Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 81 recenzí

Vohry - Hospoda v kempu
13. srpen 2008 | 22:10

Díky novému majiteli šla hospoda hodně nahoru.. Netočí se už jen "desítka" a hlavně kuchyně šla hodně nahoru.. Přes poledne je tu narváno, když jsem v Hnačově na chatě tak na obědy chodím už jen sem. Každé pondělí a čtvrtek jsou zde "diskotéky" - samozřejmě jen přes léto.


ambiente - Na Růžku
9. duben 2007 | 16:06

Je to taková fajn typická vesnická hospůdka a lze se zde vcelku levně najíst i opít:)


ambiente - Klostrmannova Chata
9. duben 2007 | 16:05

Na terásce je parádní výhled a vcelku rychlá a na provni obsluha. I když se jedná o podnik spíše vyšší cenové kategorie, lze se zde na místní poměry vcelku levně najíst, právě díky výhodným meníčkám.


ambiente - Pod Smrkem
9. duben 2007 | 16:03

Nevýhodou je poměrně malý prostor, čehož následkem často není vidět z jednoho rohu místnosti na druhý pro samý dým. Jinak obsluha je velimi fajn, panuje zde taková rodinná atmosféra.


ambiente - Hostinec U Michala
7. duben 2007 | 20:09

Osobně jsem si velmi pochutnal na místní specialitě "Prášilské rarášky v pivním těstíčku", nicméně cenová relace minutek je poněkud vyšší. V nabídce jsou i každodenní hotová jídla v cenové relaci 55,- za guláš až 80,- za kachní stehno; bez příloh.


ambiente - U Panenků
7. duben 2007 | 20:02

Svého času jediná normální hospoda v Srní, kam šlo zajít jen tak na pivko. Jídlo většinou v pohodě, obsluha obvykle dosti rázovitá.


gambrmen - Horský hotel Prenet
2. únor 2007 | 20:49

Dobra zastavka na dve, po bezkach napr. po hrebenovce Pancir-Mustek-Prenet. Pak uz jen z kopce na vlak.

Pivko OK, jidlo nevim -nemel sem, nemuzu hodnotit.


Pan ze severu - Český Dvůr
7. srpen 2006 | 01:04

Krásný exteriér i interiér, dobré pivo a výborná kuchyně, přijatelné ceny...


gambrmen - Modrý Abbé
22. březen 2006 | 09:36

no to zni dobre, skoda ze to neni v Plzni...


na začátek | «předchozí | Strana 7 z 7

1 2 3 4 5 6 7


Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info