Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 16 recenzí

Ladamatas - Těškovská hospoda
12. červenec 2016 | 07:27

prijemna obsluha, s prijemnym posezenim. neni co vytknout


Wenda - Kulturní dům Volduchy
2. prosinec 2013 | 14:47

Výborná volba. Zvenku sice socialismus, ale uvnitř příjemná restaurace s ještě příjemnější obsluhou. Na výběr několik hotovek, my na kole zkusili jen chuťovky k pivu, ale vše bylo moc dobré. Zvláštní ocenění pak zaslouží smažené dršťky, třeba s ďábelskou omáčkou! Jako chuťovka na závěr neměly chybu!!! Kuřáci naštěstí zůstali doma.


Terezička - Kulturní dům Volduchy
11. červen 2013 | 15:16

Výborná kuchyně. Jezdíme sem s kamarádkama pravidelně a vždycky jsme si pochutnaly. Akorát nám vadí jako nekuřákům, že se jedná o typickou vesnickou hospůdku, kde se bohužel moc kouří :(


IvanHasek1 - Minipivovar a pivnice U Stočesů
26. listopad 2012 | 20:53

pivko super, doporučuji


KAB - Minipivovar a pivnice U Stočesů
25. listopad 2012 | 06:51

Byl jsem tam párkrát v létě "na jedno" a bylo dobré. Jelikož uvařili nakuřovaný speciál, zajel jsem na víc piv a něco k jídlu - všechna piva vynikající a vepřová flákota s klobásou, papričkami a cibulkami byla úžasná.

Obsluha skvělá, prostředí fajn až na dva výherní automaty (ale nikdo tam nehrál, tak nevadily), toalety luxusní.

Za mě 5 hvězdiček a určitě doporučuji - jen večer po 18. hodině asi bude dost plno - byl jsem tam odpoledne a na všech stolech byla rezervace.


ddt007 - Minipivovar a pivnice U Stočesů
22. květen 2012 | 07:50

Super podnik, vyborne pivo. Jsem z Plzne, ale kdykoli jedeme kolem stavim se minimalne na jedno :-)


Deroyce84 - Minipivovar a pivnice U Stočesů
12. duben 2012 | 10:17

Tato pivnice, Vážení přátelé, je od pohledu diamant. Jsem z Plzně a závidím Rokycanům tento klenot. Vživotě jsem neviděl pohostinské zařízení, které je označeno jako pivnice a 100% plní všechny konvece, které se pod tímto názvem schovávají.. Výborné pivo, "domácí jedinečné" za rozumnou cenu, jídelní lístek 100% pasující k pivu, grilování, zpívaná, pěkné prostředí, reklamní předměty a hlavně pán, co mi dnes zvedl na rezervaci telefon, ten by měnl být placený zlatem! V životě jsem se nesetkal s tak vřelým jednáním a jestli ho na place po hlasu poznám, může si být jistý že obdrží tučné dýško, protože díky jeho jednání se do této hospody těším jak na letní dovolenou!

Možná že se vám tato recenze bude zdát přemrštěná, ale buďte si jisti, že jí psal ten, co je se stravuje v pohostinských zařízeních deno denně a strávil mnoha času na místech jako Salzmanni, U. Velbloud, Starobolevecká hospůdka a podobná místa..

Jen tak dál! Zůstaňte jací se zdáte být, narozdíl od konkurence totiž cítím, že máte srdce!


Mirok - Minipivovar a pivnice U Stočesů
1. srpen 2011 | 19:40

Minipivo ve městě chybělo, chvála Bohu za něj. Rokycanské pivo je dobré, z minipivovarů jsem sice už pil lepší, ale také mnohem horší. Myslím, že chuťově dobrý minipivovarovský průměr. Ostatně cenově taky (11°-24Kč, 12°-28Kč, pšenka a ochucené-32,-|červenec2011).

Vnitřek je relativně pěkný, jediné co mi ale opravdu vadí jsou hrací automaty, ty bych vyhodil okamžitě. Ty bedny sice majiteli vydělávají a jsou v koutě, ale sráží to podnik na úroveň čtyřkové pivnice, což určitě není.


Oliwerie - Pivnice U dubu
18. červenec 2011 | 17:57

V posledním roce stojí za to tuto pivnici opět navštívit!!! Časté akce, výborné služby, příjemné prostředí... Prostě jednička s hvězdičkou!!!


Harny - Sklípek Mirošov
25. listopad 2009 | 08:46

Sklípek je nově otevřen s novými majiteli. Vypadá to tam ted celkem útulně. Za zmínku stojí nová krbová kamna, takže je tam i hezky teploučko. Je tam i velká plazmová televize, takže fotbal nebo hokej neni problém. Výběr piva slušný, točená desítka jedenáctka i dvanáctka. Na výběr je cca z 18 jídel s cenou od 60 kč. Obsluha dobrá, takže neni problém zde strávit pár pěkných chvilek. Přes léto je venku posezení s ohništěm, takže pohodička. Chodim tam často a zatim žádný problémy


Milka - Kulturní dům Volduchy
24. červenec 2007 | 10:53

Na vesnici opravdu super hospoda, velmi vstřícný a příjemný majitel.


Mirok - Na Zastávce (Mirošov)
14. srpen 2008 | 21:37

Dříve před současnou "papundeklovou" stavbou stávala budova staré hospody, což byla klasická pěkná budova. Škoda že je zbořená, ta současná připomíná spíš budovu z pionýrského tábora. Obsluha průměr, pivo taky (ostatně jako všude jinde na Rokycansku - všude jen euroGambrinus).

edit 14.8.08. - tak přibyl Pardál, a byl dobrej. Za 16,-


Strana 1 z 2 | následující» | na konec

1 2


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info