Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Vohry - Železná
4. červen 2007 | 19:19

Kuchyně je tady sice dobrá, ale jinak mi tahle "restaurace" vážně nepřirostla k srdci... A to hlavně díky návštěvníkům, jsou to na mě moc velký rokycanský domorodci:)


Vohry - Na Rozcestí
24. leden 2010 | 09:57

Obrovske porce, siroka nabidka piv, velice prijemna obsluha... Tak nak me ani nenapada zadny negativ:)


Vohry - Na Střelnici
4. červen 2007 | 19:14

Dobrá restaurace akorát kuchyně je někdy vynikající a někdy děsně vázne takže to nějak nechápu, asi to bude kuchařem...


Mirok - U Pily (Strašice)
28. květen 2007 | 00:16

Vhodná na pivo po zdolání kopců Středních Brd na kole. Jako první osvěžovna po výjezdu z vojenského újezdu, kde nejsou lidé a tím pádem ani možnosti dát si pivo, se její poloha dobře hodí.

Zvenku vypadá dost zašle, vnitřek je vcelku útulný. Mimo několika málo cyklistů tvoří osazenstvo štamgasti a místní.


Vohry - Nonstop Herna Bar Ural
20. květen 2007 | 15:37

Kromě automatů tu najdete i ruletu a jakmile se dokončí všecky okolní projektu v bývalých kasáren tak si myslím, že popularita podniku ještě stoupne... Škoda jen že je celkem daleko z centra


Vohry - Nonstop Hong Kong
19. květen 2007 | 11:16

Pokud jste hráči automatů nebo vás ve čtyři ráno vykopli z jinýho podniku a nechce se vám domů tak můžete jít sem nebo do několik metrů vzdáleného Forbesu


Vohry - Čínská restaurace Hong Kong
19. květen 2007 | 10:33

Parkrát sem se tu stavěl na nějakou tu asijskou specialitku a nepamatuju, že by mi potom někdy bylo zle takže zřejmě hodně naprůměr podobných podniků:)


Vohry - Bar u Pardála
19. květen 2007 | 10:28

U Pardála zrovna čisté prostředí a hygiena nehraje prim.. Když si dáte jídlo tak kolem vás mlsně chodí pes vlčák majitele což na chuti nepřidá, ale vždycky může být hůř:)


Vohry - Želízko
18. květen 2007 | 21:05

Je to taková nouzovka když je v pátek v Rokycanech všude jinde natřískáno tak na Želízku máte jistotu, že tu budu skoro prázdno.. Dřív to tak, ale nebývalo.. Pivo je zde děsný, zachraňuje to Pilsner v láhvi..


Vohry - Darovanský dvůr Resort
18. květen 2007 | 20:56

Luxusní zážitek za luxusní peníze:) V komplexu restaurace je i golfový hotel. A buďte si jisti, že vaše auto bude to nejhorší na parkovišti:)


Vohry - Pivnice u Chmelířů
5. květen 2007 | 13:14

Pamatuju když relativně nedávno tahle pivnice vznikala z bývalé garáže a musím uznat, že se to víc než povedlo.. Dobré pivko, něco málo k němu a obsluha v pohodě:) Navíc v lokalitě kde je nic jiného poblíž není.


Vohry - Sportbar casino Forbes
5. květen 2007 | 13:12

Pokud vás láká bohatý výběr blikajících krabiček tak jste tady doma:) Bohužel výběr točeného piva nebyl zrovna chytrý, ale naštěstí zde mají aspoň plzeňskou dvanáctku v láhvi i když se mi ještě nestalo aby byla vychlazená:( Interiér mi přijde jinak děsně chudý a obsluha je příjemná/nepříjemná podle toho kdo má směnu..




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info