Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Vohry - Hotel Bílý Lev
22. březen 2007 | 23:05

Na restauraci samé je vidět, že byla vybavena tím nejlepším co bylo kdysi dávno k dispozici, ale od té doby se tu nic nezměnilo.. Mi prostě připomíná takové ty lepší podniky z komunistických kriminálek a to včetně obsluhy:) Vaří tu ale celkem slušně a to je hlavní.


gambrmen - Stará Hospoda
18. březen 2007 | 01:21

ja myslim ze i vevnitr je to pekny (puvodni roubena cast, ne ta nova se salem), pivko vinikajici(na to ze je to G10°), na jidlo bylo na vyber z denni nabidky cca 6ti hotovek v rozmezi 50-60Kc, vse obycejna hospodska jidla, porce solidni, takze by byla i spokojenost kdyby maso nebylo studeny jak psi cumak!!


Mirok - Na Rozcestí
14. březen 2007 | 18:55

Nemůžu si pomoci, ale druhá osecká hospoda se mi zdá lepší než Na Rozcestí. Asi to je prostředím, nevím.


Mirok - Triana
14. březen 2007 | 18:48

Vcelku příjemná hospoda, jelikož je hned vedle hlavní silnice Rokycany-Kralovice tak je tu v létě i hodně cyklistů. Výhodou je také možnost sedět venku, jelikož vevnitř bývá nakouřeno. Na jedno, dvě cestou kolem doporučuji.

Birell samozřejmě :-).


Vohry - Pod Lampou - Na Pátku
14. březen 2007 | 13:14

Na pátku má nyní nového majitele a musím říct, že úroveň šla rozhodně nahoru. Pravidelně se tu teď konají každý patek mini diskotéky, ale spíše pro starší.


Vohry - Club u Komína
16. prosinec 2009 | 22:12

Poslední dobou hospoda vzkvétá, úroveň šla hodně nahoru oproti předchozího stavu. Jen tak dál, snad to vydrží.


Vohry - Hostinec u Salzmannů
14. březen 2007 | 12:20

Přímo v hostinci je i sběrna Sazky což se občas hodí a nějaké to pivo od cesty vždycky přijde vhod. Obsluha je občas trochu nepříjemná zvláště pokud vybírate z výherního automatu, ale jinak patří určitě k lepším hospodám.


Vohry - Diana
13. březen 2007 | 22:29

Kromě rekreantů z místního kempu sem chodí především místní a cyklisti, kteří kolem Diany projíždějí po cyklostezce. Desítka zde není vůbec špatná.


Vohry - Bílá Růže
13. březen 2007 | 22:21

Pizzu kterou zde dělají mohu skutečně jen doporučit - skutečně nešetří. Pizzu rozváží sám kuchař takže pokud je zakázek hodně nebo jsou v pizzerii lidi tak to trvá dost dlouho.


Vohry - Tabarín
13. březen 2007 | 22:15

Tahle hospoda je opravdu pro silné a otrlé povahy. Osobně jsem tam nakoukl pouze jednou.


Vohry - Hostinec Selský Dvůr
13. březen 2007 | 22:10

Hojně vyhledávaný podnik na Rokycansku. Najdete zde především pražské chataře kterří mají chaty v širokém okolí. Často jsem jezdí zájezdy z vesnic celého okresu nebo různé spolky. Obsluha je příjemná, ale řekl bych, že poslední dobou kvalita podniku trošku stagnuje.


Vohry - Lebowski Café Bar
13. březen 2007 | 22:07

První bowling v Rokycanech se stále ještě poměrně novou dráhou. Výborné posezení s přáteli a velice příjemná obsluha akorát pátky kdy bývá narváno docela nestíhá takže se nevyhnete občasnému výletu na bar.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 13 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info