Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Jihočeský kraj

Celkem 81 recenzí

standat - U Bejka
21. srpen 2023 | 19:24

Rozhodně lze doporučit.


standat - Barbakán
21. srpen 2023 | 19:21

Informace v popisku podniku doslova lžou. Naše návštěva 15. 8. 2023 večer: hudba - Rádio Blaník, pivo - místní Eggenberk 0, 4 litru za 68,-Kč, nesympatická obstarožní servírka v nějakém tričku a riflových šortkách po kokena sedící u nejlepšího stolu s cedulkou "Reserve" (zatímco my jsme seděli na lavici bez opěradel), kde s cigaretou v ruce většinou odpočívala a zřejmě s někým z kuchyně krafala a dlouho trvalo, než pochopila, že někdo chce zaplatit a konečně tam odtud vypadnout.


Keli - Restaurace a penzion v Podloubí
2. květen 2014 | 22:09

Výhled na Kratochvíli? Ani náhodou, leda bys byl bystrozraký.


Hute - U Martínků
11. únor 2014 | 14:53

Velmi spokojen, příjemná obsluha, chutná kuchyně, slušné ceny !


Tuareg - Laibon
9. prosinec 2013 | 14:45

My jsme byli nadšeni. Jídlo dobré, čerstvé a nevím, zda to byla náhoda, ale obsluha ten den byla hodně odvázaná a lidi kolem taky, takže se člověk cítil jako doma a naprosto se uvolnil :) Rozhodně se sem vrátíme.


insurgentes - Knížecí rybník
18. říjen 2013 | 10:58

Kontrast krásného prostředí a příšerné závodní kuchyně. V letní sezóně nabízí restaurace prostředí plné stanových rekreantů, ve kterém se budete cítit jako v nějakém filmu od Viewegha. Dali jsme si grilované koleno, což byla najdražší položka na jídlením lístku (pardon, jídelní tabuli), a nedalo se to žrat, bylo to gumové a asi pětkrát ohřívané. Příště teda budeme hledat někde něco jinde.


misuleska - Svatý Tomáš
10. srpen 2013 | 11:17

Vážení, návštěva téhle restaurace byl opravdu velký zážitek.

Po příchodu do restaurace jsme čekali 10 minut a za celou dobu

se u nás nikdo neobjevil. Vzhledem k tomu, že jsme s sebou

měli miminko staré 9 měsíců, které mělo hlad, vzala jsem si

misku s připraveným jídlem a šla přímo za servírkou, zda by

mi to nemohla ohřát a zároveň, jestli bychom mohli dostat jídelní

lístky. Servírka mi sdělila, že lístky přinese, ale jídlo,

že bude tak za pět minut, protože ve všech mikrovlnkách se

zrovna !!! vaří!!! jídlo. Počkat pět minut není problém.

Uběhlo 5 minut.. 10minut.. 15minut... kouknu na bar, kde stále

leží jídlo pro miminko přesně tak, jak jsem ho tam paní nechala..

Zkusí ji poprosit partner. Sláva, miska míří do kuchyně.

Uběhne 5 minut... 10minut.. Jdu se zeptat servírky, zda by

mohlo být už ohřáté to jídlo, jde se podívat. Přinese mi misku,

ze které teče roztavený plast. O zničenou misku nejde, ale mimčo,

které hodinu čeká na ohřátí jídla a nakonec je to jídlo zničené a

já mu nemám co dát - opravdu náramné. Servírka se na mě jen usmívá,

že to asi nebyla miska do mikrovlnky (ačkoliv doma v ní už půl roku

bez újmy ohřívám) a že mi to nemusela ohřívat vůbec. Sbalili

jsme miminko a jeli domů, abychom mu mohli dát oběd. Venku jsme

potkali několik nadávajících lidí, kteří čekali hodinu na "hotovku"

a nakonec odešli hladoví. Třešničkou na dortu bylo, když nám zbytek

rodiny později dovezl na chatu jídlo, které jsme si objednali my.

Objednala jsem si grilovaný camembert s brusinkami. Brusinky jsem

ovšem v krabičce hledala marně. Takže závěr? Restaurace vypadá na pohled krásně,

ale přístup obsluhy a celková atmosféra, to bych opravdu nepřála nikomu zažít.


konzument Kuba - Perla
10. květen 2013 | 14:48

Kuchař v této restauraci se zřejmě zhlédl v panu Pohlreichovi - tj. miniporce, ale hlavně, že je to hezky naaranžované. Soudím tak pouze z jednoho jídla, a to ze řízku s bramborovým salátem. Parta zedníků sedící vedle u guláše byla na tom s objemem porce o něco lépe. Řízek byl průměrně dobrý, ne moc mastný; salát chuťově nevýrazný - ale to je na individuálním gustu. Prostředí je vcelku příjemné, obsluha rovněž. Ceny vzhledem k tomu co za ně člověk dostane poněkud nadsazené. Nemám potřebu tam jít znovu, ale přílišně hanit by bylo také nespravedlivé.


konzument Kuba - Pegast
10. květen 2013 | 14:31

Tradiční pokrm české kuchyně, svíčková, se v této restauraci proměnil v noční můru. Ještě teď cítím v ústech ty molitanové knedlíky, tu pachuť omáčky. Nebudu vůbec přehánět když uvedu, že se od té doby svíčkové tak trochu vyhýbám. Jako polévku jsem měl boršč. Ač i ten byl vysloveně nechutný, naštěstí se ho Pegastu nepodařilo mi tak znechutit, jako svíčkovou. Je to ale už pár let tak je snad doufám možné, že "mistr" kuchař byl již obměněn.

Jinak restaurace působí příjemným a útulným dojmem, ani obsluha není špatná. Škoda jen toho jídla, zvlášť v kontrastu s cenovou hladinou.


Ondřej - Pizza Padrino
3. květen 2013 | 11:59

Pizzerie Padrino nám byla doporučena, když jsme byli pracovně v J. Hradci. V pátek v 19:30, kdy bylo na náměstí plno lidí byla tato pizzerie prázdná. Dali jsme na doporučení nedbaje tohoto varovného znamení a vešli. Káva výtečná a naservírovaná na jedničku. Jen voda na kolegův čaj mohla být teplejší, čaji se příliš louhovat nechtělo..

Jídlo - kolega si objednal těstoviny s nějakou smetanovo-sýrovou omáčkou se šunkou(?), nevzpomínám si přesně. Dostal na stůl talíř s objednaným pokrmem cca 5 minut od objednávky. Tak dlouho může trvat ohřev v mikrovlné troubě, nikoliv příprava čerstvé omáčky nebo těstovin. Těstoviny byly klasické rovné "trubky". Kolega hodnotil slovy "uspokojí, ale nenadchne".

Já si objednal jednu pizzu ke konzumaci na místě a další dvě pizzy s sebou. Zatímco kolega své těstoviny dávno jedl, já na pizzu čekal ještě asi 20 minut. Udivilo mě to s ohledem na skutečnost, že jsme byli prvních 15 minut v restauraci sami a "pizzař" do naší objednávky seděl na baru. Když jsem se kolem něj ubíral na WC, viděl jsem, že se jal jako první upéct pizzy, které jsem chtěl s sebou a tu k jídlu na místě si nechal jako poslední. Tento postup jsme ohodnotili přinejmenším jako zvláštní. Na pizzu jsem si objednal oproti původnímu složení feferonky. Na pizze jsem je neviděl. Již jsem se chystal přivolat obsluhu, když jsem si všiml jednoho zrníčka z parpiky. Bylo pálivé, tak jsem usoudil, že celé feferonky se zřejmě nekonají a protože už nás tlačil čas a nerad prudím, akceptoval jsem, že je pizza místo sypání feferonkami potřena jakousi pálivou pastou (nebo posypána něčím v tom stylu). Namísto pikantní chutě feferonek jsem při konzumaci cítil silné nepříjemné pálení bez nějaké chuti.. Pizza celkově byla udělané dobře, tam kde pálení nebylo tak silné, mi chutnala a asi bych odešel celkem spokojen.

Kolega si chtěl spravit chuť zákuskem Tiramisu, ale nepodařilo se mu to. Pokud by se jednalo o zákusek jiného názvu, dala by se mu vytknout jen hromada šlehačky ze spreje na jedné straně talíře a několik koleček pomeranče na druhé straně. Ten by asi nebyl špatný, ale nepochopili jsme, proč tam je. Dortík mezi tím byl sice aranžován jako tiramisu, ale marně jsme v chutí hledali kávu a naproti tomu jsme se snažili identifikovat chuť, která nejvíce připomínala cherry. Podle mě v tomhle něco nevyšlo.

Jsem rád, že jsem tam byl na večeři s kolegou, protože kdyby takhle zklamána odcházela dívka mých snů, necítil bych se u ní silný v kramflecích..

Poslední věc, která mne zarazila, byla, že jsem objednané pizzy s sebou neobdržel ani po zaplacení a musel jsem si o ně říct obsluze při odchodu.

Hodnotím třemi hvězdičkami, uvažoval jsem i o dvou. Při příští návštěvě Jindřichova Hradce na 99% zvolím pro jídlo jinou restauraci.


hladova_zed - U Zlatého Lva
4. září 2012 | 16:54

Pěkný interiér restaurace, příjemné posezení na zahrádce, milý personál. Jídlo za ty peníze nic moc a pivo ucházející. Jednou stačilo a musím se přidat k Sili nedoporučuji.


hladova_zed - Restaurace Střelnice Tábor
4. září 2012 | 16:48

Velice příjemná restaurace, v krásném prostředí, hezká letní terasa. Dobré jídlo, chutné pivo a příjemný personál. Doporučuji


Strana 1 z 7 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info