Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 49 recenzí

Remus2004 - Stará Sladovna Chodová Planá
14. prosinec 2016 | 14:11

V Pravých Pivních lázních jsme byli s manželkou již asi popáté. Ve Staré Sladovně jsme postupně už sjeli snad celý jídelníček a všechna jídla byla výborná. Zatím nepřekonané prvenství si ale drží Svatomartinské konfitované husí stehno s červeným zelím a knedlíkem! Manželce zachutnal zákusek jménem "Čokoládovo-pivní dort podle originálního receptu naší paní sládkové" tak moc, že se tu na něj během roku musíme zastavit kdykoliv projíždíme Chodovou Planou.


Remus2004 - Ve Skále
14. prosinec 2016 | 13:37

Pokud nemluvíte německy, vyhněte se obloukem "Specialitě z našeho pivovaru: Vepřové koleno pečené do červena, hořčice, křen "! S velkou pravděpodobností vám tu za pouhých 250 Kč naservírují něco nevábně zavánějícího a do černa zbarveného s hrstkou kysaného zelí, křenem a hořčicí jako mně dne 10. 12. 2016 v 19:56.

O nepříjemné obsluze už je tu dost příspěvků z minulých let, bohužel tuto skutečnost musím potvrdit. Měli by nosit cedulku s varováním: " S Čechy ani Češkami se nezahazuji! "

Shrnul bych to podobně jako ostatní: Jediné, co tu opravdu stojí za návštěvu, jsou samotné prostory vytesané ve skále, to jsem zatím nikde jinde neviděl.


smudlinozka - Ve Skále
13. červenec 2014 | 18:54

velmi krásné a originální prostředí a výborné pivo, z tohoto důvodu doporučuji návštěvu této restaurace. Bohužel i přestože má Chodovar ve znaku psa, vážou se k němu pověsti o psu a vidíte ho na táckách, ubrusech a všude, kam se podíváte, naše čivava nebyla v restauraci vítána. Setkali jsme se také s velmi nepříjemným číšníkem a jídlo bylo průměrné. Obsluha nám tedy bohužel pokazila jinak skvělý výlet.


Ingrid - Ve Skále
10. březen 2014 | 18:42

Prostředí moc hezké, jídlo chutné, jen obsluha je trochu otrávená českýma hostama.


Ingrid - U Tří Rybiček
10. březen 2014 | 18:39

Jídlo výborné, prostředí moc hezké jen na jídlo se trochu déle čeká.


JohnyRicio - Pension a restaurant U Radnice
18. červen 2012 | 22:26

Výborná kuchyně, rychle jsme i dostali objednané jídlo a to byla restaurace téměř plná. Nádherné prostředí a velmi příjemný a sympatický personál. Až pojedu příště kolem rád sem zavítám znova na jídlo.


KAB - U Rybiček
27. březen 2012 | 20:33

Včera jsem zavítal na pivko... Prostředí super, toalety také - venku sedělo pár cyklistů, uvnitř obsazena tak třetina míst.

Pivo znám z pivních slavností, ale pšeničné s citrónem ze skla bylo vynikající. A vůně právě na místě vařeného piva je úžasná :)

Byl jsem hlavně na pivě a omrknout místo jako sobotní výlet, k jídlu jsem si tedy dal pouze výpečky na pivě se zelím a knedlíkem (na webu uvedeny jako špalky) a musím říct, že tak dobré jsem ještě nejedl.

Obsluha všímavá, ochotná - ceny normální.


petrbran - Ve Skále
4. červenec 2011 | 19:09

Tento podnik se snaží tvářit jako velmi dobrá restaurace, ale bohužel kvalita obsluhy a zejména úroveň kuchyně tomu neodpovídá. Po příchodu jsme byli celkem rychle a ochotně usazeni k dobře upravenému v příjemném prostředí. Hned při výběru nápoje však zásadní chyba.

Na jídelníčku je jablečný džus 0. 25 l, ale na stůl doputoval rozlévaný džus 0. 2 l

Při dotazu na vhodnou přílohu plněnému k řízku jsme se dozvěděli ?to je jedno, je to obyčejný řízek?. Pokud požádám obsluhu o radu při výběru, tak očekávám radu nikoliv konstatování ?to je jedno?. Obsluha se navíc zřejmě v samotném jídelníčku neorientovala.

Celkem 2x překrm, 2x hlavní chod, 2x dezert za celkem 850,-

Objednaný překrm:

bramborová polévka chutná

rajčata s mozzarellou a sušenou bazalkou byla ostudná, protože v letním období očekávám čerstvou bylinku a nikoliv sušené seno

ani k jednomu předkrmu nebylo dodáno pečivo a naše snaha přivolat obsluhu byla ignorována

k předkrmu nedodán příbor, takže jsem se sám obsloužil od vedlejšího stolu

celkový dojem z předkrmu špatný

Hlavní chod:

špíz a plněný řízek, obojí s kroketami

špíz byl chutný a měl dobře upravené maso

plněný řízek dobře udělaný a chutný

na jednom talíři dodáno 27 kroket a na druhém 18 (objednána a placena stejná porce)

oba talíře zbytečně ?ozdobeny? nevábným lopuchem a obligátní přílohou .. zelí, okurka

dojem z dobrého masa kazí špatně odměřená příloha a podivná obloha

Dezert:

horké maliny se šlehačkou

horké maliny s kousky ještě zmrzlého ovoce nechutnají dobře

málo oslazeno

?opravdická? šlehačka už celkový dojem nezachrání

Po této návštěvě bych do podniku vícekrát nešel. Nešlo zde o ojedinělé pochybení obsluhy nebo kuchaře a o systematické kálení na potřeby zákazníka. Za 850,- lze rozhodně oběd pro dva pořídit jinde lépe.


hard - U Rybiček
23. červen 2011 | 08:50

Prostředí unikátní, atmosféra v pivovarech je vždycky jiná než v běžných restauracích. Pivko dle očekávání velmi dobré (Stříbrňák, Argent), jen s tím jídlem je to taková klasika a někoho to může dost zklamat. V podstatě mám stejnou zkušenost jako níže podepsaný Tomáš.


Tomáš - U Rybiček
5. červen 2011 | 00:31

Určitě bych od této "zájezdní" restaurace čekal víc.

Přivítal nás sice opravdu příjemný interiér s krásnou dominantou měděného krbu (a varny a pípy). Zahrádka, nebo spíše dvůr, také slibovala velmi příjemný zážitek. Pak to ale začalo skřípat.

Ačkoliv číšnice byly tři a rozhodně nebylo narváno (sobota tři odpoledne), mohly chodit častěji a drobné omyly (třetinka místo půllitru/namarkovaný půllitr) se sčítaly s prořídlým jídelákem (bramborák poslední, pivovarská polévka není...)

Polévka pak náladu zhoršila na bod mrazu. Vývar nebyl vývar, ale klasický polotovar s chutí vegety. Toto přece není čtyřka!!!

Hlavní jídlo dojem trochu napravilo, zelí dobré, špalky solidní. Ale kynuté knedlíky zjevně kupované:(.

Domácí pivo (dobré, ale ne výborné) pak dojem nemůže zachránit. Čili Rybičky = nenaplněné očekávání.


Barney Gumble - Na Náměstí
16. duben 2011 | 01:14

Restaurace, kterou jsme s přítelkyní navštívili na konci roku 2010 víceméně z donucení okolnostmi, za což ale bohu díky. Tak úžasný podnik jsem dlouho nezažil. Příjemné a útulné prostředí, až neskutečně milá, pozorná a vstřícná slečna (či mladá paní) servírka a v neposlední řadě naprosto delikatesní kuchyně za rozumnou cenu. Ochutnal jsem vynikající žraločí steak, přičemž málokdy se mi stane, že když se zeptám obsluhy co by mi doporučila za přílohu, dostanu alespoň rozumnou, natož vyčerpávající odpověď. Zde se slečna nejprve zeptala, zda mám velký či malý hlad a pak teprve mi naprosto s přehledem doporučila přílohu, na kterou bych já původně nepomyslel, neboť krokety moc nemusím, ale skláním se zpětně před jejím úsudkem, neb tak božsky připravené bramborové kuličky jsem snad ještě nejedl. Po hlavním chodu jsme neodolali ani místní nabídce dezertů a já tak musím vyzdvihnout netradiční a zcela úžasné horké višně s griotkou. Sečteno a podtrženo, toto je podnik, do kterého by měl zavítat každý kdo jede kolem Plané a já se tam chci určitě brzy vrátit, i když to mám z Hlavního města piva trochu z ruky.


hondis - U Švábků
23. únor 2011 | 00:19

Kvalitní kuchyně, příjemné prostředí, slušné ceny. Nemohu si vzpomenout, jaká je zde obsluha - což je známka toho, že mě zde určitě nenaštvali :)


Strana 1 z 5 | následující» | na konec

1 2 3 4 5


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info