Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Rokycany

Celkem 31 recenzí

jupiter - Tabarín
26. listopad 2009 | 23:55

Návštěvníci hluční, točený Gambrinus výborný.Čistá hospoda. Jen studená kuchyně. Otevřeno 8-20hod.


gary - Železná
6. listopad 2009 | 22:00

Dnes jsme zde byli poprvé a byl jsem skutečně spokojen, sice vnějšek hrůza, ale vnitřek ujde. Obsluha perfektní. Jídlo - velké porce a chuťově výborné.


Kiss - U Šesti Trampů
6. září 2009 | 18:00

Typický venkovní podnik, který byl pro mne i po dlohých letech příjemným, ale hlavně efektivním zážitkem z jídla i odpočinku. Personál byl velmi milý, což před lety nebylo.


gary - U Šesti Trampů
4. září 2009 | 13:36

Super hostinec, podle mého gusta, dostatek míst, příjemná obsluha, místní piva, slušný výběr jídel v dobré kvalitě a kvantitě. Po koupeli v Berounce a dlouhé jízdě na kole to opravdu bodlo. Víc takových podniků na venkově!


Mirok - U Andělů
10. červen 2009 | 21:25

Na břehu rybníka je pěkné posezení a sortiment piv spolu s přívetivými cenami nenechá mnohého návštěvníka dlouho ve stavu střízlivých.

Jelikož je zavřený strašický klub Koupák, tak se část produkce přesunula sem. Občas zde hrají místní kapely, někdy i spříznění přespolní.


ambiente - Na Rozcestí
3. květen 2009 | 12:13

Velice slušné porce a dobré jídlo, které bylo navíc vcelku rychle přpravené. Obsluha milá a vstřícná, na Svijanech jsem si taktéž pochutnal, takže celkově čtyři palce nahoru!


Mirok - U Šternerů
5. únor 2008 | 17:46

Pěkná venkovská hospoda, protiváha nedalekého Kulturáku. To Koutské je nějaká novinka, to musím prověřit. Jinde na Rokycansku pokud vím není.

edit 05.02.08 - nj, Koutské 12 vynikající, za dvacku. Ňami,ňami


debrdy - Stará Hospoda
4. listopad 2007 | 19:28

Jak už bylo řečeno v létě je tu cyklistů mraky. Sem taky jedním z nich a rád si tu dam nějekou hotovku, která mě většinou nezklame. Mínusem je pouze jeden jeden druh piva.

Pro Miroka: Letošní Koupák open air fest 2007 s rekordní návštěvností byl super!


debrdy - U Paňáka
31. říjen 2007 | 23:53

Je tu pěkný venkovní sezení pro unavený cyklisty. Vrchní je rychlej a ochotnej. Ze začátku tu točily

Svijanskou desítku, ale na přání štamgastů se přešlo na Máz.


ambiente - Němčovice
13. září 2007 | 11:52

Parádní vesnická hospůdka s domácím prostředím a příjemnou obsluhou. Vaří zde výbornou bramboračku s čerstvými houbami. Zajímavostí je výzdoba interiéru a místní socialistický koutek.


Mirok - Na Hradčanech
4. září 2007 | 00:44

Klasika hospoda, z průměru jí pomáhají Svijánky. To je velké plus v jinak Géčkových Rokycanech. Jídlo jsem tu neměl tak nebudu hodnotit. Jinak nahuleno jak za Sentinelem, což je ale ve většině takovýchto hospod. Ještě by mohlo nějakého místního hostinského napadnout točit chodovarskou třináctku ... to stále chybí


Milka - Na Rozcestí
30. červenec 2007 | 15:16

Občas nemají kafe, občas zapomenou vychladit šampus, ale na vesnici celkem dobrý. Ovšem na Voldušský KD nemají:-)


Strana 1 z 3 | následující» | na konec

1 2 3


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info