Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 9 recenzí

nik.kolT - U Habakuka
4. listopad 2014 | 15:42

Akorát okrádají... několikrát se nám to stalo! Obsluha na pár facek. Nehorázný pajzl


paja1012 - U Habakuka
11. září 2010 | 22:12

Moje nejpravidelněji navštěvovaná hospůdka v Rokycanech vůbec. Nově točí i Démona, který mi opravdu sedl, dále jedenáctku, přes léto osvědčenou desítku. Jukebox už tu bohužel není, ale i tak hudebně to není špatné, jako jedni z mála nepouští jako hudební podkres rádio. V pátek tu obvykle bývá plno, v týdnu máte jistotu, že si sednete.


Harny - Café Bar Filip
22. červenec 2010 | 16:48

Pohodové posezení u piva či jiných i nealkoholických nápojů. Příjemá obsluha. Rád si tam zajdu na Stellu. Ale o víkendech, prázdninách a svátcí je většinou tak narváno že si člověk s pár kamarády bez rezervace nesedne.


Vohry - Bar u Pardála
19. květen 2007 | 10:28

U Pardála zrovna čisté prostředí a hygiena nehraje prim.. Když si dáte jídlo tak kolem vás mlsně chodí pes vlčák majitele což na chuti nepřidá, ale vždycky může být hůř:)


Mirok - Bar Paluba
6. duben 2007 | 20:22

Pravda je, že jsem tam neviděl více lidí než 5. Sklepní interiér je docela pěkný, připomíná mi sklepní hospody z centra Plzně - v Rokycanech takových moc není. Ale jinak nic nového - tuctový bar. Pokud neseženete v centru místo v hospodě, tak tady bude asi vždycky volno.


Vohry - Bar Drákula
5. duben 2007 | 14:30

Celkem dobré pivo. Můžete si zde dát také prakticky cokoliv k jídlu z restaurace Oáza nacházející se ve stejné budově, ale za trošku vyšší ceny...


Vohry - Bar Paluba
5. duben 2007 | 14:15

V podniku je velice šero, ale zase tu máte soukromí protože se hodně často stává, že jste tu úplně sami. Důvodem je asi cena na Rokycany nezvyklá cena za plzeňskou dvanáctku, která zde vyjde na 30 Kč.


Vohry - U Habakuka
13. březen 2007 | 21:54

Musím se přiznat, že tenhle podnik mi úplně nesedl. Obsluha je nepříjemná a skoro pokaždé se mi stalo, že se mi na účtě objevili nějak zázračně položky navíc... Místní Gambrinus 12 mi zas až tak vynikající nepříjde a o kuchyni se raději nezmiňuji. Pozitivem je ovšem kulečník a jukebox. Kromě jednoho kulečníkového stolu je zde i jeden billiard. Jinak v popisu zmíněná kapela není The Backwards, ale The Spiders - více na http://www. thespiders. cz/. Jeden z členů kapelu zde i obsluhuje.


Vohry - Café Bar Filip
6. srpen 2007 | 14:36

Na Filipu se mi líbí, že kromě dvanáctky Gambrinus točí i čím dál oblíbenější Stellu Artois. Jediné co mi jako nekuřákovi na tomto podniku vadí a co vím to vadí i spoustě kuřáků je děsný cigaretový zápach po celém podniku, který poté doma nevyvětráte ani za týden. V podniku je sice jedna čistička vzduchu, ale nezažil jsem, že by byla zaplá a to sem poměrně častý host. Jinak ale doporučuji především pro přátelské posezení.




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info