Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 146 recenzí

Vohry - Aqua Bar
5. květen 2007 | 13:09

Jelikož jsem nekuřák tak oceňuji zejména to, že se zde nekouří - prostě jediný nekuřácký podnik v Rokycanech.. a v širokém okolím o žádném jiném nevím:) Jinak se mi taky líbí interiér, který je decentně moderní.


Vohry - Na Hradčanech
4. květen 2007 | 19:48

Místní hospůdka plná místních štamgastů:) Je to taková klasika která se trochu vyčleňuje počtem nabízených piv. Občas když není kam tak se sem dá zajít.


Mirok - Bar Paluba
6. duben 2007 | 20:22

Pravda je, že jsem tam neviděl více lidí než 5. Sklepní interiér je docela pěkný, připomíná mi sklepní hospody z centra Plzně - v Rokycanech takových moc není. Ale jinak nic nového - tuctový bar. Pokud neseženete v centru místo v hospodě, tak tady bude asi vždycky volno.


Vohry - Tipsport bar
5. duben 2007 | 15:00

Podnik je oblíben zejména místními hazardními hráči díky ruletě:) Jinak se zde ale dá v klidu i posedět akorát obsluha silně vázne - je nutné chodit na bar..


Vohry - Bar Drákula
5. duben 2007 | 14:30

Celkem dobré pivo. Můžete si zde dát také prakticky cokoliv k jídlu z restaurace Oáza nacházející se ve stejné budově, ale za trošku vyšší ceny...


Vohry - Restaurace Oáza
5. duben 2007 | 14:24

Naleznete zde levné pivo a poměrně široký výběr hotových jídel, ale i minutek. Kromě toho je tu několik výherních automatů a také sem chodí spousta místních domorodců:)


Vohry - Bar Paluba
5. duben 2007 | 14:15

V podniku je velice šero, ale zase tu máte soukromí protože se hodně často stává, že jste tu úplně sami. Důvodem je asi cena na Rokycany nezvyklá cena za plzeňskou dvanáctku, která zde vyjde na 30 Kč.


Vohry - Penzion No. 1
11. prosinec 2009 | 21:31

Celkem dobré pivo, pěkné prostředí.. Na rokycanské poměry nadprůměr


Mirok - Hotel Berounka
3. duben 2007 | 22:57

Mimo sezonu asi s návštěvníky slabota. Prý tu přes zimu hostí hlavně různé podnikové školení apod. Na rokycanské straně řeky jediná možnost se v zimě najíst či dát si pivo v dalekém okolí.

Obsluha přátelská, komunikativní :-). I kuchař :-).

Hotel má kapacitu asi 40 lůžek, k hotelu patří i country stodola níže u řeky. Ta je otevřena jen v hlavní vodácké sezoně (červenec, srpen, víkendy v červnu). Prý jí možná letos neotevřou (bruselské směrnice pro bufety)


Vohry - Restaurant Corso
22. březen 2007 | 23:13

Když jdu v Rokycanech Palackého třídou tak radši vždycky skončim v pizzerii která je naproti.. Prostě mi tam víc chutná no..


Vohry - Restaurace Český Dvůr
22. březen 2007 | 23:11

Tahle restaurace má nyní nové jiné čínské majitele a je to rozhodně posun k lepšímu. Především se výrazně rozšířil jídelníček a ceny zůstali pořád velmi lákavé.. Chce to odhadu něco zkusit, třeba budete příjemně překvapeni:)


Vohry - Na Statku
26. únor 2010 | 12:49

Velice dobrá kuchyně, jedna z nejlepších, možná i nejlepších restaurace na Rokycansku. Navíc stylově vybaveno.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info