Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Tachov

Celkem 20 recenzí

Wodpad - Bufet za řekou
3. červen 2016 | 14:47

Příšerný ! Kámoš tam šlehl popelnici do řeky...


hondis - Bufet za řekou
23. únor 2011 | 00:27

Jednou jsem se tu na chvíli posadil při vyjížďce na kole. Nevím co jsem pil, vím že jsem nejedl. Je to klasická vesnická hospoda v zajímavém prostředí :)


dejna - Hotel Slunce
1. duben 2010 | 16:42

Koupili jsme rodičům jednodenní pobyt v pivních lázních Chodová Planá a zde jim zajistili ubytování. Byli moc spokojení, veškerá komunikace byla výtečná, ubytování i restaurace super. Navíc pobyt zde Vás vyjde při návštěvě pivních lázní na méně než polovinu, než v Hotelu Sládek, a to co Vám zbyde zde můžete roztáčet do pozdních večerních hodin. Majitelé jsou velmi milí a ochotní, rodiče dokonce odvezli až k vlaku.


Alena - Šenk u Petra
21. říjen 2009 | 22:32

Sice menší prostory, zhruba 35 lidí, zato příjemná obsluha, výborné jídlo a skvělé točené pivo na které je i certifikát od samotného pivovaru.


Kiss - U Petřiny
29. září 2009 | 19:22

Co se týče jídla, kvality, velikosti porcí a ceny, tak nemám výhrady, to je zde naprosto dokonalé, ovšem interiér a skladba lidí je o mnoho horší, škoda těchto dvou protikladů.


jochy - Šenk u Petra
10. září 2009 | 14:43

velice stylová restaurace s příjemnou obsluhou. Přišli jsme až za tmy, takže kuchyni jsme nemohli okusit. Ale pivo vynikající


Kiss - Občerstvení U Jevčáků
28. květen 2009 | 15:16

Občerstvení vhodné především, když Vám ujede vlak a tím tak zkrátíte čekání, večer občas příjemná zpívaná, z jídel doporučuji spíše speciality k pivu a to hlavně k vynikajícímu chodovaru.


gary - Občerstvení U Jevčáků
27. květen 2009 | 12:09

Nedávno postavená venkovní restaurace je perfektní při cyklovýletech nebo při cestování vlakem. Jídlo dobré, ale rád vždy dám zmrzlinu, která nemá chybu. A to že je to venku, je u mě jedině plus. Majitel je snaživý a neustále něco přistavuje. Jen tak dál.


Vohry - Občerstvení U Jevčáků
23. červen 2008 | 10:13

Útulná zašívárna kde v době naší návštěvy byl dokonce koncert živé muziky a bez vstupného:) Hlavně se nelekejte ohlášování hotového jídla z reproduktoru, pokaždé mne to rozesmálo - poznáte:) Ačkoliv se jedná o venkovní podnik tak i přesto bych ho doporučoval rozdělit na kuřáckou a nekuřáckou část - stoly jsou na sebe celkem "nalepeny" a během naší návštěvy u vedlejšího stolu dvě paní kouřili jak fabriky...


Vohry - Občerstvení U Jevčáků
23. červen 2008 | 10:13

Útulná zašívárna kde v době naší návštěvy byl dokonce koncert živé muziky a bez vstupného:) Hlavně se nelekejte ohlášování hotového jídla z reproduktoru, pokaždé mne to rozesmálo - poznáte:) Ačkoliv se jedná o venkovní podnik tak i přesto bych ho doporučoval rozdělit na kuřáckou a nekuřáckou část - stoly jsou na sebe celkem "nalepeny" a během naší návštěvy u vedlejšího stolu dvě paní kouřili jak fabriky...


gambrmen - Šenk u Petra
4. březen 2008 | 16:12

Diky malym prostorum a nizkym stropum je zde dosti zakoureno, jinak pekny. Obsluha OK, 11° za 15,- 13° za 20,- a vyborna klobasa za 30,-


gambrmen - Pod Hradem
18. říjen 2007 | 21:03

Prijemne prostredi, Chodovarek za 15,- ale bohuzel netoci 13°. Venkovni terasa vypada moc hezky, v lete tam muze byt prijemně.


Strana 1 z 2 | následující» | na konec

1 2


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info