Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 82 recenzí

hard - U Rybiček
23. červen 2011 | 08:50

Prostředí unikátní, atmosféra v pivovarech je vždycky jiná než v běžných restauracích. Pivko dle očekávání velmi dobré (Stříbrňák, Argent), jen s tím jídlem je to taková klasika a někoho to může dost zklamat. V podstatě mám stejnou zkušenost jako níže podepsaný Tomáš.


Tomáš - U Rybiček
5. červen 2011 | 00:31

Určitě bych od této "zájezdní" restaurace čekal víc.

Přivítal nás sice opravdu příjemný interiér s krásnou dominantou měděného krbu (a varny a pípy). Zahrádka, nebo spíše dvůr, také slibovala velmi příjemný zážitek. Pak to ale začalo skřípat.

Ačkoliv číšnice byly tři a rozhodně nebylo narváno (sobota tři odpoledne), mohly chodit častěji a drobné omyly (třetinka místo půllitru/namarkovaný půllitr) se sčítaly s prořídlým jídelákem (bramborák poslední, pivovarská polévka není...)

Polévka pak náladu zhoršila na bod mrazu. Vývar nebyl vývar, ale klasický polotovar s chutí vegety. Toto přece není čtyřka!!!

Hlavní jídlo dojem trochu napravilo, zelí dobré, špalky solidní. Ale kynuté knedlíky zjevně kupované:(.

Domácí pivo (dobré, ale ne výborné) pak dojem nemůže zachránit. Čili Rybičky = nenaplněné očekávání.


Barney Gumble - Na Náměstí
16. duben 2011 | 01:14

Restaurace, kterou jsme s přítelkyní navštívili na konci roku 2010 víceméně z donucení okolnostmi, za což ale bohu díky. Tak úžasný podnik jsem dlouho nezažil. Příjemné a útulné prostředí, až neskutečně milá, pozorná a vstřícná slečna (či mladá paní) servírka a v neposlední řadě naprosto delikatesní kuchyně za rozumnou cenu. Ochutnal jsem vynikající žraločí steak, přičemž málokdy se mi stane, že když se zeptám obsluhy co by mi doporučila za přílohu, dostanu alespoň rozumnou, natož vyčerpávající odpověď. Zde se slečna nejprve zeptala, zda mám velký či malý hlad a pak teprve mi naprosto s přehledem doporučila přílohu, na kterou bych já původně nepomyslel, neboť krokety moc nemusím, ale skláním se zpětně před jejím úsudkem, neb tak božsky připravené bramborové kuličky jsem snad ještě nejedl. Po hlavním chodu jsme neodolali ani místní nabídce dezertů a já tak musím vyzdvihnout netradiční a zcela úžasné horké višně s griotkou. Sečteno a podtrženo, toto je podnik, do kterého by měl zavítat každý kdo jede kolem Plané a já se tam chci určitě brzy vrátit, i když to mám z Hlavního města piva trochu z ruky.


hondis - Bufet za řekou
23. únor 2011 | 00:27

Jednou jsem se tu na chvíli posadil při vyjížďce na kole. Nevím co jsem pil, vím že jsem nejedl. Je to klasická vesnická hospoda v zajímavém prostředí :)


hondis - U Švábků
23. únor 2011 | 00:19

Kvalitní kuchyně, příjemné prostředí, slušné ceny. Nemohu si vzpomenout, jaká je zde obsluha - což je známka toho, že mě zde určitě nenaštvali :)


hondis - Ve Skále
23. únor 2011 | 00:15

Jedinečné prostředí, dobrá obsluha. Poněkud vyššími cenami podnik zřejmě cílí na zahraniční klientelu. Za návštěvu ale jistě stojí.


hondis - Baileys
23. únor 2011 | 00:05

Dobrá restaurace, znamenitá pizza, slušná obsluha i ceny.


Barney Gumble - Ve Skále
10. leden 2011 | 16:50

Koncem roku jsem v rámci pobytu ve zdejších pivních lázních byl nucen zavítat i do tohoto podniku. Prostředí na mě udělalo skutečný dojem. Dlouhý, do skály tesaný tunel, na jehož konci najdete celkem prostornou restauraci se nevidí každý den. Cestou se nevíc můžete zastavit v recepci místního pivovaru a zakoupit nějaký ten suvenýr, případně se pokochat výstavkou o historii vaření zdejšího zlatavého moku. Rovněž sociální zařízení je na vynikající úrovni. Dál už to s hledáním pozitiv bude horší. Podnik jsme navštívili ve dvou dnech třikrát, přičemž obsluha byla většinou odpudivě nepříjemná a necítili jsme se vůbec dobře. Teprve na večeři, kdy jsme zde už byli jako oficiální hosté hotelu, se chování trochu zlepšilo, ale stále nic příjemného. Český host zde není evidentně příliš vítán. Vždy mám na paměti, že obsluha toho má za celý den dost, ale přeci jen je myslím vhodné zachovávat alespoň určitý standart chování k hostům, jinak nelze hovořit o "pohostinství". Hosté obsluhu nakonec živí, co si budem povídat. Jídelní lístek udělá dojem, nejprve bohatým výběrem lahodně znějících pokrmů, v druhé řadě pak jejich cenovou relací. Orientace na zahraničn hosty se v cenách nepokrytě odráží. Za mizerné (hodnotím bohužel i kvalitu a chuť) obložené prkénko (sýry, uzeniny, kozí rohy) se zdejší provozovatel nestydí účtovat nehorázných 165,- Kč. Na chlup stejnou porci (složením i množstvím) obdržím v každé normální hospodě a vejdu se maximálně do stokoruny. Celkem jsem ochutnal čtyři zdejší jídla a ani jedno nemohu s klidným svědomím označit za chutné. Doufám, že jsem měl prostě jen smůlu na směny a není to zde pravidlem. Pivo je dobré, osobně jsem preferoval zdejší černé, nicméně opět se točíme v začarovaném kruhu financí - za těžkého podmíráka si tu nestydí účtovat 40 korun. Výčepní by si měl dodělat školu, protože ve stylu jeho točení bylo vidět naprostý nezájem o produkt. Rychle načepovat co nejvíc piv a honem s tím na plac. Upozorňuji, že hospoda byla poloprázdná a na roznášení zde byli tři lidé. Takhle se dobré pivo nedělá, přátelé. Toto neumětelství mě dost zarazilo, když uážím, že jsme´byli přímo u zdroje (hospoda je zřízena ve sklepeních zdejšího pivovaru Chodovar). Celkově velké zklamání a za vše hovoří fakt, že na druhý oběd jsme si raději zajeli do nedaleké Plané, kde jsme na náměstí objevili velmi útulnou rybí restauraci. Ale o tom zase jindy. :)


Kubicek - Restaurace U kláštera
21. říjen 2010 | 17:13

Nooo nejkrasnejsi a nejlepsi hospudka co muze existovat.

Hlavne Peťulka x) a maj tam vybornou vodku :)

I pani domaci je prijemna.

Fakt krasny tam a mooc

Joo uz se tesim na vodku s Peťulkou :-D


dejna - Hotel Slunce
1. duben 2010 | 16:42

Koupili jsme rodičům jednodenní pobyt v pivních lázních Chodová Planá a zde jim zajistili ubytování. Byli moc spokojení, veškerá komunikace byla výtečná, ubytování i restaurace super. Navíc pobyt zde Vás vyjde při návštěvě pivních lázní na méně než polovinu, než v Hotelu Sládek, a to co Vám zbyde zde můžete roztáčet do pozdních večerních hodin. Majitelé jsou velmi milí a ochotní, rodiče dokonce odvezli až k vlaku.


Jeník - Panteon
2. leden 2010 | 13:24

Tak v tomto klubu jsem byl již po několikáté, tentokrát dokonce na Silvestra, a vždy super zábava:-)


jochy - Baileys
27. listopad 2009 | 10:57

Tento týden jsem se tam zastavil na oběd a byl jsem nadšen. Jedná se o velkou vzdušnou restauraci s dvěma oddělenými částmi. Výběr z menu snad z 10 různých pokrmů, chuť i vzhled vynikající, rozlévané nápoje za lidovku k obědu... Jediné co bych mohl vytknout, že obsluha přes poledne zcela nestíhala obsluhovat cca 100 lidí, co si přišlo na oběd.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info