Restaurace Plzeň

Katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
České hospody a restaurace


Registrace | Zapamatovat
Přidat podnik



Uživatelské recenze Klatovy

Celkem 81 recenzí

Jeník - U Tůmů
8. listopad 2009 | 17:40

Jo, je to klasika, mokré stoly, všude dým, šumící tesla color, záchod na dvorku (v zimě docela nepříjemné osvěžení) :-) Zde se tak 15 let nic nezměnilo... ale hostinskej příjemnej. Hospoda se bude v blízké době opravovat.

edit: 8.11.09

Tak hospoda opravena a lehce přestavěna, tesla color sice zmizela, záchody jsou z část ještě na dvorku ale již čisté a vytápěné, takže došlo k výraznému zlepšení :-)


Jeník - Hostinec u Billyho Bobba
28. říjen 2008 | 22:32

Nově rekonstruovaná hospoda. Nový majitelé jsou fandové do Harleyů, takže se podnik nese v podobném duchu a dva kousky jsou dokonce zaparkované hned vedle pípy. Jídlo i pivo bylo dobré, příjemné posezení... i do pozdějších ranních hodin:-)


Vohry - Ristorante - Pizzeria v Zámku
27. srpen 2008 | 22:36

Lehce nadprůměrná pizzerie, interier pěkný, pizza opravdu dobrá, ale znám lepší i když teda ne v Horažďovicích:)


Vohry - Country Saloon Beňovy
27. srpen 2008 | 22:34

Musím rovněž pochválit interiér - to se hned tak někde nevidí... Steak výborný a k tomu točená Plzeň, co víc si přát... určitě zkuste


Vohry - Kiosek v kempu
11. březen 2009 | 17:48

Děti chodí do kiosku pro zmrzliny, vy na pivko pod slunečník..:) Víceméně je to taková větší trafika s venkovním posezením, ale na vypití pár piv to stačí...


Vohry - U Špičáků
11. březen 2009 | 17:20

Klasická vesnická hospůdka. Velice příjemná obsluha. Plusem je snad jediný kulečník v okolí.


Vohry - Wellness Relax areál Hnačov
11. březen 2009 | 17:48

za velké plus považuji možnost masáží a stylově udělanou zahrádku. Milovnící krušovického piva si zde také přijdou na své..:)


Vohry - Pension Motorest U Hrachů
13. srpen 2008 | 22:05

Motorest s vynikající kuchyní kam se vždy na jídlo rád vrácím kdykoliv jsem poblíž Klatov. Zejména doporučuji "Katův šleh" což je zdejší specialitka. V menu naleznete desítky jídel z kterých si určitě vyberete. O kvalitě kuchyně svědčí to, že i přes poledne bývá restaurace i zahrádka zaplněna do posledního místa.


K.z K - V Podsádí
12. červen 2008 | 09:52

suprovej podnik GATE TO HELL


ketysek.milacek - V Podsádí
14. únor 2008 | 14:25

doufám, že mě tam Janino konečně vezmeš ;o)


Psycho - V Podsádí
27. leden 2008 | 20:37

Občas tam zabloudím, jakmile se tak stane, tamní kouzlo mě dostane... good people.. celkem milá obsluha:D

Prostě fajnová hospůdka;)


PaPaaja - V Podsádí
24. leden 2008 | 17:02

Mé nejnavštěvovanější místo, chodí sem jen super lidi a o víkendech se nezavírá dřív než ve 4:-) Luxusní pití a vůbec ne luxusní ceny! Obsluha je jak jinak než famózní O:-)




Wellness pobyty - široký výběr víkendových pobytů se slevou

Bydlení v novostavbě? Nejširší nabídka nového bydlení na PrahaNovostavby.cz!


Pivní info