Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Hlavní město Praha

Celkem 77 recenzí

albert - Hany Bany
11. červenec 2015 | 13:49

Pěkné prostředí, slušné ceny, dobrá plzeň. Klasika, kde se vyplatí provést rezervaci :)


K - Jihoměstský pivovar
1. leden 2015 | 13:44

Je to dobré na jedno pivo na zahrádce, ale to je asi tak všechno.


Natalka - U Gráffů
18. září 2013 | 10:47

Měli jsme rádi tuto restauraci. Zastavovali jsme se tam až 6 let, když přijížděli do Prahy: barman byl nádherný a měla restaurace pohodlnou, vlídnou, českou atmosféru a dobrou kuchyně. V letošním roce všechno se změnilo: nechutná kuchyně (žebra - 5 tučnýc soust, není co jíst), odporný barman, když uviděl, že jsme rusové (a jsme zákazníci a platíme peníze!) ošidil nás, a když jsem mu to řekla dokonce byl drzý a hodil peníze až se rozletěli. Velmi líto že zemřela oblíbená restaurace .


Hanka - Restaurant Kandelábr
25. červenec 2013 | 20:48

V restauraci jsme měli s přáteli rezervovaný stůl, byli jsme spokojeni a chutnalo nám. Vzhledem k tomu, že jsme byli čtyři a na nic jsme si nestěžovali, mohu objektivně hodnotit a restauraci doporučuji.


MarťaMacek - Mlsná kavka
18. leden 2013 | 13:20

Do Kavky me vzaly přátelé, jelikož jsem potřebovala místo s dětským koutkem. Mlsná kavka mne mile prekvapila, ma velmi pekny detsky koutek, dcerka si tam pohrála s ostatními dětmi, zatímco já si nerušeně popovídala. Jídlo je také velmi chutné, je poznat, že vše je připraveno z čerstvé zeleniny a různého koření. Navíc se mi líbí fakt, že jde o nekuřáckou restauraci - vhodné pro maminky.


UnkaL - U Pinkasů
2. leden 2013 | 13:09

Bezkonkurenční pivo!!!

Doporučuji!


petrmasek - La Bodeguita del Medio
10. prosinec 2012 | 14:44

Super, ale hodně drahé. Hlavně víno. Jinak doporučuji.


JirikB - Mlsná kavka
13. listopad 2012 | 10:34

Do restaurace občas chodíme na obědy s rodinou a pokaždé jsme velmi spokojeni jak s jídlem, tak i s obsluhou. Co se jídla týče, mezi mé oblíbené patří především Stir Fry a Portobello Steak. Restaurace je příjemně zařízena, dětem se líbí především útulný dětský koutek, kde si rádi hrají část odpoledne. Doporučuji


Peci - Pivobar U Dobřanských
5. říjen 2012 | 17:36

Tak tady se dobře posedělo. Zachutnala nám koutská 14° a dobroty studene kuchyne byly taky super.


Nolan Spencer - Mlsná kavka
6. červenec 2012 | 19:19

Návštěva této restaurace byla jedním z nejlepších zážitků za poslední měsíc. Bezvadná obsluha, sezónní jídelníček, příjemná atmosféra, mají velký dětský koutek a navíc je to nekuřácká restaurace. Měla jsem cuketové závitky plněné bazalkovou ricottou se sušenými rajčaty, byly výborně dochucené, jídlo bylo vyvážené, opravdu skvělé. 10 bodů z 10 :)


musiluk - Mount Steak Restaurant
10. červen 2012 | 22:25

Zvikláni slibně vypadajícím menu a vychvalováním ze strany celebrit jsme se přes poměrně vysoké ceny ve třech (a to mužích, kteří mají co do gastronomických bitev pro strach uděláno) vydali okusit krásy exotické zvěřiny v proklamovaně luxusní restauraci. Jak jsme se posléze vzácně shodli, měli jsme raději zůstat doma, případě vybrat jakýkoli jiný podnik.

Již vstup je poněkud zvláštní, když celý nóbl restaurant se nachází v jakémsi sklepení, do kterého vedou poněkud nebezpečně vyhlížející schody. Byli jsme usazeni ke stolu ve velmi potemnělé části podniku, která navíc vypadala jako ledabyle upravený fotografický ateliér - nejen že vedle našeho stolu stála na zeď namířená zřejmě dlouho nemytá lampa, vedle které byl, jsa k ní připojen, smotán podobně čistoskvoucí příliš dlouhý napájecí kabel, ale z druhé strany jsme se navíc mohli pokochat roztaženým světelným difuzérem (pravděpodobně měl zakrývat jakýsi nevzhledný kumbál, vchod do nějž se nacházel přímo za níám) a celkový dojem dotvářela kamera přišoubovaná ke stativu namířená téměř na nás. Velmi zvláštní kulisy pro restauraci. Lahve s vinětami, z nichž se na nás křenily rozličné celebrity zřejmě v minulosti restauraci nevštívivší, počáteční šok napravovaly jen částečně, zřejmě i proto, že minimálně Kristiána Kodeta jsem mezi nimi viděl asi sedmkrát. Asi se tam zajdu za čas čistě informativně podívat, jestli tam nemají také můj obličej, a mají-li, kolikrát mě rozkopírovali...

Vizuální vjem a ani číšník, z něhož lehce vyzařovala zvláštní nervozita, nás však neodradili a objednali jsme si vskutku experimentálně: krokodýlí steak, klokaní steak a steak z vysokého roštěnce (tzv. rumplsteak "Country"). Příprava jídla trvala poměrně dlouho, mezitím jsme si mohli vychutnávat přechlazený Budvar a v ničím nerušené atmosféře se dobře bavit nad zmíněnými nedostatky. Přiznávám, že v podnicích nižší cenové třídy bychom si jich třeba ani nevšimli, a všimli-li bychom si jich, tolik je nerozmazávali, ale tady by za ty prachy člověk očekával luxusní zážitek se vším všudy, a ne to, co jsme měli před sebou...

Když už nám začínala docházet témata a začínali jsme čím dál častěji vyhlížet naši krmi (možná i podvědomě zjišťpvat, jestli na nás pan vrchní nezapomněl), tato přišla. Na stůl nám přistály objednané "pochutiny". Pokusím se je co nejvěrněji popsat.

Krokodýlí steak na "cibulovém hnízdě", cituji-li název z jídelního lístku, je trochu méně pompézní, než by za tu cenu měl být. Když u pokrmu v ceně 685, 00 Kč vidím vznosný termín cibulové hnízdo, očekávám pořádnou porci cibule, ne tu trošičku, kterou malý vysušený steak prakticky celou zakryl. Nejsem ornitolog, ale z takového hnízda by asi ptáče zvící velikosti onoho steaku vypadlo dávno před dovyvinutím křídel. Alespoň zde měl kuchař trochu zabrat, když v ostatním, jak se ukázalo, měl ten den značné rezervy. Jak bylo uvedeno, steak byl malý a vysušený. Přesto ve srovnání s ostatními pochutinami, které nám byly doneseny, byl jediný jakž takž k jídlu. Budu li zcela obiter dictum hodnotit zeleninovou oblohu, nemohu ani zde personál kuchyně bezezbytku pochválit. Slovy klasika, "bude to vypadat, že pořád jenom kritizuju", ale nelze jinak - pomeranč vykrojený do tvaru hvězdičky ještě ušel, a to zejména co do vizuálního obohacení talíře - barevně tomu pomohly jemné plátky okurek a ředkviček, co byly do jednotlivých výkusů pomeranče umně vtlačeny. Neodpustím si jen drobné pošťouchnutí, kdo to má z té slupky pak dlabat. Vzpomněl jsem si na školní jídelny a fasované neloupané pomeranče... Ale listy salátu, po jejichž skousnutí jsem mezi zuby jasně rozpoznal zrnka hlíny, mi celou záležitost znechutily definitivně. Nejsem nijak zvlášť cimprlich, ale tohle bylo skutečně do nebe volající a musím podotknout, že v žádném jiném podniku jsem se s něčím takovým dosud nesetkal. Možná mám jenom štěstí...

Přejdu-li k ostatním, klokaní steak, jsa vybaven stejnou zeleninovo-ovocno-hliněnou oblohou a jakousi rozinkovou omáčkou, byl dle sdělení spolustolovníka tuhý jako podešev, měl chudák co dělat, aby jej "dopozřel". Steak z "vysokého roštěnce" byl v kontrastu s oficiálním popisem poněkud rachitický - zoufale nízký a samá flaksa. Pan vrchní se v rozporu s naprosto elementárními základy přípravy hovězího masa během objednávky vůbec nedotázal, jak chce host mít steak propečený. Chápal bych to, kdyby, jak je tomu v některých podnicích, měli zde "defaultně" úpravu medium, nicméně to, co bylo posléze naservírováno, byla placatá podrážka bez kousku cti a vlastní šťávy. Jak už bylo zmíněno, některé části "steaku" byly nepoživatelné a nerozkousatelné, proto po marném boji s chrupem zůstaly po zásluze na talíři.

Poté, co jsme zklamaně dojedli, dorazil pan vrchní a bral nám talíře. Když se podíval na ponechané zbytky vysokého roštěnce, bez jakéhokoli vyzvání začal pokyvovat hlavou a prezentovat svá moudra: "No jo, roštěnka... To bývá kližka, to se nedá rozkousat, někdy." Musím podotknout, že tímto neuvěřitelným a vzhledem k okolnostem i značně netaktním výrokem celému večeru nasadil korunu. Po placení se zeptal, zda bylo vše v pořádku. Když mu bylo jemně naznačeno, že tuhost steaků byla vyšší než by měla být, střelhbitě nás opět uzemnil pohádkou o roštěnce. Na ujištění, že tuhost opravdu stihla všechno maso, co nám naservíroval, konečně povolil a řekl, že se tedy omlouvají, a že příště to bude lepší. Dostalo se mu již jen suchého sdělení, že žádné příště nebude.

Post scriptum jen podotýkám, že po této zkušenosti jsme si ještě ten večer úžasně spravili chuť u konkurence, kterou nebudu jmenovat, aby to snad nevypadalo, že dělám reklamu. Podnik Mount steak opravdu za sebe doporučit nemohu. Není vyloučeno, že když dorazí známá celebrita, má podmínky a stravu lepší než ostatní hosté, ale já jako "ostatní host" příště za ty peníze půjdu někam, kde si je lépe užiji.


el.gekon - Restaurace-bar Baba Jaga
19. květen 2012 | 00:13

Zdravím. Byl jsem zde přes voucher. Obsluha mne přesvědčila, že sem již nikdy nezavítám. Velmi nepříjemná zkušenost. A to jsme nepřišli jen na to, co bylo na voucheru. Jídlo celkem šlo. Friťák obsluhovat umí. Myslím, že to tam obsluhuje pan majitel, jinak si nedokáži představit, že by vedoucí v personálu strpěl takovou drzost a provokace. Faktem je, že sem nejspíše chodí velmi vyrovnaná a klidná klientela, jinak by již obsluha dostala přes klapačku.


Strana 1 z 7 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info