Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Zlínský kraj

Celkem 15 recenzí

jirihanak - Koliba U černého psa
25. září 2016 | 10:20

Prostředí nádherné obsluha výborná, jídlo výtečné za dobré ceny. Byly jsme moc spokojeni a rádi se vrátíme zpět


Evosheek - Na posledním groši
31. srpen 2015 | 12:42

Letos o dovolené jsme s manželkou navštívili rožnovské Dřevěné městečko a ve zdejší restauraci jsme poobědvali. K dobrému trávení hostů vyhrával cimbál. Dali jsme si halušky s brynzou a jehněčí guláš se špekovými knedlíky. Pochutnali jsme si. Zapili jsme to Plzní a matonkou a zaplatili 380,- Kč. Záchody čisté. Vřele doporučuji.


luci.b - Koliba U černého psa
12. červenec 2013 | 11:27

Do restaurace jsme zamířili na oběd začátkem července 2013, tedy v plné lázeňské sezóně. Hned ve dveřích nás otrávená servírka vyzvala, ať přijdeme za hodinu, ačkoli restaurace byla poloprázdná. Přesto jsme se usadili - sami. Za 20 minut, které jsme v restauraci strávili nebyla obsluha schopna sklidit stůl, u nějž jsme seděli, natož pak přinést jídelní lístky. Stejně situace vypadala i u okolních stolů, kde hosté nebyli spokojeni a věky čekali na obsluhu. Návštěva této restaurace byla bezesporu nejotřesnějším zážitek, jaký jsme v ČR doposud zažili. Návštěvu rozhodně nedoporučujeme.


katushai - Hospoda Bez lípy
10. prosinec 2012 | 11:16

V hospůdce je velmi útulné prostředí a krásná domácí atmosféra. Je vidět láska a péče s jakou se o ni mladí majitelé strají!


ProvozovatelKoliba - Koliba U černého psa
11. březen 2012 | 23:37

KarelKarel: Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Věřte, že jsme rovněž zklamáni. V restauraci pracuje více zaměstnanců, kteří se střídají. Pokud se někteří takto chovali k hostům, je to neomluvitelné. Při "kontrole" se samozřejmě chovají jinak... Vyvodíme důsledky.

klasik: Dobrý den, 20 minut je průměrná doba, není to klasická "hotovka" při poledním menu. Zabíjačka je naše vlastní a osobně mi chutná. Nechápou tedy vaše rozhořčení. Brambory jsou věčné téma, takto nedokážu posoudit. Gramáž a ceny jsou předem dány. Případný problém prosím sdělte na místě. Děkuji

Děkujeme Vám za názory.


pavliCZECH - Vyhlídka
11. leden 2012 | 17:24

Zdá se, že tento podnik má jedinou ambici - zbankrotovat. A tak asi od pana provozního dostal personál za úkol být na hosty arogantní a nepříjmený. Co nejvíc ztěžuje život mladým rodinám, pro které bylo kdysi toto místo restaurační oázou, kam mohli bez problémů své ratolesti vzít - nekuřák, dětský koutek, čisté prostředí... Dnes sice nekuřák trvá, ale k rodinám se chovají otřesně. Klidně a bez mrknutí oka vás vyhodí např. s kočárkem. No a když se k tomu ještě přičte pivo Budvar, není důvodu více dál tuto restauraci navštěvovat.


KarelKarel - Koliba U černého psa
18. prosinec 2011 | 00:06

... Tak s tím jsem se ještě nesetkal!!! V tak krásně a docela vkusně zařízené restauraci je obsluha, která při vstupu nepozdraví a z jejího pohledu šlehají doslova plameny, podle mého názoru s myšlenkou: "Co sem lezete?"... Po usednutí k nám cca po 5-ti min. přišla silně otrávená mladá, štíhlá servírka (podotýkám hezká, což bylo její plus), která se unuděně zeptala zda-li budeme jíst - skoro všechny přešel hlad. Po celou dobu objednávky se na barových stoličkách doslova povalovali další zaměstnanci, asi z kuchyně - podle oděvu (doslova leželi na baru otočeni k nám hostům a asi si v duchu říkali: "Co otravujete!?!" - strašné, opravdu strašné - nedá se to ani popsat!). Skutečně jsem se ve svém životě nesetkal s tak otřesným přístupem a mrzí mne to o to více, že se mi prostředí líbilo. Na základě této zkušenosti ZDE PROHLAŠUJI, ŽE MNE TAM JIŽ NIKDO NEDOSTANE a všem svým kamarádům - známým atd. návštěvu takového podniku rozmluvím.


jarkaf - Vyhlídka
30. srpen 2011 | 16:51

Moje kdysi roky oblibena restaurace se dneskem stala nocni murou. Dnes mi bylo dobre jidlo absolutne znechuceno panem provoznim. Vari stale dobre a stale je nekuracka. ALE!! Pan provozni nam zpysnel a hoste s detma jsou pro nej tezce nezadouci!! a dal nam to silne najevo, ze tato sorta hostu zde jiz neni vitana. Sedeli jsme venku na zahradce, delka naseho pobytu 45minut-pouze na jidlo a pryc, protoze pan provozni nam sdelil, ze 1, 5lety syn moji kamaradky vyrusuje ostatni hosty a ze s tim mame neco udelat. Jeho nakysly vyraz a pohledy opovrzeni pri pisknuti maleho nas skutecne dostalo. Kdyby jsme tam sedeli 3hodiny, decka litali a obtezovali by skutecne hosty, tak nereknu. Ale skutecne nic takoveho se nedelo a i panovi vedle jsme se omluvili, jestli ho to skutecne tak rusi a on, ze ne, ze ma doma taky deti, ze to je v normalu a takhle male dite nelze uplne usmernit. Proste pan provozni povysil tim, ze mu klienti zdarma mohou parkovat na mestskem parkovisti, ktere je urceno pro koupaliste. Ale nejak si ho privlastnil pro sve hosty a tim padem ma pocit, ze je neco vic. Dokonce ma na dverich i zakaz kocarku a uvnitr zruseny detsky koutek, venku zruseno detske hriste. Tak jsem mu rekla, ze ma rovnou dat nalepku zakaz detem do jeho restaurace, kdyz takoveho hosty nechce. A on na to, ze od te doby, co k nemu nechodi maminky s detmi, tak se mu trzby zvysili a zvysila se mu uroven a tu si chce zachovat. Tak proc ma vsude reklamu na kids friendly restauraci-detsky koutek, prebalovaci pult atd.?!? No nic, uz tam nikdy nepujdu ani s detma ani bez deti.


klasik - Koliba U černého psa
8. červen 2010 | 11:37

Příjemné tam je jen prostředí. Byli jsme tam, když měli zrovna na ceduli nápis "Vepřové hody" Obsluha - katastrofa, na jídlo jsyme čekali dvacet minut, i když tam sedělo jen pár hostů, nechápu, jak hotovka - prejt s bramborama trvá tak dlouho, tlačenka byla bez chuti, to i ta nejlevnější z Kauflandu chutná lépe, prejtu troška, brambory nasládlé, zřejmě namrzlé (v červnu ještě staré brambory a ještě k tomu namrzlé, to je opravdu síla). A za tu hrůzu ještě ty ceny!!! Budeme dlouho vzpomínat, na takový "zážitek".


frkyos - Chelsea Pub
19. listopad 2009 | 11:04

více info o této hospodě a recenze jejich záazníků naleznete na http://www. lomp. cz/podnik/chelsea-pub-zlin/100/


Bubla - Valašský šenk Ogar
17. srpen 2009 | 18:17

Zcela průměrné menu maskované za valašské nářečí, ničím nepřekvapující restaurace s upadající "RaJ" normativní gastronomií. V překladu, dostanete tam, co u vás na "růžku". Žádná zážitková gastronomie, kterou restarace inzeruje na www stránkách. Ach běda, kdy se české pohostinství vymaní z této tragické a slepé uličky. Je škoda, že lidé jsou již tak dokonale "naučení" a myslí si, že toto je nějaké umění. Nemluvím tady o ústřicích a lanýži, ale o poctivé a dobré kuchyni, která se dávno vytratila z našich restaurací. Klidně zajděte, neotrávíte se, ale nic vám to nedá. Pokud nejdete na jídlo jednou za sto let, pak vás to třeba i mile potěší.


Chody - Rodinný minipivovar Valášek
3. září 2008 | 15:22

Valášek velmi dobré pivečko, dobré jídlo a velké porce, prostě příjemný gastronomický zážitek


Strana 1 z 2 | následující» | na konec

1 2


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info