Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 68 recenzí

Béďa007 - Restaurant Rudolf II.
18. červen 2014 | 17:14


Ori - Restaurant Rudolf II.
8. únor 2014 | 23:45

V této restauraci jsem prožil svůj nejlepší den v mém životě... SVATBU. Moc se nám zde líbilo,že jsme zde i poté oslavili, ja i moje žena, naše čtyřicáté narozeniny. Každý rok jezdíme na prodloužený víkend, na naše výročí, s partou přátel, kde se celý víkend bavíme a slavíme hrou na fantasy golfu. Obsluha i majitel jsou velmi příjemní a přátelští. Vždy se tady cítíme příjemně a v této tradici hodláme pokračovat i na dále!!....:-D :-D


- Restaurant Rudolf II.
21. červenec 2013 | 12:11

Obsluha nic moc. Byli jsme zde čtyři, jeden z nás měl polévku a hlavní chod, zatímco ostatní neměli ještě ani polévku. Než jsme dojedli polévku, už jsme měli hlavní chod. Objednali jsme si česnečku, ve které byl salám spíše nenakrájen než nakrájen. Hlavní chod - maso na víně - panenka OK, ale chuť vína úplně ztracena. Další jídlo bylo mastné, zeleninová příloha zalitá nějakým "lákem", který totálně přebil chuť hlavního jídla. Chřest byl tvrdý, nedovařený. V salátu jsme měli dokonce i kus alobalu. Prostředí sice příjemné, ale kvalita jídla a obsluhy otřesná. Jediné plus - točené pivo Mušketýr.


Pajibo - Býkov
30. červen 2013 | 21:41

Seděli jsme venku. Obsluha nepůsobila nejlepším dojmem. Objednali jsme si drahé jídlo a dostali něco průměrného. Neříkám, že to bylo špatné, ale podobné jídlo čekám od menzy a ne od restaurace.

Mimochodem losos byl z jedné strany spálený. Zpátky sem půjdu pouze v případě, že v okolí zabloudím a bude mi hrozit smrt vyhladověním.


amy - Na Rozcestí (Příšov)
5. leden 2013 | 16:16

Výborné jídlo, velmi ochotná obsluha i příjemné prostředí, prosím vydržte, jste jedna z mála restaurací, kam stojí za to zajít na jídlo a posedět.


martinplzen - Modrý Hrozen
5. leden 2013 | 13:31

Včera jsme se sešli po dvou letech s přáteli v hroznu a bohužel hrozný. Nealko pivo jsem dostal do sklenice skrz kterou nebylo vidět, espresso byla snad jen nechutná rozpustná káva a americký steak byl propečený téměř dosucha.

Kladně však musím ohodnotit reakci majitele na tuto recenzi. Tak uvidíme.


Startinka - Velký špejchar
11. srpen 2012 | 17:08

Zatím poslední majitelé mají hospodu již 3 rokem a fungují naprosto úžasně, stále se snaží něco vylepšovat a držet se klasického trendu, jídelníček je poměrně úzký, ale máte jistotu, že vše bude hotové hned a bude to dobré. Hotovky za dobrou cenu a obsluha je milá a moc příjemná - to asi tím mládím.


fortunesoldier - Sv. Hubert
26. duben 2012 | 14:54

Od té doby, co podnik vedou a zřejmě i vlastní Rusové, je obsluha neskutečně neochotná, protivná, odmítající rozumět česky. Holt Vary expandujou. Jedné hvězdičky škoda, leda kdyby tu byla ikona pro ČOIku.


josmat2006 - U Špalíka
18. červenec 2011 | 21:36

V této restauraci jsem vždy spokojen.


Ikonnka123 - Restaurant Rudolf II.
12. červen 2011 | 17:31

Obsluha strašná, mladé nevyučené holky bez vychování, co neví, že hlavní chod se nosí ke stolu až po odebrání talířů od polévky, a ne dokud se ještě polévka dojídá ! A to tam měli 5 a půl lidí. . . Byli jsme tam v sobotu 11. 6. Třikrát se nás vždy po minutě chodily ptát, jestli už máme vybráno, docela obtěžující. . . Jinak jídlo nic moc- polévka přesolená- kuřecí vývar za 39,-. Předkrm- Šunková rolka s křenovou šlehačkou a ananasem- plněno křenovou směsí z obchodu, šlehačku to ani nevidělo. Maso- Tajemství knížete Metternicha-uprostřed syrové. Chtěli jsme si vyzkoušet restauraci před objednáním svatební hostiny, ale nakonec jsme se rozhodli pro jiný podnik. Prostředí velmi hezké.


Mody - Lesní Restaurant Lipovka
29. leden 2011 | 23:42

výborné jídlo, velké porce za velmi přijatelné ceny... za komunistů a komunistickým papalášům sloužící hotel prostě tou atmosférou dýchá, ale co... vaří dobře a obsluha je příjemná. A jídlo bylo do 10ti minut od objednání - což je pecka :)


gary - Velký špejchar
29. leden 2011 | 13:58

Byl jsem zde po delší době, opět nový majitel, snad už nastálo, dal jsem jen pivo, jídlo ne, prostředí s eopět předělalo, řekl bych že k lepšímu, obsluha je lepší než ta co tam byla. Někdy ochutnám jídlo, až zase zajdu.


Strana 1 z 6 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info