Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 9 recenzí

Mejla - Kiosek Zlatý Kohout
9. listopad 2012 | 14:40

Nikde jinde mi tak pivo nechutná, než na lavičce na peróně... Nikdo nikoho nenutí, aby šel dovnitř. Venku je stejně nejlíp... Pro mě jasná jednička. Jak v létě, tak i v zimě..:)


Jucky22 - Kiosek Zlatý Kohout
8. listopad 2012 | 21:25

Vynikající kuchyně a obsluha nejlepší, kterou jsem kdy potkal... Můžu jen doporučit pro rodinné večeře a firemní akce... Oceněno cenou Zdendy Pólrajcha*****


leonaXYT - Kiosek Pod břízou
22. leden 2012 | 17:28

... noví majitelé odvedli pořádnej kus práce, dali si záležet na interiéru, udělali vynikající venkovní terasu, která je v létě bezkonkurenční.. Ovšem na tak malý vesnici těžko měnit klientelu :-/.


Švejk - Kiosek Zlatý Kohout
9. prosinec 2007 | 19:31

Natočit si pivo do petky a zmizet.


rasta - Na Vyskočilce
17. říjen 2007 | 13:03

Kuriózní časová konzerva, kde se v typicky putykálním odéru tabákového kouře a píva mísí vzpomínky na totáč (stoly, pípa) s ozvuky zlatých (prvorepublikových i rakousko-uherských)časů (kamna, dveře ...).

Kapitolou sama o sobě je maximálně pomalý a poněkud nespolečenský výčepní-majitel, kterého omlouvá snad jen to, že hospodu zdědil již po svém praprapra... pradědečkovi


gambrmen - Kiosek Zlatý Kohout
23. srpen 2007 | 02:46

V Plzni na nadrazi maji teda mnohem lepsi a i levnejsi kelímkáče!


gambrmen - Myslivna Hubert Club
23. srpen 2007 | 02:32

Divnej mrnavej a zakourenej pajzlik, za zminku stoji zvlastni postaveni pipy hned u vchodu a celem k prichozim. Kamaradovi prodali uplne studenou klobasu, ktera byla asi jen 5minut v udirne (takovy hodne vyhasly udirne).


prti - Kiosek Zlatý Kohout
23. leden 2007 | 12:38

Točí tady asi nejlepší pivo v Nepomuku. Do butylky ideální.


Chody - Na Vyskočilce
22. leden 2007 | 08:02

Umístění spíše v Nepomuku než v Klášteře.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info