Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

Vladimír - Zámecká Manětín
23. březen 2008 | 06:54

jednou jsem zde byl na obědě, jde o celkem příjemnou restauraci. venkovní posezení s výhledem do parku je v létě moc příjemné.


Vladimír - Klub Horní Bříza
23. březen 2008 | 06:53

v podstatě omylem jsem se sem dostal na jednu sobotní akci a už bych sem asi nejel.


Vladimír - Na Nádraží
21. březen 2008 | 17:47

vevnitř jsem nikdy nebyl a asi bych to ani neriskoval:)je to ale skvělé místo na poměrně dobré pivo na stojáka po příjezdu nebo před odjezdem z Plas.


Jonáš - Bowling Třemošná
19. březen 2008 | 16:19

Když na bowling - tak do Třemošné! Ve srovnání s ostatními hernami v Plzni a okolí určitě nemá konkurenci. Pití je možná o trochu dražší než v klasické hospodě, za to ceny a porce jídla jsou velmi příjemné. Oblíbil jsem si například "Kuřecí toast" - s velkým kusem kuřecího masa na rozpečeném toastovém chlebu s oblohou.... Obsluha je rychlá až moc (jdete si zahrát bowling a najednou máte v sobě 6 piv, ani nevíte jak:-))


gambrmen - Klub Horní Bříza
4. březen 2008 | 15:52

Byl jsem tam kdysi na maturaku, nerekl bych ze sal je zrovna moc velky. Jeden z baru je primo na podiu coz neni zrovna prakticke pro maturaky, koncerty a pod.


majkla - Bowling Třemošná
14. leden 2008 | 18:26

Můžu říct, že v Třemošné to začíná být na úrovni, vaří výborně, ceny tomu odpovídají, obsluha příjemná, dostatek drah, je to tu o. k.


miškin - Sv. Hubert
13. leden 2008 | 19:20

výborné


majkla - U Špalíka
7. leden 2008 | 18:07

Vaří tu velmi dobře, jen ten interiér je málo útulný, ale v létě je příjemné posezení venku, přes silnici je rybník a cesta pro cykloturisty jak stvořená


majkla - Palírna u Rytíře
5. leden 2008 | 16:19

Byla jsem zde s rodinou a bylo to perfektní, vřele doporučuji, jídlo skvělé, obsluha ochotná a rychlá, i káva a zakusek neměly chybu, toalety byly o. k.


Kostěj - Restaurant Rudolf II.
12. prosinec 2007 | 15:52

Stavuju se tam pokaždé když mám přes Plasy cestu a ještě se mi nestalo, že bych odjížděl nespokojen. Vynikající kuchyně, důkladné porce, perfektní interiér (takovou židli chci domů)... paráda :-)


Vladimír - U Suku
7. prosinec 2007 | 18:11

pokud zavítáte do Plas, bylo by určitě chybou vynechat návštěvu "Sukovny". jde o kultovní centrum "kulturně-společenského života" v Plasích :-) najdete tu zákazníky veškerých věkových skupin. v létě je moc příjemný posezení na terase. pivo bych tu ovšem hodnotil jako průměrné.


Vladimír - U Pašků
7. prosinec 2007 | 15:20

nemají špatná jídla, ale prostředí mi celkově moc nesedí.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info