Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Mirok - U Bišonků
10. březen 2008 | 18:10

Kolemjdoucí by v této malebné a úplně zapadlé vísce hospodu určitě nečekal. Ale je tu - a docela dobrá. Vynikající pro bikery, kteří se vydali na Radeč. Je tu taky všude plno zvířat - hadi, kočky a prý mají i krokodýli. Ty sem ale raději nehledal :-). Jo a po dlouhé době mi chutnal Gambrinus 10. Asi to bylo tím, že se nechoval jao šumák ale pěkně řetízkoval.


Michal - U Václava
11. únor 2008 | 11:02

Taková obyčejná hospoda, že by to tu bylo něco extra se teda říct nedá. A prostory na mě působily až moc otevřeně na muj vkus.


Mirok - Nonstop Hong Kong
31. leden 2008 | 18:31

Hnusný nonstop a samý automaty. To je na půl hvězdičky. Ale zase lepší než čekat na mrazu v 5 ráno.


Mirok - U Šternerů
5. únor 2008 | 17:46

Pěkná venkovská hospoda, protiváha nedalekého Kulturáku. To Koutské je nějaká novinka, to musím prověřit. Jinde na Rokycansku pokud vím není.

edit 05.02.08 - nj, Koutské 12 vynikající, za dvacku. Ňami,ňami


Milka - Hostinec Selský Dvůr
9. leden 2008 | 11:48

Mezi svátky jsem též navštívila tento podnik, čekala jsem bůhví co, vzhledem k umístění v rokycanském okrese, ale byla jsem dost zklamaná. Prostředí mě nijak nenadchlo, k selskému stylu s krásnými kachlovými kamny se vůbec nehodí komunistická dlažba na parketu uprostřed místnosti, rovněž je škoda,že krásná okna s klenbou zakrývají nevzhledné záclony. Jinak tu bylo krásně teploučko a až na vyhrávající dechovku a špinavý ubrus už asi není k prostředí co dodat. V jídelním lístku je nabídka tak rozsáhlá,že se v ní člověk začne po chvíli ztrácet a otázkou zůstává, jestli je každé z těch možná stovek jídel připravováno vždy stejně a se stejnou péčí. Některé názvy pokrmů jsou nicneříkající a já se nerada ptám více než jednou. Rovněž nabídka vín i ostatních nápojů je víc než dostačující a tak jsem si jako aperitiv objednala nevšední Dubonet, který ovšem neměli. Možná i ten Dom Perignon mají jen v nabídce:-) Jídlo bylo chutné, avšak trochu obyčejné. Obsluha příjemná a nutno podotknout,že velmi dobře pečující. Velmi mile mě překvapilo,že připravili Daikiri, které nebylo v nápojovém lístku, ačkoliv to mělo s Daikiri pramálo společného. Přinesli mi bezmála půllitr rozmixovaných jahod s ledem! Po jídle byla chuť na něco sladkého, ovšem z názvů moučníků jsme opět nebyli moc chytří, takže jsme si nic neobjednali. O to milejší bylo překvapení, když nám na stole přistály lahodné nadýchané koblížky. Byly naprosto úchvatné, jako od babičky. Ovšem taky si je nechali zaplatit:-) Celkový dojem nejvíce zkazilo, když nás po zaplacení účtu nenechali dokouřit a paní majitelka nás upozornila, abychom v době večeří chodili kouřit na chodbičku. Ceny jsou neuvěřitelně nízké, ale já si příště radši připlatím a pojedu jinam:-)


debrdy - Stará Hospoda
4. listopad 2007 | 19:28

Jak už bylo řečeno v létě je tu cyklistů mraky. Sem taky jedním z nich a rád si tu dam nějekou hotovku, která mě většinou nezklame. Mínusem je pouze jeden jeden druh piva.

Pro Miroka: Letošní Koupák open air fest 2007 s rekordní návštěvností byl super!


debrdy - U Paňáka
31. říjen 2007 | 23:53

Je tu pěkný venkovní sezení pro unavený cyklisty. Vrchní je rychlej a ochotnej. Ze začátku tu točily

Svijanskou desítku, ale na přání štamgastů se přešlo na Máz.


čajda - Hostinec Selský Dvůr
1. říjen 2007 | 21:47

tam je to pred velice nadherne!!!!


čajda - U Bišonků
1. říjen 2007 | 21:47

je to tam ok!!!!


ambiente - Němčovice
13. září 2007 | 11:52

Parádní vesnická hospůdka s domácím prostředím a příjemnou obsluhou. Vaří zde výbornou bramboračku s čerstvými houbami. Zajímavostí je výzdoba interiéru a místní socialistický koutek.


Mirok - Na Hradčanech
4. září 2007 | 00:44

Klasika hospoda, z průměru jí pomáhají Svijánky. To je velké plus v jinak Géčkových Rokycanech. Jídlo jsem tu neměl tak nebudu hodnotit. Jinak nahuleno jak za Sentinelem, což je ale ve většině takovýchto hospod. Ještě by mohlo nějakého místního hostinského napadnout točit chodovarskou třináctku ... to stále chybí


debrdy - Na Statku
31. srpen 2007 | 10:19

Ještě tady nikdo nezmínil, že místní specialitou jsou každý týden jiné zahraniční kuchyně. Poznáte to vždy podle vyvěšené vlajky na průčelí restaurace. Už jsem tady tak byl na řecké a mexické. Pokud za vámi dorazí návštěva z daleka a nevíte kam na oběd, vyplatí se vám sem zajet. Aspoň jim ukážete, jak se tady máme dobře:-) p




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info