Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

gary - U Rybiček
27. květen 2009 | 12:16

Moje oblíbená restaurace. Rád zajedu na oběd a pivko, i když je to kus ode mně. Ale stojí to za to. prostředí perfektní, pohled na varny, pivní výzdoba aj. Záhradka v létě super. Jídlo, co jsem měl, tak bylo vynikající. Piva nemají chybu, hlavně dávám ostrostřelce a duchmause. Citron do piva či višně, to nemají nikde, i když ovocná piva už vzácností nejsou. Ale ani Argent není špatný. Obsluha je pomalejší.


gary - Občerstvení U Jevčáků
27. květen 2009 | 12:09

Nedávno postavená venkovní restaurace je perfektní při cyklovýletech nebo při cestování vlakem. Jídlo dobré, ale rád vždy dám zmrzlinu, která nemá chybu. A to že je to venku, je u mě jedině plus. Majitel je snaživý a neustále něco přistavuje. Jen tak dál.


Kiss - Ve Skále
27. květen 2009 | 11:13

Přívětivé prostředí a velmi sympatický personál, jídlo je zde delikatesní a kolikrát nevíte co si máte vybrat, vynikající pivo, kterého není nikdy dost. Čekací doba je delší, doporučuji zkracovat si ji předkrmy nebo mezichody, kterých je zde slušný výběr.


taklberry - Ve Skále
24. květen 2009 | 11:18

Oproti atmosféře před cca 3 lety katastrofa. Ceny (pivo, jídlo) nehorázně vysoké. Obsluha celkem úslužná a rychlá. Některé letáky (reklama na pivní lázně atd.) jen v angličtině, popř. němčině. Místní šopský salát je parodie na to, jak má vypadat. Guláš - česká klasika - 4 ks knedlíku + málo masa ze stoleté krávy. Minutka dobrá. Z kuchyně cítit SAVO. Zadní část restaurace opět rezervovaná, asi už stabilně, nebo aby to neměla obsluha daleko? Pak přijelo 40 něm. důchodců, dali si pouze pivo a zpříjemnili nám návštěvu zpěvem lidových písní... Je mi to líto, měl jsem to tu rád...


amy - Ve Skále
16. květen 2009 | 18:27

Velmi příjemné prostředí, výborné pivo, ale jídlo nic moc, do špízu mi napíchli jeden kousek zkaženého masa. Asi abychom už nejezdili...


Kiss - U Tří Rybiček
12. květen 2009 | 17:07

Příjemná a útulná restaurace s poměrně širokým výběrem různého druhů jídla, vč. zvěřiny, ryb a drůbeže! Ceny jsou zde vyšší hlavně za nápoje, personál vysoce profesionální, čekací doba je trochu delší, zvláště při návalu, čeká se i na hotovku.


Kiss - U Rybiček
12. květen 2009 | 17:04

Vynikající a především velice vkusně vypadající minipivovar, který v této lokalitě opravdu dlouho chyběl! Jídlo je výborné, výběr slušný, personál milý a ochotný, ceny odpovídající. V letních měsících bodne i zahrádka, pro větší počet lidí je lepší včasná rezervace.


Méďa Béďa - Ve Skále
8. květen 2009 | 17:06

Prostředí skutečně originální a pěkné, leč plně Němců a Rusů. A cenoou piva 40,- Kč zřejmě dává majitel najevo, že o Čechy ani moc nestojí.


Beny - Ve Skále
1. listopad 2008 | 14:04

Prostředí fakt super, Chodovárek teda mastnej jak sviň, ale určitě to stojí za návštěvu.


Vohry - Matrix
27. srpen 2008 | 22:32

Zatim celkem neokoukaný podnik, občas jsou tu k vidění opravdu velice pohledné slečny, ale někdy je bohužel osazenstvo i trošku o hubu... Atmosféra lehce disco nadprůměr.


Johnny - U Rybiček
3. červenec 2008 | 17:44

Jídlo dobré, ale z piv zaujal pouze černý Horník s příjemnou "uhelnou" dochutí a dvanáctistupňový Argent. Ten ale díky tomu, že jsme měli štěstí na várku, do které se uvolnilo mnohem víc kvasinek. Mňam. Nevýrazné pšeničné a desítku pro příště v klidu vynechám. Jídlo v pořádku, ale obsluha vázne.


Beny - U Rybiček
3. červenec 2008 | 10:31

Velmi solidní porce jídla, pivko (Stříbrňák) skvělé, prostředí příjemné. Rozhodně doporučuji navštívit.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info