Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

Vohry - U Rybiček
7. leden 2012 | 22:13

Po třech letech dnes nová návštěva - lepší obsluha, lepší jídlo, pivo pořád stále dobré, takže pro mne určite zlepšení a doporučuji


Vohry - Občerstvení U Jevčáků
23. červen 2008 | 10:13

Útulná zašívárna kde v době naší návštěvy byl dokonce koncert živé muziky a bez vstupného:) Hlavně se nelekejte ohlášování hotového jídla z reproduktoru, pokaždé mne to rozesmálo - poznáte:) Ačkoliv se jedná o venkovní podnik tak i přesto bych ho doporučoval rozdělit na kuřáckou a nekuřáckou část - stoly jsou na sebe celkem "nalepeny" a během naší návštěvy u vedlejšího stolu dvě paní kouřili jak fabriky...


Vohry - Občerstvení U Jevčáků
23. červen 2008 | 10:13

Útulná zašívárna kde v době naší návštěvy byl dokonce koncert živé muziky a bez vstupného:) Hlavně se nelekejte ohlášování hotového jídla z reproduktoru, pokaždé mne to rozesmálo - poznáte:) Ačkoliv se jedná o venkovní podnik tak i přesto bych ho doporučoval rozdělit na kuřáckou a nekuřáckou část - stoly jsou na sebe celkem "nalepeny" a během naší návštěvy u vedlejšího stolu dvě paní kouřili jak fabriky...


Chico - Pension a restaurant U Radnice
20. květen 2008 | 18:14

Restaurace středověkého typu kontrastující s akváriem tvoří pěknou atmosféru. Plzeň dobrá. Při příští návštěvě Stříbra zavítám zas.


lucash - Café u zámku
13. květen 2008 | 22:04

Recenze bude asi tak rok stará, takže nevím jestli se mezi tím něco nezměnilo, ale pořád mi vrtá hlavou, proč mám veliké problémy si v Čechách vychtnat espresso, alespoň takové kvality, které na západ od našich hranic uvaří na každé benzinové pumpě. Ani v tomto podniku se mi to nepoštěstilo, a navíc když jsem si objednal caffe machiatto, bylo mi přineseno caffe latte, když jsem si objednal caffe latte, dostal jsem též caffe latte. Za tento řekl bych hrubý nedostatek dávám pouze 2 hvězdičky


gambrmen - Šenk u Petra
4. březen 2008 | 16:12

Diky malym prostorum a nizkym stropum je zde dosti zakoureno, jinak pekny. Obsluha OK, 11° za 15,- 13° za 20,- a vyborna klobasa za 30,-


debrdy - U Rybiček
29. únor 2008 | 21:35

Byl se zde v sobotu 23. 2. Prostředí stylové, obsluha velice ochotná, pivo výborné, jídlo jakbysmet. V létě bude určitě pěkný posezení venku na dvoře. Přišli sme parta 7 lidí ve 14 hodin. Na všech větších stolech byly rezervace od 18 hodin, vzhledem k tomu že sme s pitím nezaháleli a výjimečně sme ani nedělali bordel, pan vrchní nějak zařídil rezervačku až na 20:00. Poté sme se vzdálili směr nádraží, se zastávkou v Plzeňce dorazit se Chodovarem 11°. Jediný co mě nepotěšilo je cena za ucháč, 195 kč je sakra hodně. Nakonec sem ho stejně koupil. I tak dávam 5 hvězd.


čajda - Ve Skále
8. leden 2008 | 14:12

toš dobra hospudka heyke posezeni a vyborne pivo chodovar jidlo bašta a obsluha je takz v pohode!!! zvere doporuču tuto hospudku vam doporučuju za zazitek na kterej nezapomenete!!!


majkla - Ve Skále
7. leden 2008 | 17:43

Byla jsem zde s rodinou, jídlo chutné , nečekali jsme dlouho, interier zajímavý a nezvyklý. Toalety čisté, mohu doporučit


Švejk - Ve Skále
16. prosinec 2007 | 23:43

Tak tohle je fakt paráda, průchod do restaurace vytesanými chodbami vás okamžitě ohromí. Sama restaurace je obrovská a krásně zařízená. Jinak kvasnicová nepasterizovaná třináctka prostě slast, ale jídlo jsem neměl a tak se na mě obsluha dívala trochu nevrle oproti všudepřítomným skopčákům. No až někdy pojedete do chodový planý, určitě se stavte.


gambrmen - U Rybiček
12. únor 2008 | 22:25

Byl jsem zde v den otevirani, do pivovaru jsme se nedostali byl jen pro VIP, tak jsme Stribrske pivo ochutnali alespon ve vinarne/restauraci ktera ke komplexu take patri. Ve vinarne maji jen Argenta a Hornika. Obsluha velmi velmi ochotna. Rad se sem brzy vratim:-)

edit 12.2.2008:

Tak i dalsi navsteva se vydarila! tentokrat primo ve varne s pivnici.


Chico - Ve Skále
28. listopad 2007 | 16:20

Prostředí vykutaný restaurace do skály je naprosto bezkonkurenční! Průchodem ve skále jsou rozmístěny prosklené části minimuzea. Restaurace sama o sobě je příjemně vyzdobená a dosti veliká, bohužel po nájezdů německých autobusů nemůže stačit! Chodovarské pivo přímo z tanků chutná báječně, kuchaři připravují skvělé menu, kazí to jenom obsluha, která ztrácí na tempu pokud nejste Němci s eurama.

Celkově: Skálu vřele doporučuji, i přes trochu dražší ceny a davy Němců! Jestli zavítáte do Chodové Plané byla by škoda vynechat Skálu!




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info