Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

Jeník - U Krkovičky
25. srpen 2007 | 15:16

Zabijačka na denním pořádku: ovar, jitrnice, jelita, vše jsem ochutnal a zalil Kozlem:-) Super


Vasek - Ve Skále
19. červen 2007 | 10:04

Stylovka v Chodové Plané, nezajít sem by byla chyba, bohatá kuchyně - domácí pivko a hned vedle domácí pivní lázně :-)


Vasek - U Květinky
19. červen 2007 | 10:03

Skvěle tu vařej a maj výbornou obsluhu a pivko :-)


Vasek - Na Náměstí
19. červen 2007 | 10:02

Točej dobrý pivko, celkem v pohodě posezení


Vasek - Hubert (Rozvadov)
19. červen 2007 | 10:01

Dá se zde dobře najíst i napít, - pěkné stylové prostředí.


debrdy - Ve Skále
15. květen 2007 | 09:25

Umístění restaurace v ležáckých sklepích má neopakovatelnou atmosféru. Pokud byste chtěli zajít jenom na jedno na stojáka, jak sem to jednou zkoušel já, tak určitě neuspějete. O víkendech bývá problém sehnat volné místo. Jídla i pivo vynikající, ceny zaměřené na zahraniční klientelu. Při plné obsazenosti obsluha docela vázne.


debrdy - Hotel Slunce
15. květen 2007 | 09:11

Pokud nechcete sedět u stolu s německy či rusky hovořícími občany a utratit při tom spousty peněz ( Ve Skále ), doporučuji zajít sem. Kompletní nabídka Chodovaru ( mimo 12°), jídla jsou chutná a nejsou předražená. Dá se sedět venku, bohužel pár metrů od dosti frekventované silnice na Mariánky. Obsluha je vždy velice ochotná.


gambrmen - Kuželna TJ Baník Stříbro
9. duben 2007 | 01:09

Prijemny bowling bez otravneho koure, ceny za drahu/hod bowlingu 150-250,- , za kuzelky 100-150,- +studentska sleva (tusim ze 25%). Piva jen lahvova: G10°, G12°, P12°, cerny Kozel, Birell


gambrmen - U Krkovičky
14. říjen 2008 | 03:19

Je tu pekne a levno a asi jeden z mala podniku v tomto lazenskem meste, kam si muze jit v pohode sednout i cundrak v maskacich.

edit rijen 2008:

Nove toci Chodovar, a to je velmi dobre (hned jdu prihodit nejake hvezdicky). A abstinenty zajiste potesi ze se vratila i cepovana kofola.


Mirok - U Krkovičky
29. leden 2007 | 16:31

Moc pěkná hospůdka. Pěkně se tu sedí a tím hůř se odchází :-). Skoro kompletní výběr Prazdrojských piv, nevím kdo by si tu ale dal o 2 Kč dražší Gambrinus, když je s Kozlem stejný. Takovej řezanej Kozel... jj. Bydlet v Konstantinkách chodím sem.


na začátek | «předchozí | Strana 7 z 7

1 2 3 4 5 6 7


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info