Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

Chody - U Rybiček
15. listopad 2007 | 18:18

O tomto novém minipivovaru si více můžete přečíst zde:

http://www.pivni.info/Akce_2007/Akce_RSOR.htm

http://www.pivni.info/Akce_2007/Akce_PPDS.htm


gambrmen - Mini občerstvení Pavel
6. listopad 2007 | 16:54

Pokud je zavreno, nezoufejte, staci tak 5minut postavat pred stankem, a dorazi pan majitel, ktery bydli v domku ve dvore.

Hvezdicky davam hlavne za to ze nam takhle otevrel. A jeste se zrejme chtel pred zimou zbavit lahvi nealka, ktere prodaval velmi levne.


Beny - Mini občerstvení Pavel
6. listopad 2007 | 15:26

Na cestě z Gutštejna do Lázní jsem se tu na vandru taky zastavil, je to ideální na spláchnutí po cestě do Konstantinek.


gambrmen - Pod Hradem
18. říjen 2007 | 21:03

Prijemne prostredi, Chodovarek za 15,- ale bohuzel netoci 13°. Venkovni terasa vypada moc hezky, v lete tam muze byt prijemně.


gambrmen - Hadovka
18. říjen 2007 | 16:13

Tak ta diskoteka me pobavila, a jeste za to chteji 30korun jako vstup


gambrmen - U Marienky
16. říjen 2007 | 15:29

Ze me ta cca 75leta slovenka Mariena Knedlikova nejdrive nauctovala vice jak dvojnasobek, to bych ji mozna jeste vzhledem k jejimu veku odpustil, ale to nasledovne rozesilani echa do okolnich podniku, to sem nepobral.

jinak Chodovarek byl standartne vybornej:-)


Mirok - U Marienky
15. říjen 2007 | 18:41

Vesnická hospoda se štamgasty, bez ubrusů... zkrátka návrat do 80. let. Což by bylo i zajímavé zpestření a nevadilo by to. Chodovar zde průměrný, ale stále dobrý. Ale ta výčepní je "nějaká divná". Nejen že neumí sčítat a pokusila se nás natáhnout o stokorunu. Vzali jsme to že se spletla, nechali si jí vrátit a slušně odešli. Ale ve druhé hospodě v obci jsme se dozvěděli že na nás poslala echo že jsou s námi problémy. Asi proto že jsme se nechtěli nechat tak průhledně okrást. Doporučuji paní vrchní návrat do 3. třídy k počtům.

Nebýt antré na konci tak dám 4 hvězdičky, takhle jen dvě a to jen díky Chodovaru.


gambrmen - Bufet za řekou
4. říjen 2010 | 05:16

Pres zimu je zavreno, na podzim a na jare je otevreno jen od patku do nedele, pres tyden je otevreno jen o prazdninach. Ale jelikoz hostinsky v objektu bydli, tak se nam uz povedlo ze nam otevreli i mimo oteviraci dobu. byli jsme pocetna skupinka a zavazali se vzorne konzumovat.

edit 2010: Stale privetive ceny, stale zakoureno jak v pekle.


gambrmen - Ve Skále
23. září 2007 | 00:44

Pivo za 30,- a kdyz clovek pride jenom na nej a ne na jidlo, tak obsluha nadsena neni, a svoji rychlosti to dava najevo.

Prostredi originalni, to jo, o tom zadna.

Takze doporucuju se sem podivat, dat si jedno kvasnicovy a zase rychle pryc (respektive presun do restaurace blizkeho hotelu Slunce)


gambrmen - Hotel Slunce
23. září 2007 | 00:23

Ja tu byl spokojen velmi. Obsluha, pivo, vsecno na vybornou. Jinak vse uz bylo receno Debrdym a Mirokem (s kterem jsem mimochodem navstevu H. Slunce podniknul).

Jen bych asi nesouhlasil s vetou v popisku, ze "hotel spada pod kridla pivovaru Chodovar" to mi prijde zavadejici. Chodovar ma svuj vlastni hotel kousek vedle, tento hotel provozuje "Hotel Slunce Chodová Planá, spol. s r. o.", sice patri do site restauraci U NÁS DOMA, ale to mi prijde spis jako takovy oceneni kvality od pivovaru Chodovar, nez sit restauraci ci franchisingovy koncept.


Mirok - Hotel Slunce
22. září 2007 | 01:22

Rozhodně souhlas s Debrdym. Prostředí sice není ojedinělé jako Ve Skále, ale zato zde mají velmi dobré ceny piva (výtečný CH 13° za 20,-) i jídla. Obsluha je rychlá a ochotná, zkrátka česká hospoda kde se dá najíst i s pivem do stovky. Vrchní je asi nekuřačka, tak často větrá a vzduch je tedy v pohodě. Do Skály je dobré jít se podívat, ale pokud nemáte peněz na rozhazování tak si stejně dobrou 13ku můžete dát i zde o 10 korun levněji.


Mirok - Ve Skále
22. září 2007 | 01:08

Prostředí je skutečně originální, to bezesporu. Ale osobně mě velice vadí zdejší zaměření na zahraniční klientelu. Je sice pravda, že vedle hranic s Německem a kousek od lázní asi není moc na výběr, ale autobusy bavorských důchodců, kteří se sem jedou "nažrat" mi opravdu nesedí.

Přeji Chodovaru jen úspěch, je to určitě jedno z nejlepších českých piv, ale musím říct že jeho podniková hospoda a hlavně přístup mí docela zklamal. Takže za pivo 5 hvězd, za prostředí taky 5, za ceny 2 a za vřelost 1 hvězdu. Celkem 3.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info