Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Mody - Darovanský dvůr Resort
7. červenec 2010 | 15:16

Jídlo jsem si zde nevybrala. hotová jídla v sedm hodin večer mě překvapila a určitě bych si je nedala. Kamarád si dal svíčkovou, která si mohla podat ruku s UHO, co mělo do svíčkové i chuťově docela daleko. A obsluha nám tykala!!! za mě jedna hvězda a nikdy více.


Mody - Na Statku
7. červenec 2010 | 15:10

Pomalá obsluha, na jídlo se čeká celkem dlouho. Tatarák zde nedoporučuji - velmi mastné topinky. Jinak hezké prostředí


Skg - Pizzerie Galaxy
24. leden 2010 | 13:36

Vždy mě pobaví představy, jak má vypadat ta správná pizza.. V Montepaone Lido jsem jedl italskou pizzu, která se prohřešila proti všem takovým zaručeným pravidlům. Těsto vysoké a kypré, pečené na hranatých pleších v elektrické troubě, personál vám dokonce při balení s sebou obdélníkové kousky připlácl pokládkou k sobě - ecce! Jmenovalo se to pizza a dělali to Italové...

V Galaxy mi pizza chutná. Pravda, nejedná se o milimetrové těsto, kdy po zakousnutí odletí stranou osušený okraj, těsto je spíše vláčné, top v pořádku. Personál vás nenechá čekat, prostředí vkusné.


Stoupislav - Na Statku
29. prosinec 2009 | 23:35

Super posezení, jídlo i pití. Doporučuji


jupiter - Tabarín
26. listopad 2009 | 23:55

Návštěvníci hluční, točený Gambrinus výborný.Čistá hospoda. Jen studená kuchyně. Otevřeno 8-20hod.


Harny - Sklípek Mirošov
25. listopad 2009 | 08:46

Sklípek je nově otevřen s novými majiteli. Vypadá to tam ted celkem útulně. Za zmínku stojí nová krbová kamna, takže je tam i hezky teploučko. Je tam i velká plazmová televize, takže fotbal nebo hokej neni problém. Výběr piva slušný, točená desítka jedenáctka i dvanáctka. Na výběr je cca z 18 jídel s cenou od 60 kč. Obsluha dobrá, takže neni problém zde strávit pár pěkných chvilek. Přes léto je venku posezení s ohništěm, takže pohodička. Chodim tam často a zatim žádný problémy


gary - Železná
6. listopad 2009 | 22:00

Dnes jsme zde byli poprvé a byl jsem skutečně spokojen, sice vnějšek hrůza, ale vnitřek ujde. Obsluha perfektní. Jídlo - velké porce a chuťově výborné.


gary - Hotel Bílý Lev
23. říjen 2009 | 16:28

Tak jsme navštívili i tento hotel z dob socialismu s jeho restaurací. Pokud máte rádi stavby z dob nedávno minulých, jistě si přijdete na své. I přestože interiér toho hodně pamatuje, ale vypadá vcelku ještě dobře, tak jsme si na jídle slušně pochutnali, měli jsme kompletní menu. Obsluha slušná a příjemná. V nabídce jsou i polední menu.


Kiss - U Šesti Trampů
6. září 2009 | 18:00

Typický venkovní podnik, který byl pro mne i po dlohých letech příjemným, ale hlavně efektivním zážitkem z jídla i odpočinku. Personál byl velmi milý, což před lety nebylo.


gary - U Šesti Trampů
4. září 2009 | 13:36

Super hostinec, podle mého gusta, dostatek míst, příjemná obsluha, místní piva, slušný výběr jídel v dobré kvalitě a kvantitě. Po koupeli v Berounce a dlouhé jízdě na kole to opravdu bodlo. Víc takových podniků na venkově!


Mirok - Restaurace Berten
2. září 2009 | 21:05

Nebýt nabídky v tomto regionu nevídaných (Jihlava, Protivín) regio piv tak je to tuctová hospoda s kuchyní. Takhle však již něčím vyniká a rozhodně mají strašičtí velký výběr možností co pít. Nepočítám-li plzeňské tak Ježka, Platan a navíc Svijany U Andělů.


ihonzisek - Hostinec Selský Dvůr
24. srpen 2009 | 18:11

Moc pěkný místo s dobrým jídlem a příjemnou obsluhou. Žel je to pro Plzeňáka docela z ruky. Na jednu stranu jsem byl mile překvapen, když po večeři jen tak mimochodem přistál na stole talíř se štrůdlem, ale o to větší bylo rozčarování, když si ten neobjednaný štrůdl nechali bez mrknutí oka zaplatit. Ale to je asi tak jediná věc, kterou bych vytknul...




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info