Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

jochy - Býkov
9. říjen 2008 | 19:06

Docela zajímavá zastávka při cyklobloudění po plzeňském okolí. škoda že na cyklisty tam koukali jako na zjevy a divím se že nás bez kravaty na krku vůbec obsloužili... jinak docela hezky zařízené..


mich - Na Rozcestí (Příšov)
20. září 2008 | 16:42

Velmi se mi líbilo posezení v zahradě, kde jsem byl mile překvapen předchlazenými sklenicemi, super nápad! Jídlo bylo vynikající, velká porce a super cena, doporučuji navštívit.


Chody - Modrý Hrozen
3. září 2008 | 15:15

Pepin na Plzeňsku, tak to je bomba, budu se tam muset asi vypravit...


ludfra - Na Posedu
23. červen 2008 | 22:20

V tomto podniku panuje přátelská atmosféra. Je zde vstřícná paní hospodská, která vám natočí výborné pivíčko, což znamená,že se sem opět rádi vrátíte !!!


Jeník - U Škardů
6. červen 2008 | 18:25

To, jaká bude v hospodě atmosféra, závisí do značné míry na náladě pana Škardy, je to takovej morous...


djkrizik - Music Club Pernarec
22. květen 2008 | 17:30

Dobře se mi tady hraje, pohodový lidi, dobrý pivo a ceny pití.


Vladimír - Zámecká pivnice
14. květen 2008 | 18:28

uvnitř jde o běžný nic moc výčep, který hodnotím 2*. když se dá ovšem v létě sedět venku, strávit podvečer v zámekckém parku je moc příjemné- 4*. Shrnuto- (2+4)/2=3*


lucash - Dallmayer
13. květen 2008 | 22:14

Obsluha nezná základy obsluhování, espresso nebylo špatné, za to jedna hvězdička navíc, pěkně naservírované na stříbrném podnosu. To že mi ho servírka málem rozlila na nohy jsem překousnul, i to že sklenice na vodu byla prázdná, ale co mě zaskočilo, bylo to když mě obsluha do té prázdné sklenky o objemu 5 cl nalila neperlivou bonaquu z lahve kterou jsem si objednal, a tu lahev postavila i s prázdnou sklenicí vedle. Za mě na kávu ještě ano, na vše ostatní nikdy. Dávám 2 hvězdičky


gambrmen - Na Rozcestí (Příšov)
22. duben 2008 | 00:57

Predzahradka ani posezeni ve dvore v dobe nasi navstevy bohuzel nebyly v provozu. Postradal jsem take nejake stojany na kola. i kdyz obsluha nam umoznila schovat si je vzadu ve dvore. Pivo fujtajkslový géčko za asi 22,- ceny jidla normalni. (pozor ceny uvadene na oficialni strance nejsou vubec aktualni!!)


gambrmen - U Škardů
22. duben 2008 | 00:32

Drive nez byl postaven pristavek, zde na jeho miste byla obrovska terasa, z ktere byl vyhled po zahrade a dvorku kde byly rozhazeny ony exponaty. jinak hospudka vesnicka s mistnim osazenstvem, pres leto (hlavne na venkovnim sezeni) kvanta cyklistu.


Vladimír - Restaurant Rudolf II.
5. duben 2008 | 17:27

průměrná restaurace s obstojnou kuchyní. v létě by bylo příjemné posezení na dvoře před budovou, nesmělo by to ovšem být těsně u hlavní silnice. pivo nic moc.


Vladimír - Palírna u Rytíře
5. duben 2008 | 17:25

dost zoufalé místo. nepovedený pokus o normální městský bar. V plasích je několik jiných podniků, které palírnu mnohonásobně převyšují.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info