Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

spachtle - Hostinec Selský Dvůr
23. červen 2009 | 01:15

Dobré jídlo za neuvěřitelné ceny, stejně tak ubytování. Za zkoušku rozhodně stojí akce typu zabijačkové hody. Dávam 4 hvězdy.


jochy - U Václava
14. červen 2009 | 23:45

Normálně vyhlížející restaurace v Rokycanech... Interiér je jedna velká místnost s nepatrnými předěly, což může působit nepříjemně. Na druhé straně výborná menu kuchyně a široký výběr z točených piv.. Minimálně na oběd stojí za zastavení se..


Mirok - U Andělů
10. červen 2009 | 21:25

Na břehu rybníka je pěkné posezení a sortiment piv spolu s přívetivými cenami nenechá mnohého návštěvníka dlouho ve stavu střízlivých.

Jelikož je zavřený strašický klub Koupák, tak se část produkce přesunula sem. Občas zde hrají místní kapely, někdy i spříznění přespolní.


ambiente - Na Rozcestí
3. květen 2009 | 12:13

Velice slušné porce a dobré jídlo, které bylo navíc vcelku rychle přpravené. Obsluha milá a vstřícná, na Svijanech jsem si taktéž pochutnal, takže celkově čtyři palce nahoru!


kaleo - Club No 1
28. leden 2009 | 02:53

Tak Rokycany mají zase smůlu, další miniatura disko, jako je Paraple, Habakuk, Kasino, nebo Ždar,. Trochu to šlo v Pekárně, ale ta je už dávno pryč. Málo místa a tudiž zmatek nad zmatek, me tam vadilo, že si človek pokud neřve jako blázen a nerozhazuje rukama a hlavou jako šílenec skoro nemůže nic objednat, protože obsluha prostě neslyší. Kdo to dělal nerozumí problému, prostor muzika, možna pizza bytam mohla byt nebo vinarna, ale tohle je dost vedle. Ale abych jen nekritizoval, nahoře je pěkný skleník,,,,,, ahoj....


Miro88 - Nonstop Herna Bar Ural
23. listopad 2008 | 14:52

Sem nechodit, pokud nechcete dostat od cikánů. A neáleží na tom, že jim nic neděláte. Ta pakáž vám stejně dá přes hubu.


plantaznik - Hostinec Selský Dvůr
8. listopad 2008 | 21:21

pro milku, neni nad pekne smrdute cigaro:-(

jinak hospudka je to velice prijemna, jezdime tam zhruba jednou za mesic, a vzdy jsme byli spokojeni, jednoznačně dopotučuji


gambrmen - Nonstop Herna Bar Ural
9. září 2008 | 01:05

Pokud se nepletu tak tohle je ten podnik nedavno "proslaveny" utokem neonacistu.


marann - Disco Ždár
23. květen 2008 | 19:09

Navštívil jsem podnik snad po 5 letech a byl jsem mile překvapen změnou interieru

fakt příjemný posez konečně je napadlo udělat sezení venku to je hlavně v letních měsících hodně píjemný. Na stolech se válely letáky s programem což také nebylo zvykem ok snaží se dělat akcičky no je vidět že konkurence začíná působit. Co mě pobavilo že místo klipů k muzice která tam hrála pouštěli MEDVĚDY Z KOLÍNA. Všiml jsem si že krom plzeńských piv tam točí i HOEGAARDENA. Prodloužili bar takže už se lidi nesrocujou u WC jak bylo zvykem ale bezproblému se obsluhovalo po celé délce baru. Takže jen tak dál ......


marann - Club No 1
23. květen 2008 | 16:37

prostredí je fak luxusní jsou tam vidět peníze , ale na muj vkus velice omezený sortiment a řekl bych dost sprzněný receptury coctailů udajně to mají nařízené majitelem. Co setýká muziky nebudu hodnotit jak už bylo zmíněno střídavě oblačno. Co je ale pro mě zásadní je malý prostor 80 lidí a je zácpa všude. Zavírají ve 4 ráno o to přesně. jakmile padla 4 byla mi vytržena sklenka s nedopitým drinkem se slovy zavíráme. Ok podnik v současné době zažívá bům snad jim to vydrží ale já už tam půjdu s určitými obavami a to ještě kyž moje společnost bude naléhat....


UNK - Želízko
23. březen 2008 | 18:22

Jak řekl Vohry. Želízko... před 4rokama to bejvávalo jinak. Narvanej klub, o zábavu postaráno. Teď? Prázdnej klub.


UNK - Disco Ždár
23. březen 2008 | 18:20

Tento klub, je podle mě momenatálně na dobré cestě si získat lepší reputaci. Od začátku roku 2008 začal s velkou rekonstrukcí vzhledu klubu, a myslím, že to je velice velice lepší. Jen co mi vadí je, že jsou tam stále stejní lidé. Nic co by vás nadchlo tak, že by jste si řekli druhej den, to byl parádní večer ve Ždáru. Dále pak velké mínus je, že tam stále hraje DJ Fanda, který se už snad nevyzná v moderním diskotekovým DJingu. Hudba děsná, toˇˇt vizitka Ždárovýho DJe.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info