Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 9 recenzí

nik.kolT - Pizzerie Galaxy
4. listopad 2014 | 15:32

TRAGÉDIE!!!

Nemám co dodat..


paja1012 - Pizzerie Galaxy
11. září 2010 | 22:33

Narozdíl od Bílého Lva mě tu potěšili těstovinami s nivovou omáčkou (tady to opravdu chutná po nivě a nejedná se o bílou vodičku). Obsluha je rychlá, i když jim člověk nesedí před očima. Za klad považuji i výběr ze dvou velikostí porcí u těstovin.


Mody - Pizzerie Galaxy
7. červenec 2010 | 15:19

Pizza netradiční a s italskou má pramálo solečného, ale i tak je chuťově výborná. Jen zlepšit rychlost obsluhy :)


Skg - Pizzerie Galaxy
24. leden 2010 | 13:36

Vždy mě pobaví představy, jak má vypadat ta správná pizza.. V Montepaone Lido jsem jedl italskou pizzu, která se prohřešila proti všem takovým zaručeným pravidlům. Těsto vysoké a kypré, pečené na hranatých pleších v elektrické troubě, personál vám dokonce při balení s sebou obdélníkové kousky připlácl pokládkou k sobě - ecce! Jmenovalo se to pizza a dělali to Italové...

V Galaxy mi pizza chutná. Pravda, nejedná se o milimetrové těsto, kdy po zakousnutí odletí stranou osušený okraj, těsto je spíše vláčné, top v pořádku. Personál vás nenechá čekat, prostředí vkusné.


Milka - Pizzerie Galaxy
18. červenec 2007 | 14:32

Prostředí celkem ujde, ale pizza je příšerná, asi nejhorší, jakou jsem kdy jedla. Příliš silné těsto a místo rajčatového sugo používají obyčejný kečup a ještě nějaký nechutný. Jednou jsem zkusila lasagne a bylo to totéž. Obsluhující personál se též netváří moc příjemně.


Vohry - Bílá Růže
13. březen 2007 | 22:21

Pizzu kterou zde dělají mohu skutečně jen doporučit - skutečně nešetří. Pizzu rozváží sám kuchař takže pokud je zakázek hodně nebo jsou v pizzerii lidi tak to trvá dost dlouho.


Vohry - Pizzerie Bassano
13. březen 2007 | 22:01

Kromě pizzy zde naleznete i několik klasických restauračních pokrmů. V neděli tu bývá akce, že k jídlu dostanete automaticky vybraný moučník zdarma. Pizza i jídlo je zde dobré, ale k posezení mne osobně více vyhovuje druhá rokycanská pizzerie Galaxy.


Vohry - Pizzerie Galaxy
7. březen 2007 | 13:49

V pizzerii je vynikající a hlavně rychlá obsluha. V pátek nebo v sobotu večer je však nutná rezervace. Na podniku mne akorát mrzí pivo, které se zde točí a absence alternativ alespoň v láhvi. Těsto místní pizzy není jako u italské ale tlustšší ale i tak je místní pizza výborná, stejně tak noky, farfalle a saláty.


Mirok - Pizzerie Bassano
12. únor 2007 | 16:56

Starší ze dvou rokycanských pizzerií. Pořádáme zde srazy ze ZŠ v salonku, který je oddělen od pizzerie a má vlastní audio systém. Zatím máme jen dobré zkušenosti. Takže doporučuji pro sraz skupiny cca 20 lidí.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info