Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Jih

Celkem 8 recenzí

zidan - Motopenzion
31. květen 2012 | 20:58

Byl jsem zde na obede a nemohu jinak nez chvalit ! Objednal jsem si syrovou pizzu a i pres cas obedu, mi pizzu donesli rychle. Na pizze byli velke kusy syru, coz se jen tak nevidi. Celkove pizza chutnala vyborne a kdyby mi zbylo misto, objednal bych si dalsi ! Obsluha je prijemna a ma dobre vystupovani. Prostredi je prijemne, nebal bych se sem vzit rodinu. Doporucuji ! *****


jacobs1 - Coffee-shop
24. únor 2012 | 18:11

dakujem za opravu telefonniho cisla


Kiss - Coffee-shop
21. květen 2009 | 19:10

Docela v pohodě kavárna, s velice slušným výběrem piva! Byl jsem zde na kole a zastávka mne opravdu posílila!


Martasek88 - Nucený Výsek
30. prosinec 2008 | 23:23

Co se týče cen a hudební nabídky se tenhle klubík hodně pohoršil. Ceny plzeňský a hudba převážně disco. Bohužel pivo už se tu do dvaceti korun nesežene, bude to asi tím, že už tu točí jen Stellu a taky nedobrej Staropramen, kterej se podle mého názoru pít vůbec nedá.


rasta - Coffee-shop
27. listopad 2007 | 23:50

na čEpu se objevily i sWIJANY (11° MÁZecc), hurá! *****


fousatýpánsbříškem - Coffee-shop
5. listopad 2007 | 13:29

supr jídla, pivo jde, ale rozšířil bych nabídku

akce paráda, mohlo by chodit víc lidí :-)


Neverhooder - Coffee-shop
17. říjen 2007 | 13:24

Pro mě teda nejlepší (protože de facto jedinej) klubík v Nepálu. Fakt hustý akce každej vákend! Alternativní muzika a přitom čistý prostředí vč. hajzlíků. Příjemnej a vcelku zajímavě designově řešenej interiér. Fakt bohatá nabídka chlastů. Pivo bohužel pouze made in Pilsen. Je třeba zmínit v okolí naprosto bezkonkurenční pizzu, fakt dobrý mexika (lepší než v Ixcatlánu!) i solidní hotovky za lidový ceny. A barman "slušňák Ondra" nemá chybu :-)


gambrmen - Coffee-shop
24. srpen 2007 | 01:53

Dal bych pravdepodobne mnohem vic hvezdicek, kdyby pri me navsteve (pravda ze pri konani Nepalfestu) nedosli vsechny tri druhy tocenych piv! Jinak ceny jidel jsou skutecne lidove, v nabidce je treba i rizoto za par korun.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info