Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Mirok - Na Zastávce (Mirošov)
14. srpen 2008 | 21:37

Dříve před současnou "papundeklovou" stavbou stávala budova staré hospody, což byla klasická pěkná budova. Škoda že je zbořená, ta současná připomíná spíš budovu z pionýrského tábora. Obsluha průměr, pivo taky (ostatně jako všude jinde na Rokycansku - všude jen euroGambrinus).

edit 14.8.08. - tak přibyl Pardál, a byl dobrej. Za 16,-


xxxx - Hostinec Selský Dvůr
27. červen 2007 | 00:31

Dnes jsme tu byli na večeři, jídlo i obsluha byla super. Víběr vín nás naprosto šokoval-napočítali jsme 141 druhů, Na takové malé vesničce mají šampus Don Perignon-no prostě rachot, Nestagnujou-otevírají nový hotel s restaurací.


Vasek - Na Hradčanech
19. červen 2007 | 10:09

Točej dobrý pivka, je tu fajn posezení :-)


Vasek - Penzion No. 1
19. červen 2007 | 10:07

Vařej i točej dobře - příjemné posezení - v době oběda, levnější jídla


Mirok - Disco Ždár
18. červen 2007 | 03:33

Uvnitř jsem byl asi jen jednou a to jsem o sobě moc nevěděl, při bystrých smyslech bych tam nešel. Proto hvězdičkovat nebudu. Ale při každé mé páteční/sobotní cestě kolem jsou slyšet disco hity "velké" Helenky, remix remixu Holek z naší školky či nějakej uječenej Arab. Děkuji nechci.


Vohry - Na Zimním stadionu
17. červen 2007 | 14:32

Interiér je vybaven hokejovými rekvizitami.. Kuchyně nabízí základní minutky nebo jen samotné přílohy - hranolky, párek v rohlíku.. Při sledování hokeje se hodí, že je kam zajít:)


Vohry - Disco Ždár
17. červen 2007 | 14:24

Muzika na můj vkus děsná - samý old hity.. Prostředí taky příliš neohromí, chtělo by to nějakou rekonstrukci.. No ale můžete sem jít balit mladý holky:)


Vohry - Club No 1
29. leden 2010 | 15:37

Pěkný interiér, muzika taky ujde, dobrá obsluha


Vohry - U Jankováka
9. červen 2007 | 12:39

Jednou jsem tu byl v létě a koukal jsem, že tady nachlazujou půllitry a to se cení.. Snad to dělají pořád:)


Vohry - Sklípek Mirošov
4. červen 2007 | 19:23

Není nad to když se napijete piva a v tom kolem vás proběhne myš.. No ale zase tu mají projekci při hokeji a fotbalu:)


Vohry - U Barnů
4. červen 2007 | 19:22

Místními velice oblíbená hospůdka... Některé večery se zde dají odposlechnout opravdu zajímavé rozhovory:)


Vohry - Triana
4. červen 2007 | 19:21

Klasická hospoda u silnice.. Oproti druhé hospodě na Břasích (tu na hřišti nepočítám) si myslím, že o dost lepší..




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info