Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

Jura - Čtyři sudy
7. únor 2017 | 08:14

Otřesný zážitek! Jídlo nepoživatelné.


Béďa007 - Restaurant Rudolf II.
18. červen 2014 | 17:14


Ori - Restaurant Rudolf II.
8. únor 2014 | 23:45

V této restauraci jsem prožil svůj nejlepší den v mém životě... SVATBU. Moc se nám zde líbilo,že jsme zde i poté oslavili, ja i moje žena, naše čtyřicáté narozeniny. Každý rok jezdíme na prodloužený víkend, na naše výročí, s partou přátel, kde se celý víkend bavíme a slavíme hrou na fantasy golfu. Obsluha i majitel jsou velmi příjemní a přátelští. Vždy se tady cítíme příjemně a v této tradici hodláme pokračovat i na dále!!....:-D :-D


- Restaurant Rudolf II.
21. červenec 2013 | 12:11

Obsluha nic moc. Byli jsme zde čtyři, jeden z nás měl polévku a hlavní chod, zatímco ostatní neměli ještě ani polévku. Než jsme dojedli polévku, už jsme měli hlavní chod. Objednali jsme si česnečku, ve které byl salám spíše nenakrájen než nakrájen. Hlavní chod - maso na víně - panenka OK, ale chuť vína úplně ztracena. Další jídlo bylo mastné, zeleninová příloha zalitá nějakým "lákem", který totálně přebil chuť hlavního jídla. Chřest byl tvrdý, nedovařený. V salátu jsme měli dokonce i kus alobalu. Prostředí sice příjemné, ale kvalita jídla a obsluhy otřesná. Jediné plus - točené pivo Mušketýr.


Pajibo - Býkov
30. červen 2013 | 21:41

Seděli jsme venku. Obsluha nepůsobila nejlepším dojmem. Objednali jsme si drahé jídlo a dostali něco průměrného. Neříkám, že to bylo špatné, ale podobné jídlo čekám od menzy a ne od restaurace.

Mimochodem losos byl z jedné strany spálený. Zpátky sem půjdu pouze v případě, že v okolí zabloudím a bude mi hrozit smrt vyhladověním.


amy - Na Rozcestí (Příšov)
5. leden 2013 | 16:16

Výborné jídlo, velmi ochotná obsluha i příjemné prostředí, prosím vydržte, jste jedna z mála restaurací, kam stojí za to zajít na jídlo a posedět.


martinplzen - Modrý Hrozen
5. leden 2013 | 13:31

Včera jsme se sešli po dvou letech s přáteli v hroznu a bohužel hrozný. Nealko pivo jsem dostal do sklenice skrz kterou nebylo vidět, espresso byla snad jen nechutná rozpustná káva a americký steak byl propečený téměř dosucha.

Kladně však musím ohodnotit reakci majitele na tuto recenzi. Tak uvidíme.


Startinka - Velký špejchar
11. srpen 2012 | 17:08

Zatím poslední majitelé mají hospodu již 3 rokem a fungují naprosto úžasně, stále se snaží něco vylepšovat a držet se klasického trendu, jídelníček je poměrně úzký, ale máte jistotu, že vše bude hotové hned a bude to dobré. Hotovky za dobrou cenu a obsluha je milá a moc příjemná - to asi tím mládím.


fortunesoldier - Sv. Hubert
26. duben 2012 | 14:54

Od té doby, co podnik vedou a zřejmě i vlastní Rusové, je obsluha neskutečně neochotná, protivná, odmítající rozumět česky. Holt Vary expandujou. Jedné hvězdičky škoda, leda kdyby tu byla ikona pro ČOIku.


Vjkm9851 - Čtyři sudy
25. srpen 2011 | 16:57

Příliš draho!!! A provozovatel nepříjemný.


josmat2006 - U Špalíka
18. červenec 2011 | 21:36

V této restauraci jsem vždy spokojen.


Moniqa - Zámecká pivnice
27. červen 2011 | 21:55

Jako bývalý student plaského gymnázia mám k této pivnici citový vztah, ale v podstatě jde o klasický až vesnický pajzl se svými štamgasty a zakouřeným ovzduším.. Ale na jejich uzenou klobásu a naložený hermelín se ráda několikrát ročně vracím.. :)


Strana 1 z 9 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info