Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

Alena - Šenk u Petra
21. říjen 2009 | 22:32

Sice menší prostory, zhruba 35 lidí, zato příjemná obsluha, výborné jídlo a skvělé točené pivo na které je i certifikát od samotného pivovaru.


Kiss - Na Náměstí
29. září 2009 | 19:28

Další báječná restaurace s opravdu delikatesními pokrmy z ryb, skvělé pivo i obsluha, úžasná poloha, byl jsem nadšen!


Kiss - U Petřiny
29. září 2009 | 19:22

Co se týče jídla, kvality, velikosti porcí a ceny, tak nemám výhrady, to je zde naprosto dokonalé, ovšem interiér a skladba lidí je o mnoho horší, škoda těchto dvou protikladů.


Kiss - Stará Sladovna Chodová Planá
28. září 2009 | 16:57

Naprosté nadšení, které podtrhlo pobyt v pravých pivních lázních, sortiment sice stejný, jako v sesterské restauraci ve skále, ale zde je to o 100% lepší. Nejen interiérem, ale především zahrádkou a vynikající obsluhou!


gary - Stará Sladovna Chodová Planá
20. září 2009 | 22:12

Naprosto perfektní nejen restaurace, byli jsme na výletě a vůbec jsme nelitovali. Zahrádka super, obsluha úžasně rychlá, prostředí pěkné s výhledem na opravený pivovar. Jídlo fantastické, porce ideální.


Jeník - Restaurace U kláštera
13. září 2009 | 14:35

Výborný Chodovárek, i jídlo bylo dobré. Posezení ve stínu na zahrádce taky příjemné, paní hostinská též.


jochy - Šenk u Petra
10. září 2009 | 14:43

velice stylová restaurace s příjemnou obsluhou. Přišli jsme až za tmy, takže kuchyni jsme nemohli okusit. Ale pivo vynikající


sisa - U Tří Rybiček
12. srpen 2009 | 16:43

Moc sympatická hospůdka, milá obsluha, pěkné prostředí.


gary - Klášterní restaurace Kladruby
3. srpen 2009 | 02:56

Tento podnik bohužel překvapil jak kladně, tak poté i dost záporně. Prostředí příjemné, obsluha taky. Jídlo vypadalo pěkně, avšak bohužel podávaná játra byla zkažená a zapáchala, tak doufám, že to nebylo schválně, tím si moc dobrou reklamu nědelají!!!


gary - Restaurace U Radnice
19. červenec 2009 | 18:49

Tuto restauraci jsme navštívili v rámci výletu a rozhodně jsme vybrali dobře. Bylo vidět, že se jedná o zcela nový podnik, který v tomto městě dlouho chyběl. Prostředí na slušné úrovni. Vybrané jídlo bylo opravdu chutné, s dostatkem oblohy. Polévka naléváná přímo před Vámi, také na úrovni. Obsluha v pohodě a chápající trapasy. :-)


Kiss - Občerstvení U Jevčáků
28. květen 2009 | 15:16

Občerstvení vhodné především, když Vám ujede vlak a tím tak zkrátíte čekání, večer občas příjemná zpívaná, z jídel doporučuji spíše speciality k pivu a to hlavně k vynikajícímu chodovaru.


gary - Ve Skále
27. květen 2009 | 12:21

Byl jsem zatím jen jednou, ale určitě ne naposled. Prostředí perfektní, restaurace vykutaná i s pivovarem ve skále, je pěkně vidět na výrobu piva. Prostě super, jídlo i pití drahé, ale kvalitní a velké porce. obsluha pomalejší.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info