Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

gary - Hotel Sport Zruč
3. březen 2010 | 15:47

Restaurace ve sportovním areálu je super. Jídlo tedy dražší, v létě se dá posedět na zahrádce, cyklisté rádi využívají. Vaří docela dobře. Pivo dobré a mají oblíbenou jedenáctku.


Nikkol - Lesní Restaurant Lipovka
19. únor 2010 | 14:29

Skvělé. Naprosto bezkonkurenční kuchyně a velmi příjemný personál. Rádi se tam vracíme.


amy - Lesní Restaurant Lipovka
24. leden 2010 | 10:50

Tenhle podnik je tedy docela hrůza. Nejenom, že zamrznul tak někdy před 30ti lety, ale navíc má takovou nějakou jako mrtvou atmosféru. Výzdoba je děs běs, všude zima, jídlo horší průměr a navíc mi dali smradlavý kousek masa do špízu. Sobě tím ušetřili 10 korun, mně další návštěvu jejich nepřívětivého zařízení.


gary - U Drudíků
4. leden 2010 | 17:35

V zimě jsem zašel na pozvání místního kamaráda. A čekal jsem horší, příjemně mě překvapilo, že se zdá slušně najíst. Pivo ucházející. Prostory jednoduché, ale dostačující.


gary - Ypsilon
5. listopad 2009 | 15:02

Prostředí pěkné nové, obsluha velmi rychlá. Škoda jen špinavého obrusu, ale to se holt stane. Jídlo průměrné kvality. A segedínský guláš, co jsem si dal, mě až tak úplně nechutnal. Ale hledají kuchaře, takže pak to bude jistě lepší.


Kiss - Sv. Hubert
1. srpen 2009 | 13:45

Po naprosto vyčerpávající cyklotuře a úmorném vedru, se před námi náhle zjevil tento poklidný motorest, který mi doslova vyrazil dech. Jídlo vynikající, luxusní porce a skvělé ceny, pivo bylo tak výborné že nás zachránilo před úplnou dehydratací, personál úslužný a vstřícný, zkrátka nemá to tam chybu!


gary - Barokní Špejchar
6. červen 2009 | 19:29

Tak tento podnik jsem navštívil několikrít a rozhodně to za to stojí jet sem například na oběd na kole pěkně na zahrádku, protože se jedná o perfektní zážitek, který by jste nečekali. Vždy byla naprostá spokojenost, obsluha super, rozumí požadavkům hostů. Jídla perfektně připravená, slušné porce za dobré ceny, jež tomu odpovídají. A to, řže mají Bernarda, jedině plus.


Kiss - Barokní Špejchar
6. červen 2009 | 18:53

Na tento podnik Plzeňsko již dlouho čekalo a dočkalo se. Byl jsme zde již 3x a vždy jsem byl doslova uchvácen. Velice vstřícná a příjemná obsluha, jídlo grandiózní, ceny úměrné ke kvalitě, minimální čekací doba. Především doporučuji ochutnat ze široké škály piv bernard, ale i domácí vína. Interiér ve Vás vyvolá tu správnou atmosféru, nejen k dobrému a vydatnému posilnění.


gary - Penzion Nový Dvůr
5. červen 2009 | 22:59

Takže k této restauraci řeknu jen jedno, je to jak na houpačce, někdy jste spokojeni, jindy zcela nespokojeni. Pivo mají dobré, avšak s jídlem je to jak kdy, kromě polévky. Stává se občas, že jídlo je tvrdé, špatně připravené a bohužel bylo jednou i zkažené, ale to snad byl jen omyl a nebude se to opakovat.


Kiss - U Špalíka
28. květen 2009 | 15:20

Tato na první pohled velice pěkná restaurace je pro mne zatím největším zklamáním a to doslovným!, jelikož jsme zde čekali přes půl hodiny a obsluha nás v poloprázdné zahrádce naprosto a arogantně přehlížela. A protože obsluha dělá 50%dojmu, ani jsem nemohl ochutnat jídlo, zvedli jsme kotvy a už mě sem nikdo dlouho dobu nedoastane!!!


Kiss - Býkov
21. květen 2009 | 19:05

Na tomto zámeckém dvoře jsem byl po dlouhé době amusím uznat, že je zde vidět obrovský pokrok, který mne doslova nadchnul. celé nádvoří vč. restaurace je nádherně opraveno, přibyli stojany na kola. Jídlo vynikající, i když dražší, obsluha pomalá a čekání dlouhé, jinak všechno v pořádku.


gary - Zámecká restaurace Bezdružice
20. květen 2009 | 14:13

V této výborné restauraci jsem byl několikráte. Je opravdu na úrovni, tomu odpovídají ceny. Jídla zde podávají opravdu pěkně připravená i stylově, nejen chuťově. Porce velké, takže odpovídají ceně, vzhledem k podniku.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info