Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

Milka - Býkov
24. červenec 2007 | 12:36

Jídlo bylo skvělé, ovšem obsluha příšerná. Připadalo nám, že si přejí abychom tam moc neutratili. Nakonec nás vyhodili s tím,že zavírají v 10. Taxi nám zavolali jen velmi neochotně. Není zde signál pro Vodafone.


swed - U Špalíka
17. červenec 2007 | 14:12

Nelíbí se mi tenhle kýčovitý styl restaurací - obří místnost, umělé květiny a jiná nevkusná výzdoba. Ovšem nápoje a jídlo v pořádku


marki - Býkov
23. červen 2007 | 20:14

je to pajzl, maj tam na vidličkách neumytý zelí fuuuj.....


Vasek - Na Barrandově
19. červen 2007 | 09:49

Mohu jen říct - PIZZA výborná pivíčko dobrý, příjemná obsluha a možné posezení v pěkných prostorách i ve více lidech :-)


Vasek - Pod nádražím
19. červen 2007 | 09:47

Slušná hospoda, točej dobrý pivko :-)


Vasek - Na Radosti
19. červen 2007 | 09:46

Když se jede na Radost, je to radost, je to tam fajn, měli jsme tam setkání po maturitě a parádně se tam popíjelo :-)


duda - U Vacků
16. červen 2007 | 17:04

Vackovi hospůdku pronajali a vše se zhoršilo.


Beny - Hasičárna
7. květen 2007 | 11:47

Fajn posezení venku u Chodovárku za 13 Kč. Při dlouhé chvíli na hajzlíku si můžete číst Urbanovo vtípky.


Mirok - KD Kozojedy
3. duben 2007 | 22:42

Moc se mi tu nelíbilo, na to že je objekt nově zrekonstuovaný tak je tu docela neútulno. Ale zase na Kozojedy asi OK. Obsluha nekomunikovala skoro vůbec, jediný co jsem slyšel bylo: "k jídlu nic" a po třetím pivu "pánové už budeme platit" :-(


gambrmen - KD Kozojedy
2. říjen 2007 | 00:10

3.4.2007

Nemaji vubec nic k jidlu ani utopence, proste nic. Obsluha spise neprijemna, ale zase nosi rychle. pri prichodu dostane kazdy svuj vlastni ucet, i kdyz budete ve dvojici a a reknete ze to staci na jeden.

edit 1.10.2007

Jo, musim uznat ze se to tam zlepsilo. Vari a nova obsluha je prijemna.


gambrmen - Havraní Kámen
7. říjen 2008 | 08:57

29. leden 2007: V soucasne dobe je to jedina moznost obcerstvit se v Rabstejne. Hospoda na navsi(nebo na namesti? .. kdyz je to mesto) je zrusena a penzion Mnich taky uz davno nefunguje. Kdyz je vikend a je hezky nebo jo na ranci ci v Rabstejne nejaka akce(napr. pousti v Zlutickou prehradu a zplouva se Strela), tak je v saloonu nehorazne natriskano a neni vyjimkou cekat na jidlo temer 2hodiny!! Jinak jidlo a pivo OK.

edit 7.října 2008: Tak 5.rijna v 15hod byla tahle hospoda uzavrena. mel sem to "stesti" ze sem byl u toho. Od ted si majitel predstavuje budoucnost tohoto podniku jako klubu jen pro VIP hosty, zadny cundraky a pod. (doslova). Byli sme posledni hosti, premlouvali nas at si dame klobasu nebo smazak ze se toho potrebuji zbavit, a nakonec nas sproste natahli! Za takovou mini pulklobasku chteli 45,- a za smazak se zbyteckem hranolek 111,- a jeste nam narvali krokety ktery si nikdo neobednal, ale zapatit si je nechali.

Inu v Rabstejne jiz jina nova hospoda je, tak at se rančeři od Havraního kameno v tom svem VIP kluby treba ...


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 9

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info