Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Ifkens - Restaurant Corso
27. prosinec 2010 | 14:29

Tohle je pro mě nejútulnější restaurace v Rokycanech. Obsluha rychlá a příjemná, jídlo vynikající. Jedině doporučuju.


zabik79 - Hotel Bílý Lev
17. prosinec 2010 | 21:24

Byli jsem zde na večeři, po objednání smaženého hermelínu, přinesli něco, co na dálku silně zapáchalo. Tak jsem píchl do smaženého sýra a vytekla žlutá silně zapáchající hmota, to už se ozývali i sousední spulustrávníci. Vrchní mi nato vysvětlil, že jde o trochu vyzrálejší sýr. No samozřejmě to bylo zkažené, ani mi to nechtěli vyměnit. Zaplatili jsme a odešli. Další zkušenosti byli stejné, tak již nikdy více.


paja1012 - Paraplíčko
11. září 2010 | 23:43

Chodila jsem tam pravidelněji ještě před vejškou, tzn. 6 let a více zpátky. Tehdy to byla průměrná diskotéka s poměrně hezkým prostorem, ale bohužel nešťastně řešeným. Člověk dnes jenom žasne, když po něm chtějí vyhazovači 30 kč za vstup a pokud je nemá, vezmou za vděk i takovými dvaceti :). Otevření konkurečního "Numbru" se odrazilo v návštěvnosti tohoto zařízení. V zásadě tam potkáte tři skupiny návštěvníků: zdravé jádro (každý má někde tu domácí hospůdku), děti (rozuměj osoby kolem 13-16 let) a naše romské spoluobčany.


paja1012 - Pizzerie Galaxy
11. září 2010 | 22:33

Narozdíl od Bílého Lva mě tu potěšili těstovinami s nivovou omáčkou (tady to opravdu chutná po nivě a nejedná se o bílou vodičku). Obsluha je rychlá, i když jim člověk nesedí před očima. Za klad považuji i výběr ze dvou velikostí porcí u těstovin.


paja1012 - Hotel Bílý Lev
11. září 2010 | 22:27

Neurazí, nenadchne. Jídlo je taková česká klasika za průměrné ceny (české italské těstoviny například - zejména nivová omáčka na těstovinách je spíše jako polévka, kolem které niva jenom těsně prošla). Pivo točí průměrně dobře. Obsluha je příjemná, ale někdy by mohli být rychlejší.


paja1012 - U Habakuka
11. září 2010 | 22:12

Moje nejpravidelněji navštěvovaná hospůdka v Rokycanech vůbec. Nově točí i Démona, který mi opravdu sedl, dále jedenáctku, přes léto osvědčenou desítku. Jukebox už tu bohužel není, ale i tak hudebně to není špatné, jako jedni z mála nepouští jako hudební podkres rádio. V pátek tu obvykle bývá plno, v týdnu máte jistotu, že si sednete.


paja1012 - Club No 1
11. září 2010 | 21:59

Původně jsem chtěla dát za 3, ale při psaní recenze jsem si uvědomila, že kromě lehce nadstandardního interiéru (na Rokycany) tu moc pozitiv nenajdu. Jde tu i v klidu posedět, pokud člověk přijde brzy po otvíračce. Prostor na tancování je jako v případě Para zcela nedostatečný. Hudebně klub nevybočuje z řady jiných diskoték(Para,Žďár). S obsluhou mám spíše špatnou zkušenost (už se mi také stalo, že jsem na reakci barmanky u prázdného baru čekala téměř 10 minut!!)


paja1012 - Penzion No. 1
11. září 2010 | 21:24

Restaurace nabízí velmi příjemné prostředí, jak uvnitř, tak na prosklené terase. Mě tu chutnal zapečený lilek (sice jsem měla podezření, že jenom zeleniny a sýra se nenajím, ale příjemně mě překvapili, spolu s česnekovou bagetou opravdu výborné jídlo).


gambrmen - Na Střelnici
22. červenec 2010 | 23:46

Znam to tu v podstate jen z LemurFestů. Pekny sálek, pekna hospoda, obsluha vzdy vpoho, a ted navic taky trosku zajimavejsi piva!


Harny - Café Bar Filip
22. červenec 2010 | 16:48

Pohodové posezení u piva či jiných i nealkoholických nápojů. Příjemá obsluha. Rád si tam zajdu na Stellu. Ale o víkendech, prázdninách a svátcí je většinou tak narváno že si člověk s pár kamarády bez rezervace nesedne.


Mody - Pizzerie Galaxy
7. červenec 2010 | 15:19

Pizza netradiční a s italskou má pramálo solečného, ale i tak je chuťově výborná. Jen zlepšit rychlost obsluhy :)


Mody - Hostinec Selský Dvůr
7. červenec 2010 | 15:17

Tak sem se stále ráda vracím. Široký výběr jídel, příjmná obsluha i protředí.


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info