Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 9 recenzí

Chica - Disco Ždár
1. leden 2011 | 15:50

Lidi tak včera jsem tady u Vés zapořila jako nkdy před tim ... mazec . super silvestr.. kam se na Vás hrabe Boleslav bo Mělník.. koteel


paja1012 - Paraplíčko
11. září 2010 | 23:43

Chodila jsem tam pravidelněji ještě před vejškou, tzn. 6 let a více zpátky. Tehdy to byla průměrná diskotéka s poměrně hezkým prostorem, ale bohužel nešťastně řešeným. Člověk dnes jenom žasne, když po něm chtějí vyhazovači 30 kč za vstup a pokud je nemá, vezmou za vděk i takovými dvaceti :). Otevření konkurečního "Numbru" se odrazilo v návštěvnosti tohoto zařízení. V zásadě tam potkáte tři skupiny návštěvníků: zdravé jádro (každý má někde tu domácí hospůdku), děti (rozuměj osoby kolem 13-16 let) a naše romské spoluobčany.


marann - Disco Ždár
23. květen 2008 | 19:09

Navštívil jsem podnik snad po 5 letech a byl jsem mile překvapen změnou interieru

fakt příjemný posez konečně je napadlo udělat sezení venku to je hlavně v letních měsících hodně píjemný. Na stolech se válely letáky s programem což také nebylo zvykem ok snaží se dělat akcičky no je vidět že konkurence začíná působit. Co mě pobavilo že místo klipů k muzice která tam hrála pouštěli MEDVĚDY Z KOLÍNA. Všiml jsem si že krom plzeńských piv tam točí i HOEGAARDENA. Prodloužili bar takže už se lidi nesrocujou u WC jak bylo zvykem ale bezproblému se obsluhovalo po celé délce baru. Takže jen tak dál ......


UNK - Disco Ždár
23. březen 2008 | 18:20

Tento klub, je podle mě momenatálně na dobré cestě si získat lepší reputaci. Od začátku roku 2008 začal s velkou rekonstrukcí vzhledu klubu, a myslím, že to je velice velice lepší. Jen co mi vadí je, že jsou tam stále stejní lidé. Nic co by vás nadchlo tak, že by jste si řekli druhej den, to byl parádní večer ve Ždáru. Dále pak velké mínus je, že tam stále hraje DJ Fanda, který se už snad nevyzná v moderním diskotekovým DJingu. Hudba děsná, toˇˇt vizitka Ždárovýho DJe.


Arkwuill_S - Disco Ždár
24. srpen 2007 | 22:02

Prostory dost dobrý, ale to, co se tam děje je hrůza. Podávání alkoholu mladistvým... holt korupce.


Mirok - Disco Ždár
18. červen 2007 | 03:33

Uvnitř jsem byl asi jen jednou a to jsem o sobě moc nevěděl, při bystrých smyslech bych tam nešel. Proto hvězdičkovat nebudu. Ale při každé mé páteční/sobotní cestě kolem jsou slyšet disco hity "velké" Helenky, remix remixu Holek z naší školky či nějakej uječenej Arab. Děkuji nechci.


Vohry - Disco Ždár
17. červen 2007 | 14:24

Muzika na můj vkus děsná - samý old hity.. Prostředí taky příliš neohromí, chtělo by to nějakou rekonstrukci.. No ale můžete sem jít balit mladý holky:)


Vohry - Paraplíčko
13. březen 2007 | 22:05

Paraplíčko je skutečně taková místní napodobenina Elektry či Staru - Star uvádím především kvuli tomu, že ho navštěvují stejné věkové kategorie. Točené pivo zde nestojí za nic takže ho vždy nahrazuji lahvovou dvanáctkou Pilsner Urquell. Je zde TV kde se neustále promítají fotky z předešlých akcí, kterou jsou i na webu tohoto podniku. A co vím tak se tu dost krade takže si dávejte bacha na věci. Potrefenou husu, ale rozhodně nečekejte:)


Mirok - Paraplíčko
12. únor 2007 | 16:51

Plzeň má Elektru, Rokycany Para. Což mluví za vše. Vždycky jsem se divil jak se na tak malý prostor velikosti většího obýváku vejde tolik zpocených lidí. Člověk musí vynaložit velké úsilí a obratnost když se prodírá davem přes parket od baru ke stolu. 4 roky sem zde nebyl tak nevím jak je to dnes ale řekl bych že beze změny. Na druhou stranu komu se líbí tento styl zábavy, tak v Rokycanech asi není lepší místo kde se mu oddat.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info