Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 100 recenzí

Milka - Angusfarm Soběsuky
15. leden 2010 | 00:40

Steak byl vskutku vyjímečný, ale trošku mě zklamalo prostředí, zřejmě to bylo tím, že v restauraci bylo obsazeno, tak nás usadili do výčepu, kde hlasitě diskutovali místní opilci. Ovšem jídlo mě naprosto nadchlo, chutí, vyvážeností ingrediencí a perfektní prezentací. Servis malinko pokulhával, 4 hvězdy, ale určitě to zkusím znovu, tentokrát s rezervací.


goen - Restaurace Na Růžku
13. prosinec 2009 | 21:18

Super podnik. Dobré Jídlo, příjemná a pěkná obsluha a samozřejmě i pěkné prostředí. Moc doporučuji pro posezení s přáteli nebo jen tak na oběd či večeři.


Poldman - Restaurace Na Růžku
21. listopad 2009 | 23:54

Osobně sem chodím na jídlo častěji než do Modrý Hvězdy která je co by granátem dohodil. Je to trochu víc zastrčený, takže lidi co přijdou přez náměstí jdou spíš do Hvězdy. Jináč hospoda dobrá 1 místnost je spíš knajpa a chodí tam dělníci přes den (mají tam každej den kolem 5 hotovek za 70 kč). 2 místnost je v námořnickém stylu podle mě dobře udělaný. Kuchyň je společná i když námořnická místnost má svůj jídelníček a je to oddělený chodbou na který se mimochodem taky sedí. Jídlo mají dobrý ale nic co bych někde jinde už nejedl. Jo a kolem oběda ve všední den se místo k sezení shání celkem blbě ;)


Poldman - Modrá Hvězda
21. listopad 2009 | 23:47

Jako dobřaňák to mam kousek tak občas zajdu. Pivo je tam hodně dobrý hlavně mi šmakujou ty trošku silnější třeba ten 16° Dragoun. Po pár kouscích už jsem taky vždycky jako dragoun bez koně;) Jídlo už jsem si tam tak 5 let nedal prtože se vyměnil kuchař a už to nebylo dobrý. Ale teď už je tam nejspíš novej, tak asi zase někdy zajdu. Jediný co odrazuje je obsluha ta je nepříjemná.


Geret - Modrá Hvězda
12. říjen 2009 | 17:19

Výborná restaurace s výborným domácím pivem. Škoda, že je to trošku z ruky, rád bych se sem vracel častěji


DjNimha - U Koťátek
18. červen 2009 | 22:43

Když přijdete do této restaurace hned se vám tu zalíbí. Obsluha vás vřele přivítá, je milá a ochotná. Vůbec nečekáte a hned si vás všimnou že jste přišli :) Pivo točí výborné, kroužkuje a je dobře chlazené. Co se týče kuchyně je zde opravdu chutné jídlo. Kuchař je opravdu pašák ať si dáte cokoliv :) Také se zde dělají pizzy těsto je křupavé není moc silné a ingredience jsou tam kde mají být (tedy když si objednám se slaninou tak tam ta slanina opravdu je) pizza má průměr 30cm a i když jsem docela jedlík tak mě opravdu nasytí tak že jsem jednou nedopil ani pivo co jsem k tomu popíjel :) Samozřejmě ne každému se tu musí líbit ale já jsem zde spokojený a doufám že tu s námi dlouho budou. Dávám plný počet hvězdiček :)


Méďa Béďa - Modrá Hvězda
11. červen 2009 | 22:07

Místní pivo je naprosto vynikající... BTW nevšiml jsem si, zda opravdu točí Gambrihnus 10, ale pokud ano, tak to naprosto nechápu... Pokud snad jdu do takového podniku a chci si dát pivo, tak si dám místní a ne europatok, který dostanu nejméně ve 20 jiných hospodách v okruhu 10 km.


Kiss - Modrá Hvězda
11. červen 2009 | 16:55

K tomu snad ani není třeba dlouhého komentáře, jezdím jsem nejen na kole dnes již téměř pravidelně a musím uznat že až na obsluhu je to opravdu přepychový podnik.


gary - U Zeleného Stromu
27. květen 2009 | 11:43

Po mnoha mých výletech jsme zakončili většinou zde. A nutno dodat, že prostředí je tu příjemné. Jídlo perfektní. Ale obsluha na nás jednou zapomněla a někdy vázla. Ale jinak pěkné.


gary - Restaurace Vlčtejn
27. květen 2009 | 11:40

Jednou jsme zastavili autem s našima. A spokojenost rozhodně nebyla. I když jídlo nebylo špatné, obsluha vázla a byla nevrlá. Ale jinak na tak malou obec to ještě jde.


gary - Panský dům
27. květen 2009 | 11:33

Tuto restauraci sem dával vždy, když se konala rally šou blovice. A přišla mi průměrná, ale koukal sem, že občas byla i delší dobu zavřená. Tak nevím, jestli je i teď.


gary - Na Rohu
27. květen 2009 | 11:29

Před nějakou dobou navštíveno po výletě ve městě. A řekl bych, že slušné. Jídlo bylo dobré, porce akorát. Obsluha v pohodě. A Herold měl zajímavou chuť.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info