 16:04

Byli jsme si tam spravit chuť po předchozí katastrofě v protější restauraci Chodský hrad, a povedlo se - dostali jsme čerstvě upečený tvarohový dort, který byl na výbornou, a domácí tiramisu velmi slušné úrovně. Jestli mají i dobrou kávu nevíme, kafe nepijeme. Tento podnik můžeme vřele doporučit.


insurgentes - Restaurace Chodský hrad
12. červenec 2014 | 15:41

Už dlouho jsme neměli tak tragický gastronomický zážitek: dali jsme si vepřové medailonky viz foto, a: na vrcholu sezóny zeleninová příloha z mrazáku, přitom se kuchař absolutně neobtěžoval ji jakkoli dochutit, ani máslem ani solí, maso prostě jen hozené na pánev a bez citu opečené do sucha (museli jsme si každé sousto dosolovat), chuť mu dodával vlastně jen rozteklý hermelín, jinak chuť nebyla nikde žádná. Bramboráčky z makra prošlé friťákem. Polévka byla horší jak ze školní jídelny z 80. let - škrobový blivajz zcela bez chuti. Ještě jsme měli přírodní kuřecí řízek s rýží, rýže špatně uvařená, maso suché, UHO bez chuti. Navrch pivo co mělo odporný ocas, nedalo se pít. Proč proboha nemají birell v láhvích, když se jim nechce čistit trubky? pan "vrchní" měl asi bobříka mlčení protože všechny úkony spojené s kasírováním prováděl mlčky. Moc se mu nedivím, když nedostal ani korunu spropitného. Jediné plus byla milá servírka, která se omluvila za zrezlou lžíci. Ta tam holka asi dlouho nepobude.


insurgentes - Pizzeria Restaurante Venezia
18. říjen 2013 | 10:34

Zašli jsme sem na blind, když jsme předtím zhnuseni opustili nedaleký a zde do nebes vynášený lokál "U Schneiderů", kde to smrdělo jak v polepšovně a na dveřích měli nápis "Polévky - dnes hovna, zítra to samé." Tak jsme si říkali, že v Domažlicích je to s jídlem prostě průser, pokud teda si člověk neuvaří doma... A omyl! Měli jsme carpaccio - ušlo. Pak bruschettu, taky velmi dobře ochucená (až na ten toasťák z igelitu). Kamarád měl roštěnku - byla výborně udělaná, jen to maso "zrálo" poněkud déle, než mělo. Kuřecí křidýlka (na obrázku) nekomentuju, to není můj šálek kávy. Jen bych pochválil, že zeleninová "obloha" nebyla obloha, ale trocha velmi dobře pikantně ochuceného salátu, který jídlo zvedl o level výš. Já jsem měl pizzu quatro formaggi, u které nebylo na lístku složení, tak jsem se zeptal, a bylo mi řečeno, že obsahuje nivu, gorgonzolu, eidam a mozarellu, tak jsem se zeptal ještě jednou, jestli jsem se nepřeslechl, a pak jsem si nechal nivu nahradit parmezánem, což nebyl problém. Ještě mi neřekli, že eidam je uzený, což jediné bych vytkl, to považuju za barbarství, ale až na tento drobný detail pizza dosahovala takových 80% ve srovnání s Grossettem (což je takový můj etalon). Celkově bych dal podniku velmi dobrých 80%, avšak vzhledem k tomu domažlickému marasmu jim musím tady dát plný počet, aby třeba nějaký chudák jako já nešel na základě zdejšího hodnocení slavit narozeniny ke schneiderům.


insurgentes - U Schneiderů
22. březen 2014 | 18:46

Problém je, že lidi tu na to recenzování serou, a tak jsme šli na večeři podle tři až pět let staré recenze. Po vstupu nás uvítal smrad z nádražní restaurace, tlustá výčepačka se ani nezvedla od mobilu, tak se ptám, jestli maj nekuřáckou část, a aniž se na mě podívala, řekla ne. Tak jsme dali otočku, ani jejich polévku s hovny jsme nezkoušeli.


insurgentes - Restaurace Pod Lipou
17. červen 2013 | 09:07

Majitel je Jogurt, a tomu odpovídá i značka čepovaného piva a tak trochu hřmotná nátura, která moc nepřipouští kompromisy. Nebudete si připadat jako v hospodě, spíš jako u něj na návštěvě, kde on vám určí, co se smí a co ne. (Nás například buzeroval za tříletého syna, který zvídavě prozkoumával lokál, a tu se mu něco nelíbilo, tam zas tohle,) Jídlo: dali jsme si nějakou balkánskou specialitu a byl to obyčejnej kaťák plnej kečupu. Takže ani kvůli jídlu to nestojí za to přemáhání.


insurgentes - Pizzerie U letňáku
2. červen 2013 | 22:42

Pizza byla bez chuti, taková pizza druhé kategorie (niva místo gorgonzoly atd. - ale aspoň to přiznají na jídelním lístku) a na to, jak byla nemastná neslaná, byla dost předražená. Výplň do žaludku bez chuťového zážitku. Cola z postmixu - to taky nesnášíme.


insurgentes - Mexiko U Kocoura
2. červen 2013 | 22:11

Příjemně nás překvapilo, že bylo otevřeno v neděli a před hospodou dokonce stály ňáký auta a uvnitř byli lidi. Jídlo celkem ušlo (na zdejší poměry), jen řízek v hotovce byl trochu cítit a na stůl rozhodně nepatřil. Polévka jarní zas byla plná chemie. Jinak smažené žampiony ok, bramboráčky z Makra, rybí filé taky docela ušlo. Mexickou kuchyni jsme fakt neriskovali.


insurgentes - Černý Orel
2. červen 2013 | 21:58

Zajímavý interiér, ale kuchař neměl svůj den, dali jsme si zapečené noky, a byl to blevajz se 4 ingrediencemi: noky, šunka, eidam a litry smetany, no hnus. Další jídlo byla pizza, totálně bez chuti, vyblitá, bledá. Kuchař zkrátka jen sype suroviny na plech a chuť je mu ukradená. Víckrát na jídlo nejdem.


petrmasek - Pivnice Koutské pivo
10. prosinec 2012 | 14:42

Výborné pivko, příjemná obsluha, doporučujeme. Jen to máme trochu z ruky.


JohnyRicio - U Sv. Jána
18. červen 2012 | 22:21

V restauraci jsem si objednal kuřecí spíš. Donesli mi ho syroví. po reklamaci mi ho odnesli, znova napíchali a dosmažili. Trvalo to 20 minut. Mezitím mi stihli vychladnout brambory a byly celkem neochotný i při této reklamaci. Kolga co byl semnou se ani po 2 hodinách čekání jídla nedočkal. Druhý kolega si objednal svíčkovou a za hodinu mu sdělili že knedlík již není a co si k tomu dá jiného. Z 20-ti jídel co jsme si objednali jedly 4 lidi. A to byla restaurace téměř prázdná. Zde mě již nikdy neuvidí. Nedoporučuji


řezi - U Sv. Jána
27. srpen 2011 | 14:36

V tomto podniku jsme stálými hosty... většinou máme štěstí na slečnu Andreu, která je usměvavá, milá a ochotná... je pravdou,že objednávky někdy trvají déle, ale vzhledem k tomu,že restaurace má kapacitu 180míst a není vyjímkou,že jsou tato místa obsazena, chápeme i délku čekání... ale jak říkám, záleží na obsluze... Proto doporučujeme naše sluníčko Andrejku.. děkujeme.


Strana 1 z 4 | následující» | na konec

1 2 3 4


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info