Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Plzeňský kraj

Celkem 6701 recenzí

karassidlo - Wok and Sushi
28. říjen 2015 | 09:33

Chodím do Plzy na Sushi již hodně dlouho nejméně 1xtýdně, ale poslední 3-4 týdny se rapidně pohoršili!!! Ale EXTREMNĚ, Sushi mrňavé, zmrzlé, oschlé, wasabi málo, soj. omáčka ředěná, přímo jen voda..., růž. zázvor oschlý! Smutné!!!


S4PPH1R0N - Pivovarský dvůr Plzeň
26. říjen 2015 | 16:59

Tak v této "restauraci" jsem byl dnes poprvé a naposled. Pivo hodnotit nebudu, protože mi nikdy pivo Purkmistr nechutnalo, ale kvůli tomu jsem tam nebyl. Jejich obědové menu bylo opravdu katastrofální!!! Játra s dušenou rýží si dovolili označit jako nudličky z vepřové panenky, přičemž maso ani chuť tomu rozhodně nenasvědčovali (jako člověk, který játra k smrti nesnáší, je opravdu poznám na 100 metrů). Kolega risknul druhé menu a už když ho přinášeli, věděl jsem, že jde do tuhého... Místo bramborové kaše byl na talíři vykydnut nějaký blivajz, který trochu připomínal lepidlo na dlaždice (jak barvou, tak vůní, ochutnat jsem si nedovolil). Strouhanka na pštrosím vejci opravdu hodne do krupava, ne-li do cerna... O 30 Kč dražší jídlo než za rohem u konkurence a je to v porovnání s tou baladou opravdu humus... doporucuji pouze lidem, kterym vyhovuje strava typu ,,skolni jidelna'' a jsou ochotni za to zaplatit vic, nez za normalni dobre jidlo, ktere neni z 80% z pytliku


tnmrtnv - Restaurace U Trpaslíka
21. říjen 2015 | 17:33

Tatarák v této "restauraci" je životu nebezpečný! Byli jsme tam 4 a všichni 4 jsme se otrávili! NECHOĎTE TAM!!! Když zpětně koukáme na recenze tak zjišťujeme, že to byla naše blbost, němeli jsme tam vůbec lézt. Jen nás nenapadlo, že abychom přežili návštěvu restaurace, musíme si jí předtím pečlivě proklepnout. Aspoň víme pro příště.


Tomáš - Lucerna
8. říjen 2015 | 15:50

Mužská část obsluhy v přízemí s permanentním výrazem "hosti mě serou". Grrr. Jinak není moc co hodnotit ? interiér haly v přítmí, jídla ohřívačky jsem nezkoušel, pivo tak tak průměr, docela zakouřeno. Kulečník ani poker nehraji, bowling solidní.


pejson - DARKSIDE Club
7. říjen 2015 | 11:38

Vybornej klub :) velmi doporučuji hodně se to povedlo

vybornej personal super ceny od otevření sem tam vzdy kdyz je otevřeno v patek sem tam jak koni těším se na další party


Chico - DARKSIDE Club
6. říjen 2015 | 17:39

je to tam pecka, kvalitní sound system, hudební live produkce (vinyl gramofony, KORGy, ...)

výborný akce každej týden


kocour - Na Statku
16. duben 2016 | 16:06

Majitelem restaurace je J.Šmíd.

Kdo se skrývá za jménem Josef Šmíd (číslo služebního průkazu 218 075)

Narozen dne 26.12.1961 v Rokycanech.

Dne 28.05.1981 ukončil maturitní zkouškou Střední průmyslovou školu stavební v Plzni, a to z velice podprůměrným prospěchem. Ještě před ukončením střední školy podává 2.12.1980 žádost o přijetí do Pohotovostního pluku SNB Praha. Jmenovaný pluk se vyznačoval zejména zásahy proti tzv. nepřátelům socialistického zřízení a svojí činnost završil brutálním zásahem na Národní třídě v Praze dne 17.11.1989. Ve své žádosti zdůrazňuje, že se mu služba u pluku líbí a slibuje, že bude poctivě sloužit socialistickému zřízení a zůstane věren všemu pracujícímu lidu. A tak dne 25.02.1982 kádrovým rozkazem velitele Pohotovostního pluku VB ČSR je J. Šmíd přijímán do služebního poměru od 01.03.1982 a jmenován do hodnosti strážmistra a současně byl ustanoven do funkce FREGVENTANT III. praporu PP VB ČSR. Jednou z podmínek pro přijetí za příslušníka SNB byla i oddanost socialistickému společenskému zřízení. Podpisem pracovní smlouvy získává i náborový příspěvek 5.000,-Kčs. Již od počátku své služby je horlivým soudruhem, který si plní své závazky na výbornou, a tak získává titul "Vzorného frekventanta". Další povýšení nenechává na sebe dlouho čekat. Přes hodnost nadstrážmistra k hodnosti podpraporčíka, kterou získal dnem 01.09.1986. Vlastnímu povýšení předcházela i jeho osobní žádost o přeložení od PP VB ČSR k oddělení StB Plzeň. A tak jeho kariéra příslušníka StB začíná dnem 01.09.1985 u 3. oddělení I. odboru správy-StB KS SNB Plzeň a od 01.03.1987 přechází do další složky StB, a to 4.oddělení I. odboru správy StB Plzeň. V témže roce ukončuje dvouletý důstojnický vzdělávací cyklus školy Federálního ministerstva vnitra se specializací "Operativní služba StB" s vyznamenáním. Povyšuje na podporučíka a svojí kariéru povyšování ukončuje dnem 01.07.1989, kdy je naposledy ve své kariéře příslušníka StB povýšen do hodnosti poručíka. Tomu všemu předchází i návrh medaile za službu vlasti, kterou získal za obětavé a iniciativní plnění služebních úkolů.

Za úspěšným služebním postupem je jeho pracovní horlivost. Každý příslušník StB měl v popisu práce nábor určitého počtu agentů a důvěrníku. Jednoduše řečeno udavačů. Ani Šmíd nebyl žádnou výjimkou.

Podívejme se na akce, na kterých se podílel on nebo celé jeho oddělení. V hledáčku StB byli nejen občané této země, ale také vysídlenci, kteří byli možným dobrým zdrojem informací ze zahraničí. V akci ?Fotograf?, která byla zaměřena na občana A.U. bývalé ČSSR, který se legální cestou vystěhoval, stačilo, aby byl na nesprávném místě v nesprávný čas a pořizoval fotografie své dcery neúmyslně v blízkosti vojenského objektu a byl v hledáčku StB. Každou svojí návštěvu rodné země pak musel příslušníkům StB odůvodňovat a strachovat se, že dojde ke kompromitaci jeho osoby v SRN. Dalším případem pro horlivého úředníka StB byla prověřovaná osoba F.S, která měla na svědomí jenom to, že obdržela od emigrantky zahraniční osobní automobil a účastnila se pietních aktů pokládání věnců k památníkům amerických vojáků padlých za II. sv. války pořádaných zastupitelským úřadem USA. V akci ?Kybernet? pak jistý vývojový pracovník S.C. vedl korespondenci s obchodním oddělením zastupitelského úřadu Kanady za účelem získání technických prospektů ze zahraničí. To stačilo, aby StB nařídila jeho předvolání a naléhala na jeho spolupráci s ní. A tak bychom mohli pokračovat dál. V akci ?Tony? se zase StB snažila získat ke spolupráci zahraniční občany, kteří navštěvovali své známé na území ČSSR.

Ani v náboru a řízení agentů nebyl Šmíd žádný nováček. Za krycími jmény jako Chameleón, Lesník, Chemik, Tonda nebo Klasa se skrývají konkrétní osoby, které se ke službě pro StB přidaly dobrovolně nebo z donucení. Ani seznam tzv. důvěrníků nepatří mezi jednořádkový dokument. Pod krycími jmény Sandra, Sklenář, Instruktor, Bavor, Atlet a další se zase skrývají skutečná jména tzv. důvěrníků, nebo-li donašečů-udavačů, kteří žijí dodnes v našem okolí. Co však je zarážející, je to, že počet prověřovaných osob, nebo-li sledovaných, je menší než počet všech těch agentů a důvěrníků na ně nasazených. Připočteme-li k tomu aktivní úlohu celé jeho rodiny (rodičů), která se podílela na veřejném vyhrožování spoluobčanů Mirošova s odkazem na svého synka u StB, tak tu máme ideální příklad ?podnikatele? bez jakéko-li morálky a sebereflexe.

Co děla poručík StB J. Šmíd dnes? Je majitelem firmy ROSSO STEEL, a.s. v Mirošově a Zaječí, majitelem společnosti Kovohutě Rokycany, a.s., a také vlastníkem vinařství Kolby, které odkoupil od společnosti Sazka, dříve vlastněné A. Hušákem. Prezentuje se jako finalista roku soutěže Podnikatel roku 2009. Kde jsou jeho sliby o jeho věrnosti k socialistickému zřízení a slib, že pro něj nasadí i život. A takoví lidé mají představovat morální hodnoty tohoto národa. Děkuji, nechci.

Zmíněnou restauraci bych přejmenoval hostinec "U estébáka". Program hostince navrhuji rozšířit o téma "Jak jsem chytal třídního nepřítele". Vyprávění soudruha poručíka a jeho kumpánu nad sklenkou vína z vlastní produkce by určitě přitáhlo zájem veřejnosti a přineslo větší zisk.


Adela-08 - U Matasů
20. září 2015 | 06:59

Jidlo - losos - velmi chutny, velka porce, prijemna cena

Polevka- velka porce, velmi chutne, nizka cena

Pivo - kozel - dobre

Prostredi - prijemne, hezke venkovni posezeni a detsky koutek


Adela-08 - Saloon Roudná
20. září 2015 | 06:50

Byli jsme zde o vikendu na obede, i kdyz zde bylo celkem prazdno, servirka si nas nevsimala a obslouzila nas za dlouho. Stoly byli olepene a sklenicky nebyli take zrovna vylestene. Druhy cisnik, ktery nam nesl jidlo byl ok, prijemne vystupovani a velmi pozorny. Jidlo na taliri pekne naservirovane, medium steak nebyl medium ale propeceny, chut a tuhost masa - meli jsme uz lepsi, pecena zelenina jako priloha velmi chutna. Ocekavali jsme vic


Forklok - Flora Restaurant
19. září 2015 | 17:14

Dnes jsme si tam dali 4 hovězí steak z vysoké rostene a musím říci že to jídlo bylo moc dobre. Sice můj steak byl rear, ačkoliv jsme si všichni objednali médium, ale mě to moc nevadilo. Porce byli opravdu obrovské. A nebyla šance je ani sníst. Obsluha moc fajn. Za mě doporučuji a dávám 5 hvězdiček hlavně za ty porce.


varikon - Na Jízdárně
15. září 2015 | 18:30

Na jakékoli větší oslavy zcela nevhoné. O kvalitách personálu a restaurace raději pomlčím, kdo nezažil neuvěří.


smajlik - Pivnice Belvedére
18. říjen 2016 | 18:31

Taková to byla suprová hospůdka. Bohužel už je zase vše jinak. Majitelka vyházela kuchařky i číšníky a nabírá asi bezdomovce.

EDIT: No tak to netrvalo ani rok a už je zavřená.

EDIT:Teď noví majitelé a je z toho předražená úplně obyčejná hospoda.


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 559 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou


Pivní info