Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeň - Sever

Celkem 107 recenzí

debrdy - Pod Kaštany
12. listopad 2007 | 20:11

Byl sem tu na dvě piva. V létě se tu možná větrá, ale teď skoro nebylo vidět na druhej konec hospody. Hospoda byla plná místních štamgastů, kterejm zdejší mlha očividně nevadila. Jediný co mě potěšilo byla nabídka piva. Dobrá točená 11tka, Skalní ležák v lahvi a pro řidiče Chodovar nealko. Je to hlavě hospoda místních fotbalistů, jelikož na jedné stěně je police s různými poháry. Vlevo od výčepu je pěkný obraz, cca 2 x 3 m, s motivem " koulení pivních sudů " Jídlo sem nezkoušel a na záchodě sem tu taky nebyl.


Vladimír - Pod nádražím
11. listopad 2007 | 11:01

obstojná vesnická nálevnička, dobrý pivo.


gambrmen - Rochlovská stodola
7. listopad 2007 | 23:33

Mala vesnicka hospudka s rodinou atmosferou a prijemnou obsluhou. Vari dobre a pivo take dobre.


misaMisova - Dallmayer
4. listopad 2007 | 12:51

Od te doby, co je tam nova obsluha, tak to stoji za prd, obcas tam byva pekny neporadek a prijemne ty slecny take 2x nejsou... jojo, kdo chce kam, pomozme mu tam...


debrdy - Na Závrtku
1. listopad 2007 | 00:10

V léťe jezdim okolo na kole do práce. Takže když jedu zpátky tak většinou neodolam a stavim se.

Doporučuju sekanou kterou dělají na grilu, takže z ní zbytečná mastnota odteče. Jinak tolika ožralejch lidí všeho věku se hned tak nevidí. Myslim tim v pátek večer , když se sjíždí vodáci.


Matci - Býkov
29. říjen 2007 | 14:58

Na jídle jsem si moc pochutnala. Prostředí přejemné, ale obsluha celkem pomalá...


gambrmen - U Mizerů
18. říjen 2007 | 22:28

Normalni hospoda se stamgasty a Geckem ktery neni jak ze sedmyho schodu ale mnohem studenejsi jak je ted bohuzel u piv z Plzne bezne. A obsluha trochu vazne. Stamgasti, kdyz me tam ziznivyho videli jak uz asi 10minut cekam u vycepu, me posilali nekam do utrob budovy at si tam jdu toho mizeru Mizeru najit.


nathan - U Barona
25. září 2007 | 19:27

Prřijema hospoda. Moc se my líbí. Akorat škoda že Se bude zavýrat. mají dobre pivko. a hezke obrasky na zdech. Slavyl jsem tam Silvestr. stoji za navštěvu.


gambrmen - Kemp U Lišáka
24. srpen 2007 | 14:55

Tak tady na nas nebyli hodni, ale kdyz si zpetne uvedomim v jakym stavu jsme tam prisli a co vsechno tam provadeli, tak se jim vubec nedivim!


Májuška - KD Kozojedy
6. srpen 2007 | 22:00

Od 2. 7. 07 co se změnil provozovatel se zlepšila situace o 100% k lepšímu. Otevírací doba je Po 11h-14h Ut-Ne 11h-22h. Příjemná obsluha a hlavně bohatý sortiment. Točí tu Gambrinus 10° Bernard 10° černé 13° točené limo. Mají velký výběr džusů nanuků cukrovinek atd. Teplá jídla po celý den. Posezení při muzice co pořádají je velmi příjemné


miškin - KD Kozojedy
6. srpen 2007 | 21:07

Po změně majitele je to super restaurace.


Milka - Bowling Třemošná
21. únor 2012 | 18:08

Bohužel se podnik hodně zkazil... Bowling už není zdaleka nejlepší v kraji, obsluha dost vázne, v zimě je zde taková zima, že ani svižnou hrou se člověk nezahřeje. Jídlo raději hodnotit nebudu, jedno vím jistě, zde si k jídlu již nikdy nic nedám.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info