Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

KAB - Minipivovar a pivnice U Stočesů
25. listopad 2012 | 06:51

Byl jsem tam párkrát v létě "na jedno" a bylo dobré. Jelikož uvařili nakuřovaný speciál, zajel jsem na víc piv a něco k jídlu - všechna piva vynikající a vepřová flákota s klobásou, papričkami a cibulkami byla úžasná.

Obsluha skvělá, prostředí fajn až na dva výherní automaty (ale nikdo tam nehrál, tak nevadily), toalety luxusní.

Za mě 5 hvězdiček a určitě doporučuji - jen večer po 18. hodině asi bude dost plno - byl jsem tam odpoledne a na všech stolech byla rezervace.


JohnyRicio - Vignetta
18. červen 2012 | 22:09

Nádherná restaurace s příjemným personálem a výbornou kuchyní. Jen by chtělo aby nebylo slyšet takový hluk z kuchyně když se tam připravuje jídlo a personál by se mohl mezi sebou také bavit více potichu. Jinak vše je opravdu dobré.


ddt007 - Minipivovar a pivnice U Stočesů
22. květen 2012 | 07:50

Super podnik, vyborne pivo. Jsem z Plzne, ale kdykoli jedeme kolem stavim se minimalne na jedno :-)


Deroyce84 - Minipivovar a pivnice U Stočesů
12. duben 2012 | 10:17

Tato pivnice, Vážení přátelé, je od pohledu diamant. Jsem z Plzně a závidím Rokycanům tento klenot. Vživotě jsem neviděl pohostinské zařízení, které je označeno jako pivnice a 100% plní všechny konvece, které se pod tímto názvem schovávají.. Výborné pivo, "domácí jedinečné" za rozumnou cenu, jídelní lístek 100% pasující k pivu, grilování, zpívaná, pěkné prostředí, reklamní předměty a hlavně pán, co mi dnes zvedl na rezervaci telefon, ten by měnl být placený zlatem! V životě jsem se nesetkal s tak vřelým jednáním a jestli ho na place po hlasu poznám, může si být jistý že obdrží tučné dýško, protože díky jeho jednání se do této hospody těším jak na letní dovolenou!

Možná že se vám tato recenze bude zdát přemrštěná, ale buďte si jisti, že jí psal ten, co je se stravuje v pohostinských zařízeních deno denně a strávil mnoha času na místech jako Salzmanni, U. Velbloud, Starobolevecká hospůdka a podobná místa..

Jen tak dál! Zůstaňte jací se zdáte být, narozdíl od konkurence totiž cítím, že máte srdce!


veveruška - U Růže
17. únor 2012 | 20:32

Nejlepší podnik v okolí. Super prostředí, výborné jídlo! Všem mohu jen doporučit...


Mirok - Minipivovar a pivnice U Stočesů
1. srpen 2011 | 19:40

Minipivo ve městě chybělo, chvála Bohu za něj. Rokycanské pivo je dobré, z minipivovarů jsem sice už pil lepší, ale také mnohem horší. Myslím, že chuťově dobrý minipivovarovský průměr. Ostatně cenově taky (11°-24Kč, 12°-28Kč, pšenka a ochucené-32,-|červenec2011).

Vnitřek je relativně pěkný, jediné co mi ale opravdu vadí jsou hrací automaty, ty bych vyhodil okamžitě. Ty bedny sice majiteli vydělávají a jsou v koutě, ale sráží to podnik na úroveň čtyřkové pivnice, což určitě není.


Oliwerie - Pivnice U dubu
18. červenec 2011 | 17:57

V posledním roce stojí za to tuto pivnici opět navštívit!!! Časté akce, výborné služby, příjemné prostředí... Prostě jednička s hvězdičkou!!!


Oliwerie - U Růže
18. červenec 2011 | 17:50

Sem vždycky rádi zajedeme na pizzu, podle mě témeř nejlepší v okolí, příjemné posezení, občas třeba zajistit stůl dopředu, minutky tedy nic moc, ale pizza bezkonkurenční!!!


Venca68 - Na Střelnici
14. červenec 2011 | 22:00

Hurá, zase už dělají pizzu. A stejně dobrou jako před časem. :) Ale ten mladej jako obsluha - to je fakt tragédie na druhou. :(


anteena - Na Střelnici
29. červen 2011 | 16:59

Dělaj nejlepší tatarák co znam pěkně červeňounké masíčko a silná vůně čerstvého koření.. mňam. A k tomu obrovský výběr skvělých piv.


J4n0wskiz - U Tří Zmijí
28. duben 2011 | 14:38

Vynikající kuchyně, roztomilá a sympatická obsluha, jídlo vymazlené a velice chutné. V Rokycanech nemá konkurenci a hlavně neznám lepší místo na Rokycansku.


Chica - Disco Ždár
1. leden 2011 | 15:50

Lidi tak včera jsem tady u Vés zapořila jako nkdy před tim ... mazec . super silvestr.. kam se na Vás hrabe Boleslav bo Mělník.. koteel


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info