Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 24 recenzí

Jura - Čtyři sudy
7. únor 2017 | 08:14

Otřesný zážitek! Jídlo nepoživatelné.


Vjkm9851 - Čtyři sudy
25. srpen 2011 | 16:57

Příliš draho!!! A provozovatel nepříjemný.


Kiss - KD Záluží
28. leden 2011 | 17:38

Jó klasickej kulturáček, vždy když se vydáme na brutus, předtím dáme vynikající pivečko a utopenečka, který nikdy nezklame!


Marek91 - U Drabasů
12. prosinec 2010 | 18:52

Klasický český styl vaření. Nic co bych si doma neudělal do půl hodiny. Po 2. bych sem zavítal tak na točenou kofolu


debrdy - Pod nádražím
11. červen 2010 | 16:02

Nevim, jak může bejt Ghnus dobrý pivo.


gary - Sherwood
26. duben 2010 | 14:41

Občas zajedeme hlavně na kole po túře na jedno pivko, řekl bych že je v pohodě. Někdy si dám i jídlo, neb sem slyšel, že vaří slušně. No, nejlepší je to venku na zahrádce.


gary - U Drudíků
4. leden 2010 | 17:35

V zimě jsem zašel na pozvání místního kamaráda. A čekal jsem horší, příjemně mě překvapilo, že se zdá slušně najíst. Pivo ucházející. Prostory jednoduché, ale dostačující.


gary - Penzion Nový Dvůr
5. červen 2009 | 22:59

Takže k této restauraci řeknu jen jedno, je to jak na houpačce, někdy jste spokojeni, jindy zcela nespokojeni. Pivo mají dobré, avšak s jídlem je to jak kdy, kromě polévky. Stává se občas, že jídlo je tvrdé, špatně připravené a bohužel bylo jednou i zkažené, ale to snad byl jen omyl a nebude se to opakovat.


gary - Na Radnici
20. květen 2009 | 13:13

Rád cestuji v tomto kraji a tak jsem několikráte skončil v tomto hostinci. I když jsem zprvu byl nedůvěřivý z osazenstva. Tento podnik mě mile překvapil. Velký výběr jídel, kvalita na malou obec více než slušná. A tak obrovskou palačinku s tolika ingrediencemi už sem hodně dlouho neměl.


ludfra - Na Posedu
23. červen 2008 | 22:20

V tomto podniku panuje přátelská atmosféra. Je zde vstřícná paní hospodská, která vám natočí výborné pivíčko, což znamená,že se sem opět rádi vrátíte !!!


Vladimír - U Pašků
7. prosinec 2007 | 15:20

nemají špatná jídla, ale prostředí mi celkově moc nesedí.


debrdy - Pod Kaštany
12. listopad 2007 | 20:11

Byl sem tu na dvě piva. V létě se tu možná větrá, ale teď skoro nebylo vidět na druhej konec hospody. Hospoda byla plná místních štamgastů, kterejm zdejší mlha očividně nevadila. Jediný co mě potěšilo byla nabídka piva. Dobrá točená 11tka, Skalní ležák v lahvi a pro řidiče Chodovar nealko. Je to hlavě hospoda místních fotbalistů, jelikož na jedné stěně je police s různými poháry. Vlevo od výčepu je pěkný obraz, cca 2 x 3 m, s motivem " koulení pivních sudů " Jídlo sem nezkoušel a na záchodě sem tu taky nebyl.


Strana 1 z 2 | následující» | na konec

1 2


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info