Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

gary - Zámecká Manětín
20. květen 2009 | 13:45

Důvod k navštívení této špičkové restaurace se vždy najde, ať již při prohlídce zámku či po namáhavém výletu. Každopádně prostředí je na úrovni, obsluha profesionální. A vždy jsem byl s jídlem naprosto spokojen.


gary - U Špalíka
20. květen 2009 | 13:42

Tak u této restaurace mám opravdu smíšené pocity. Zatímco jsem tam byl před dvěma roky, obsluha byla v pohodě a jídlo výborné. Ale nedávno jsme byli na pěkné zahrádce na kolech a obsluha si nás nevšímala zhruba půlhodiny. Tak to mě opravdu překvapilo. Doufám, že to bylo naposled a nestane se to, jinak bych už sem nevlez.


gary - Sv. Hubert
20. květen 2009 | 13:36

Tak zde jsme se stavěli jednou na kole z dlouhé to trasy a vzhledem k hroznému vedru, síly docházely, Plzeň byla daleko. Tak jsme ozkusili a musím říct, že jsme nelitovali. Jídlo bylo výborné a obrovská porce zmrzliny rovněž.


gary - Restaurant Rudolf II.
3. srpen 2009 | 03:05

Tak zde velmi rád zakončuji výlety v této oblasti. A není divu, restaurace v loveckém stylu, to není u nás zas až tak časté. Poté, co jsem zde byl poprvé, jsem byl překvapen vnitřním interiérem, který je skutečně jako někde na loveckém zámečku. Jídlo, co jsem zde doposavaď měl, bylo výborné, obsluha bez potíží.

srpen 09: Vyzkoušeli jsme i zahrádku po cyklovýletě a super. Řezané Krušovice bodly v tom vedru.


gary - Palírna u Rytíře
20. květen 2009 | 13:25

Takže v této palírně jsem byl prozatím jednou a ochutnával jsem zde spíše mé oblíbené typy vín. Ale zatímco někomu se to tu nelíbí, mě to přijde jako netradiční změna. Prostředí nemá chybu.


gary - Na Radnici
20. květen 2009 | 13:13

Rád cestuji v tomto kraji a tak jsem několikráte skončil v tomto hostinci. I když jsem zprvu byl nedůvěřivý z osazenstva. Tento podnik mě mile překvapil. Velký výběr jídel, kvalita na malou obec více než slušná. A tak obrovskou palačinku s tolika ingrediencemi už sem hodně dlouho neměl.


gary - Na Rozcestí (Příšov)
17. květen 2009 | 00:48

Tak tato restaurace je moje oblíbená, neb jí dáváme vždy, když v této oblasti dáme pěší výlety z Plzně. Nemůžu nic vytknout, vždy jsem byl maximálně spokojen. Jídlo bylo vždy perfektní a obsluha snaživá. Odcházíme vždy spokojeni. I v době obědů se nějaké to místečko najde, ale rezervace je možná.


gary - Býkov
17. květen 2009 | 00:27

Tak v místní restauraci jsme byli jednoho deštivého odpoledne, bohužel na kole. Docela neochotně nám vzali dovnitř kola. Ale poté už naštěstí bylo vše bez problémů. Obsluha průměrná. Zato na jídle jsem si opravdu pochutnal. Nejlepší je to za hezkého počasí na zahrádce, ale vevnitř se mě prostory rovněž zamlouvaly.


gary - Bowling Třemošná
17. květen 2009 | 00:23

V tomto podniku jsem byl nedávno, neb jsem o něm v Plzni hodně slyšel, tak jsem chtěl poznat, co je na tom pravdy. Zatím pravda, jsem vyzkoušel jen restauraci, ale ta neměla chybu. Porce velké, obsluha byl okamžitě k dispozici. Někdy musím vyzkoušet bowling.


amy - Zámecká Manětín
23. červen 2016 | 13:36

6/2016 Výběr jídel, a ochota personálu nic moc, o profesionalitě ani nemluvě, jídlo je chabé a většinou vyprodané půl hodiny po otevření. Ani uvěřit se nedá, kam je nedostatek konkurence přivedl. Zkuste to kdekoli jinde, ale na Manětín zapomeňte.


Johnny - Palírna u Rytíře
4. květen 2009 | 13:03

Strašná škoda parádního polosklepního prostoru na takovou putyku... :(


ludfra - Penzion U Zámku
10. listopad 2008 | 23:23

Restaurace s dobrou kuchyní. Až v létě pojedete kolem, určitě si dejte jedno orosené na terase!




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info