Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze

Celkem 7071 recenzí

JendaK - U Salzmannů
14. prosinec 2016 | 19:40

Dnes v menší partičce.

Vemi dobrá kulajda. Do špičkové fous chybělo.

Tradičně velmi dobré pivo, perfektně načepované šnyty. Velmi slušně servírovaná hruškovice a slivovice.

Ovarová kolena stejně jako Na Parkánu bohužel udrncaná s příliš tuhou kůrčičkou, tedy spíš nepřátelskou kůrou. Nešla rozkrojit ani poctivým pilováním : ( Dle obsluhy to tak má být. Chuťově koleno bez nápadu, byť obloha vč. prezentace byla naopak tak akorát. Zlaté časy restaurace Prazdroj u brány pivovaru. Kdo zažil koleno tam, ví o čem je řeč. Příště si ho již rozhodně nedáme. Čekali jsme víc. Dnes trochu rozporuplná návštěva. Obsluha i prostředí příjemné. Po nějakém čase to ještě zkusíme. Ale příště návštěvu mimoplzeňských vezmu Na Parkán. Jídlo stejné, tedy také trochu slabší než bychom uvítali. Pivko ještě o chlup lepší.


Remus2004 - Stará Sladovna Chodová Planá
14. prosinec 2016 | 14:11

V Pravých Pivních lázních jsme byli s manželkou již asi popáté. Ve Staré Sladovně jsme postupně už sjeli snad celý jídelníček a všechna jídla byla výborná. Zatím nepřekonané prvenství si ale drží Svatomartinské konfitované husí stehno s červeným zelím a knedlíkem! Manželce zachutnal zákusek jménem "Čokoládovo-pivní dort podle originálního receptu naší paní sládkové" tak moc, že se tu na něj během roku musíme zastavit kdykoliv projíždíme Chodovou Planou.


Remus2004 - Ve Skále
14. prosinec 2016 | 13:37

Pokud nemluvíte německy, vyhněte se obloukem "Specialitě z našeho pivovaru: Vepřové koleno pečené do červena, hořčice, křen "! S velkou pravděpodobností vám tu za pouhých 250 Kč naservírují něco nevábně zavánějícího a do černa zbarveného s hrstkou kysaného zelí, křenem a hořčicí jako mně dne 10. 12. 2016 v 19:56.

O nepříjemné obsluze už je tu dost příspěvků z minulých let, bohužel tuto skutečnost musím potvrdit. Měli by nosit cedulku s varováním: " S Čechy ani Češkami se nezahazuji! "

Shrnul bych to podobně jako ostatní: Jediné, co tu opravdu stojí za návštěvu, jsou samotné prostory vytesané ve skále, to jsem zatím nikde jinde neviděl.


mane.n - Paganini
23. listopad 2016 | 13:44

Dnes jsme s přítelem navštívili tuto restauraci, a to kvůli výhodnému polednímu menu. Při konzumaci se příteli udělalo tak nevolno, že se musel odebrat na toaletu. Když jsme jídlo vrátili do kuchyně, tak se k nám obsluha již ani neobtěžovala, pouze přinesli účet a nepřišli si ani pro peníze, bohužel jsme chvátali, tak jsme museli odejít. Takto negativní postoj bych nezaujala po jedné návštěvě, bohužel to nebylo poprvé. Jídlo je vyloženě nechutné, nedochucené či přesolené a přepepřené, těstoviny rozvařené, apod. Tuto restauraci již v životě nenavštívíme, i přesto, že jsme sem chodili velice rádi.


Remus2004 - River
16. listopad 2016 | 12:29

Jeden z nejlepších, ne-li nejlepší podnik v Tachově. Na nedostatek hostů si tu nemůžou stěžovat. Dlouhodobě udržují velmi dobrou kvalitu svých jídel.


Remus2004 - Buena Vista
16. listopad 2016 | 11:53

Protože jsme byli v Jihlavě poprvé, navštívili jsme tuto restauraci na doporučení místního obyvatele a nebyli jsme vůbec zklamáni. Bylo sice dost plno, ale přívětivý personál zvládal obsluhovat celkem svižně. Kuřecí Quesadilla byla výborná i Špíz s grilovanými kousky lososa a krevetami byl výborný. U vedlejšího stolu si objednali Steak na horkém kameni, ani ten nevypadal vůbec špatně, tak si ho dám snad při příští návštěvě :)

Jo a točí se tu Pilsner Urquell (zaznamenáno 12. 11. 2016).


Bigi - U Rytíře Lochoty
12. listopad 2016 | 08:51

Tento podnik jsem měl vždy rád navštěvoval. Dobré jídlo, obsluha i pití. Byl jsem nedávno zde asi po půl roce a byl jsem hodně zklamaný. Pivo i jídlo docela dobrý, ale obsluha no to byla katastrofa. Nepříjemná neochotná. Vyvrcholilo to placením. Vypili jsme nějaké to pivo a při placení nám na účtovali každému tak o dvě piva navíc, celkem 4 lidi. Nejvíce bylo velmi neprofesionální a aroggantní chování číšníka, který dříve dělal u Švejka v Riegrovce. K zákazníkovi by se měl tento člověk chovat vždy slušně a pokorně. Poté jsem tuto informaci pověděl mezi přáteli a dozvěděl jsem se že tyto praktiky zde dělaj úplně normálně. Dlouho již tento dříve oblíbený podnik nenavštívím.


NiKuLk - Vřesiná
7. listopad 2016 | 18:44


Fantocy - Nový Peking
25. říjen 2016 | 16:04

Před nedávnem jsem navštívil tuto restauraci. Vzhled restaurace na mě udělal dobrý dojem. Dal jsem si bufet, kdy jsem ochutnal od každého trochu. Vesměs všechno chutná a vypadá podobně. Hnědá přesolená omáčka. Strašný dojem na mě udělala obsluha. Majitelé ? Číňani jsou velmi úslužní, milí přesně tak, jak bych si v čínské restauraci představoval. Jiné je to s našinci. Obsluha používá mezi sebou velmi vulgárních výrazů hodících se spíše do knajpy starých námořníků. Vůbec dámám nevadilo,že hosté poslouchají jejich zážitky z probdělé noci. Co mě ale dorazilo, bylo to, že při kasírování mi slečna slovenskou češtinou doslova vynadala,že jsem na talíři nechal zbytky. Byl jsem poučen,že si mám nandat jen tolik, kolik sním, co oni potom se zbytkama. Nezmohl jsem se na nic, zaplatil a odešel a už nikdy více.


Wodpad - U Zahradníků
3. říjen 2016 | 15:55

V restauraci přímo sem ještě nebyl, ale odebíráme od ní obědy do práce. Kuchyně je opravdu výborná, i za tu cenu je jídlo velmi slušně uvařené a dodané včas. V nabídce jistě potěší i výběr salátů, který vydá za normální oběd popř. vepřové koleno.


sokol.ms - Starobolevecká hospůdka
28. září 2016 | 19:17

Hospůdka pěkná. Jídlo průměr. Kdo má rád tatarák samou papriku a kečup, ten si přijde na své. Obsluha neochotná, naprosto neprofesionální. Dám příklad: poté co příjdete s vozíčkářem a slušně se zeptáte jestli by šlo dát na stranu lavici, protože jinak se dotyčný nemá šanci dostat ke stolu a najíst, vám obsluhující s kyselým obličejem položí dalších deset dotazů typu-proč jako?, kam jí asi mám pak dát? a podobně. Podotýkám, že to bylo venku, kde je místa opravdu dostatek. Potom při objednávání jsme chtěli jedno jídlo dřív, protože bylo pro mou tříletou dceru, která už měla hlad. To byl zase problém, dokonce nám obsluha řekla, cituji:Já to objednám pak všechno najednou, protože rozdíl je stejně tři minuty a odešla. Vrchol!!! To téhle hospůdky už nikdy nepůjdeme!


jirihanak - Koliba U černého psa
25. září 2016 | 10:20

Prostředí nádherné obsluha výborná, jídlo výtečné za dobré ceny. Byly jsme moc spokojeni a rádi se vrátíme zpět


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 590 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info